Įkraunama...
Įkraunama...

Marsiečiai

Labas, ar galima Marsiečiu vitaminus, ir apskritai kitokius, duoti vaikiukui 1,5 metu, nors ant ju užrasyta tik nuo 3 metu? Su kramtymu mums jokiu problemu nera thumbup.gif Man juos rekomendavo vaistininke, o kitoje vaistineje draugei uždraude g.gif Kaip jus manot?
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Mano maziukas juos valgo nuo 2 metuku ir nieko baisaus.Svarbiausia, kad jie is visu bandytu yra skaniausi, o ir sudetis neprasta, bet...Vaikas vaikui nelygu.Jei tavo mazylis nealergiskas gali pabandyti, bet manau, kad jums uztektu po puse tabletes parai.Ir pradziai reiktu stebet, ar neberia, ar kitos bedos nesidaro.
Bet turbut paprasciau butu isigyti vitaminu sirupa, rekomenduojama nuo 1-neriu metuku.Pvz.Pikovit ar Multivitaminol.Yra kramtomos daniskos vitaminu tabletes nuo metu Multi livol, bet turiu pasakyti, kad jos nors ir triju skoniu, bet visi man asmeniskai neskanus.Mano didysis, kai buvo mazas valge, bet mazasis nei pro kur.
Dar yra neblogi Multitabs, bet ju mazai kur buna.Tai sitie neblogo skonio ir tinka nuo metu.Sekmes renkantis 4u.gif
Atsakyti
Mes Marsiecius naudojam nuo 2-ju metuku ir visai nieko thumbup.gif Kitu vitaminu net neima, tik MARSIECIUS unsure.gif
Atsakyti
mes tai marsiecius tik nuo trieju metu tepradejom vartoti nes mums nei vaistininke nepatare nei daktare ir sake kad mazesniems nei treji metai vaikams yra ir kitu jiems skirtu vitaminu tai kol buvo mazesne gere kidi skystus vitaminus ir jie musm buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimav @ 2008 06 10, 11:01)
mes tai marsiecius tik nuo trieju metu tepradejom vartoti nes mums nei vaistininke nepatare nei daktare ir sake kad mazesniems nei treji metai vaikams yra ir kitu jiems skirtu vitaminu tai kol buvo mazesne gere kidi skystus vitaminus ir jie musm buvo  thumbup.gif

mes taip pat pradėjom nuo 3 metuku o iki tol gėrėm skistus
Atsakyti
O ka daryti kai mazasis skystu nepripazista doh.gif doh.gif O sudetyje negali ten but konors perdaug mazesniem nei triju metu g.gif g.gif As ir galvoju bandyt duot marsiecius,bet del sudeties vis pristabdau unsure.gif
Atsakyti
As marsiecius davinejau nuo 2 m. tik po puse, nes maziems vaikams tai yra per didele doze visu vitaminu, o nuo 3 jau visa.
Atsakyti
na mums jau beveik du...bandysim tada ir mes juos pagert,ziuresim kaip cia bus
Atsakyti
Seniai norejau dukrytei nupirkti MARSIECIU, bet, kadangi juos rekomenduoja tik nuo treju metuku amziaus tai nepirkau. Dukrytei po savaites treji tai ir nupirksiu smile.gif
Atsakyti
O maniškę klaikiai išbėrė nuo jų. Matyt tas dažilklis netiko. Dabar perku ne tokios ryškios spalvos ivitaminus ir viskas ok.
Atsakyti
ir maniske isbere... verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti