QUOTE(Daivad @ 2009 02 18, 19:09)
aš ir rašiau, kad kaltinsit bloga priežiūra... vitaminai buvo padėti beveik 2 m aukštyje, vaikui reikėjo užlipti ant kėdės, po to spintelės, šaldytuvo ir tik tada gerokai pasistiebusi pasiekė. logiškai pagalvojus toliam mažam vaikui pasiekti buvo neįmanoma, bet žmogus tuom ir unikalus, kad gali atlikti neįmanomus dalykus
Bet ne čia esmė, aš tik norėjau atkreipti visų dėmesį, kad suvalgius TOKĮ kiekį vitaminų jai nieko neatsitiko, ligi šiol negaliu tuom patikėti
TODĖL ir kyla klausimas: ar iš tikrųjų tai vitaminai, o ne paprasti vitaminizuoti saldainiai?
Bet dar sykį sakau, kad tai tik mūsų istorija iš kurios darykit išvadas pačios, nes aš jau padariau ir sūnui jų niekada nepirkau ir nepirksiu

TODĖL ir kyla klausimas: ar iš tikrųjų tai vitaminai, o ne paprasti vitaminizuoti saldainiai?
Bet dar sykį sakau, kad tai tik mūsų istorija iš kurios darykit išvadas pačios, nes aš jau padariau ir sūnui jų niekada nepirkau ir nepirksiu

AS esu isbandziusi ir marsiecius ir meskiuka tedi ir kiddie. Visi jie man sintetika "atsiduoda". O nuo meskiuko Tedzio pagelto dantukai. Dabar ciulpiam firmos FOREVER vitaminus vaikams - be jokiu sintetiniu dazikliu, saldinti vaisiais ir darzovemis. Nors man tai jie labai neskanus