Įkraunama...
Įkraunama...

Marsiečiai

QUOTE(Daivad @ 2009 02 18, 19:09)
aš ir rašiau, kad kaltinsit bloga priežiūra... vitaminai buvo padėti beveik 2 m aukštyje, vaikui reikėjo užlipti ant kėdės, po to spintelės, šaldytuvo ir tik tada gerokai pasistiebusi pasiekė. logiškai pagalvojus toliam mažam vaikui pasiekti buvo neįmanoma, bet žmogus tuom ir unikalus, kad gali atlikti neįmanomus dalykus  biggrin.gif Bet ne čia esmė, aš tik norėjau atkreipti visų dėmesį, kad suvalgius TOKĮ kiekį vitaminų jai nieko neatsitiko, ligi šiol negaliu tuom patikėti doh.gif
TODĖL ir kyla klausimas: ar iš tikrųjų tai vitaminai, o ne paprasti vitaminizuoti saldainiai?
Bet dar sykį sakau, kad tai tik mūsų istorija iš kurios darykit išvadas pačios, nes aš jau padariau ir sūnui jų niekada nepirkau ir nepirksiu  lotuliukas.gif

AS esu isbandziusi ir marsiecius ir meskiuka tedi ir kiddie. Visi jie man sintetika "atsiduoda". O nuo meskiuko Tedzio pagelto dantukai. Dabar ciulpiam firmos FOREVER vitaminus vaikams - be jokiu sintetiniu dazikliu, saldinti vaisiais ir darzovemis. Nors man tai jie labai neskanus ax.gif bet maniskei labai patinka. Labai jais dziaugiuosi. thumbup.gif
Atsakyti
As tai uz vitaminus bet kas kur girdejau kad geriau gerti atskirus vitaminus , pvz. zuvies taukai , vit. C., vit D., ir taip toliau , butent tuos geri ko tavo vaikui truksta. Aisku viskas viename patogiau, mes patys geriam marsiecius bet dar ziemos metu profilaktiskai ciulpiam ir vit. C. zirniukus, bei zuvies taukus.
Atsakyti
gal kas bandete ŽVAIGŽDUČIUS?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2009 02 18, 19:09)
aš ir rašiau, kad kaltinsit bloga priežiūra... vitaminai buvo padėti beveik 2 m aukštyje, vaikui reikėjo užlipti ant kėdės, po to spintelės, šaldytuvo ir tik tada gerokai pasistiebusi pasiekė. logiškai pagalvojus toliam mažam vaikui pasiekti buvo neįmanoma, bet žmogus tuom ir unikalus, kad gali atlikti neįmanomus dalykus  biggrin.gif Bet ne čia esmė, aš tik norėjau atkreipti visų dėmesį, kad suvalgius TOKĮ kiekį vitaminų jai nieko neatsitiko, ligi šiol negaliu tuom patikėti doh.gif
TODĖL ir kyla klausimas: ar iš tikrųjų tai vitaminai, o ne paprasti vitaminizuoti saldainiai?
Bet dar sykį sakau, kad tai tik mūsų istorija iš kurios darykit išvadas pačios, nes aš jau padariau ir sūnui jų niekada nepirkau ir nepirksiu  lotuliukas.gif

Na,man irgi kadaise nieko nuo apsivalgymo Mersiečiais nenutiko.Esu 2 kartus pašposijus taip.Tada gal maždaug 5 metų buvau,tai paslėpt neįmanoma nieko.Nes ant spintos 2,5 metro aukščio užlipdavau ir susirasdavau ko reikia.Esu turbūt apie 60-80 tablečių suvalgius ir visai nieko nenutiko... doh.gif
Atsakyti
Sveiki
ir as galvoju pirkti Mrsiecius ,kokia ju mazdaug kaina vaistinese 100 tabletyciu ?
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 10 21, 11:31)
Sveiki
ir as galvoju pirkti Mrsiecius ,kokia ju mazdaug kaina vaistinese 100 tabletyciu ?

Apie 40-45lt
Atsakyti
mes pradejome gerti Marsiecius nuo 3-ju metuku,nes ir gydytoja ir vaistininke nepatare ju gerti anksciau.Mazesniems yra visokiu kitokiu vitaminu ir sirupeliu.Maniskiu labai patinka ir zuvies taukai smile.gif
Atsakyti
Maniškis irgi labai nori marsiečių, bet aš neperku, nes man nepatinka, kad jų sudėtyje yra saldiklių schmoll.gif
Atsakyti
Mano ir didysis ir mazasis vartoja Marsiecius smile.gif Nusiskundimu nera ....ir dantukai sveiki 4u.gif
Atsakyti
Mes retai kada geriam marsecius, nuperku kartais, bet ne pastoviai. Daug geriau kai vartojam zuvies taukus, vitamina C, kai reikia Osteocare 4u.gif
Atsakyti
ir mes jau turim Marsiecius ir viskas reklamos deka,visada kaitik vaikas isgirsdavo ta reklama iskarto klause ar nupirkai man marsieciu biggrin.gif
O susipazynom su marsieciais mes sanatorijoj tien visiem vaikam jie buvo skyriami,o maniskis visada jos ismesdavo nes labai jam nepatiko kad ten "dede su ragais"o po metu paeme ir apsigalvojo ir pradejo labai mylet thumbup.gif
iki marsieciu gerem ZOO DRAUGUS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dukryte taip pat bere nuo marsieciu... Dermatologe patare geriau zuvies taukus gerti g.gif
Atsakyti