Įkraunama...
Įkraunama...

Vėluoja mėnesinės

Si men jau 11 dienu kaip veluoja menesines. Jokios kontracepcijos nevartoju. Ciklas paprastai labai reguliarus (27-28d) ir jei veluodavo tai max pora dienu. Beje ir sausi 5 dienom velavo. Nestumo testas neigiamas. Ir tikrai ne nuo streso, kadangi paskutiniu metu gyvenu pakankamai ramu gyvenima, o beje, kai kazkada turejau tikrai dideliu problemu nevelavo. PADEKIT!!!
Atsakyti
pasidariau vakar dar viena testa ir pasirode tokia neryski rozine juostele... Seimos konsultavimo centre (cia Italijoje) man paaiskino, kad jei ta juostele neryski, tai dar neaisku, ar esi nescia ir liepe pasidaryti kraujo tyrimus. Problema ta, kad man labai skauda pilva. Ir kadangi jau esu turejusi viena persileidima, labai bijau, kad vel neatsitiktu kas nors panasaus. Nezinau kaip elgtis? Kraujo tyrimu atsakymai geriausiu atveju bus tik penktadieni. Ir tam centre man patare, kad jei vis delto atsakymas teigiamas, kuo greiciau begti i ligonine apziurai.
Kodel man nepasiule is karto atlikti apziura ir pasakyti kas daros? Juk jei neesu nescia, tai vadinasi vis tiek yra kazkas negerai, kadangi siandien jau 16d kaip veluoja.
Atsakyti
Pirmiausiai įsitikinkite ar nesate nėščia-atlikite testą. Taip pat
apsilankykite pas ginekologą-ar nėra kokio susirgimo.
Staigus svorio kritimas,nuolatinis maisto medžiagų trūkumas labai sutrikdo kiaušidžių funkciją,todėl ir dingsta mėnesinės.
Atsakyti
jeigu neesu nescia, esu paaugle, pradejau mazinti maista ir dingo menesines! ka reikia daryti? ar tai rimta??
Atsakyti
Taip, tai labai rimta.Jei jau dingo mėnesinės,tai reiškia,kad valgote per mažai. Būtinai sureguliuokite mitybą!
Atsakyti
Ramybes neduoda vis neprasidedancios menstruacijos.
Jau 9 menesius nevartoju kontraceptiniu tableciu (pries tai apie 4
metus vartojau Cilest), ciklas visuomet buvo reguliarus, jei ir
persistumdavo, tai + - per viena diena.
Dabar turejau susirgti 05.21, bet dar ir siandien (06.02)nieko
nevyksta. Su vyru nesisaugojam ir nestumas butu labai maloni
zinia, taciau nestumo testai (jau dariausi 2) neigiami.

Labai noriu Jusu konsultacijos!!!!

Informacijai: paskutiniu menesiniu pirma diena buvo 04.20.
beje, svarbi pastaba- po paskutiniu menesiniu praejus mazdaug
savaitei ar dviems, pasirode labai labai nedaug, bet lyg ir sviezio
kraujo isskyrose, po to kelias dienas rudai "patepe".

Labai nekantriai lauksiu Jusu konsultacijos!!!
Atsakyti
Geriausiai būtų pasirodyti ginekologui,atlikti ultragarsinį tyrimą(įvertinti gimdos gleivinės storį,kiaušidžių būklę).Kadangi mėnesinių susilaikymas nėra didelis,galite dar truputį palaukti.
Atsakyti
Sweiki, prieš gimdymą mėnesinės buvo nereguliarios, kartą per 1,5 mėn, tai kas mėn, tai kas 2 mėn. Pagimdžiau, maitinau 9 mėn, pabaigiau maitint, susirgau. Lygiai už męnesio, tą pačią dieną, vėl susirgau. Jau apsidžiaugiau, kad mėnesinių ciklas po gimdymo atsistatė biggrin.gif Bet šį mėnesį vėl tą patį istorija, jau 11 dienų vėluoja mėnesinės. Pasidariau nėštumo testą - neigiamas atsakymas. Geriu vitaminus, dietos nesilaikau, aktyviai nesportuoju, tai kas gali man būti?
Atsakyti
Gali būti,kad ir po gimdymo ciklas bus toks pat,kaip ir prieš jį.
Atsakyti
Labadiena, norejau paklausti kiek gali veluoti menstruacijos?Visada buvo reguliarios, o dabar veluoja savaite.Nestumo testas neigiamas.Laukti dar ar kartoti testa?Ar pigus testai patikimi?Aciu.
Atsakyti
Testą kartokite po savaitės.Šiaip jau visi testai patikimi,bet galite pabandyti kitos firmos.
Atsakyti
sveiki. man 22 metai, menesiniu nera jau du menesiai. unsure.gif atlikau jau du nestumo testus(nors visada saugomes) - vis tas atsargumas. testas abu kartus buvo neigiamas, tai kur tos menesines? anksciau taip yra buve(veluodavo apie pora menesiu). pries keleta menesiu lankiausi pas ginekologe, uztikrino mane, kad taip gali buti, nes esu liesa - ugis 172, svoris 50kg.siaip jokiu sveikatos sutrikimu kaip ir nera(isskyrus problemine veido oda), pastoviai vartoju vitaminus.
dekui uz atsakyma
Atsakyti