Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikiai ir tėčiai. Ar prižiūri vaikutį? 1tema

QUOTE(idomu @ 2008 11 06, 12:46)
gal turesi laiko nusnusti diena , o gal ir ne  lotuliukas.gif  pvz maniskis nuo gimimo dienom galima sakyti nemiega ( isskyrus pirma menesi)  mirksiukas.gif  kartais uzmiega kokioms 15 min pora kartu per diena , bet per ta laika speju tik kokia kose isvirti  tongue.gif  miega tik lauke vezinamas vezime ,ale eidama nemiegosi  biggrin.gif gerai, kad turiu nuostabu vyra, kuris naktim keliasi prie vaiko, nes jei ir naktim neissimiegociau tai ... doh.gif visi miegam vienam kambary, nakti vaikas pabunda po kelis karttus ,nesioti reikia,nes verkia ,vyras keliasi ir nesioja  thumbup.gif

tai vat, tikra tiesa. juk nevisada iseina ir diena eiti pamiegoti. tarkim mano pupai jau beveik 10men, bet as per ta laika miegojusi diena esu gal tik kokius 8-10 kartu. o naktimis iki sios keliuosi po kokius 6 kartus.
vyras dirba protini darba lotuliukas.gif . o mama tikriausiai dienomis ilsisi? mano vyras dirba vadovaujama darba gamyboje, tai irgi nemiega ten, bet dar to betruktu, kad jis naktimis begtu i kita kambari, kad kita diena butu zvalus. aisku, jis naktimis nesikelia prie vaiko, bet visvien mes miegame kartu.
Atsakyti
Mūsų mažylei 3,5 mėn., nuo pat gimimo ji miega kitame kambaryje savo lovytėje. Naktimis keliuosi tik aš, nes maitinu krūtimi, o dar ir vyrą papildomai žainti tam, kad paduotų vaiką pamaitinti man atrodo mamos išsidirbinėjimas. O be to vyrai labai greitai mėgsta priminti šiuos naktinius prabudimus ir pagalbą, vis dėl to kokie jie didvyriai blink.gif O be to jiems iš tikrųjų dieną dirbti reikia, o mama gali primigti su vaikiuku pokaičio.
Atsakyti
Mūsų tėtukas prabunda visada, pasupuoja ir užmigdo, kad aš negirdėčiau ir nesižadinčiau, o jei reikia maitinti, paduoda prie papuko... bigsmile.gif ir nemanau, kad tai yra mano išsidirbinėjimas, nes aš irgi turiu begales kitų darbų doh.gif šitaip ir vyresnėlę užauginom ir dar nė vieno priekaišto iš jo nesu išgirdusi... wub.gif wub.gif o dirba žmogus kasdien po 10 valandų ir be jokių išeiginių doh.gif
Atsakyti
mes miegam visi viename kambaryje, bet kai vaikas verkia mano vyras tik retkarciais girdi smile.gif bet kai girdi tai keliasi prie jos....as nematau nieko bloga, kad mano vyras nesikelia,jam juk reikia dirbt ax.gif o beto musu mazyle netaip jau daznai nakt ir prabunda thumbup.gif
Atsakyti
negirdi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2008 11 06, 20:18)
Mūsų tėtukas prabunda visada, pasupuoja ir užmigdo, kad aš negirdėčiau ir nesižadinčiau, o jei reikia maitinti, paduoda prie papuko... bigsmile.gif  ir nemanau, kad tai yra mano išsidirbinėjimas, nes aš irgi turiu begales kitų darbų  doh.gif šitaip ir vyresnėlę užauginom ir dar nė vieno priekaišto iš jo nesu išgirdusi... wub.gif  wub.gif  o dirba žmogus kasdien po 10 valandų ir be jokių išeiginių  doh.gif

mes taip pat auginam kartu wub.gif
Atsakyti
pradzioje prabusdavo, padedavo pamaitinti (nes pienelio nedaug turejom tai teko damaitinti) dabar jau negirdi o gal apsimeta g.gif
Atsakyti
Mano vyras tai negirdi nieko, gali su tanku po buta vazineti. Kai mazyte buvo mazesne jis pats sakydavo, kad pakelciau nakti kai reikes, noredavo man padeti, prie papulio atnesdavo. Bet kad man sunkiau budavo ji prikelti, nei paciai nueiti ir pasiimti biggrin.gif Bet kol buvom ligonineje, uztekdavo mazytei sujudeti ir jis jau prie lopsio.
Man atrodo viskas priklauso nuo vyro nusiteikimo, jei jis zino, kad tu leliuku pasirupinsi ir tau nereikia jo pagalbos, miegos sau ramiai. Bent jau musu tetis taip daro smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat miegam vienam kambary, kadangi maziuke nakti jau nebevalgo, tai paduot vandenuko atsigert ar soske paduot keliames abu su vyru, aisku dazniausiai as, nes ir greiciau prabundu ir suprantu kad jam i darba reikia, o as kartais popiecio pamiegu jei labai noriu, bet jei kartais vyras greiciau prabunda tai nematau nieko blogo kad ir jis nueina prie vaiko, taigi ne vienisa mama as ir jam reikia pajusti kad vaika augina, o ne atostogauja biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
pirma menesiuka musu tetukas ne tai kad girdedavo kaip as keldavausi maitinti, bet jausdavo kai salia pasiguldydavau vaikuti ir ji maitindavau, nes man taip patogiau budavo.....o db tai tetis musu visai nebegirdi jei kartais atsikeliu vaiko pamaitint ax.gif
Atsakyti
Cameron, manau viskas susitvarkys savaime, priklausys ir nuo vaikelio. priplanuoti cia nieko is anksto neprilanuosi.
As pavyzdziui galvojau, kad vaikas gules sau lovyteje kitame kambaryje, o mes su vyru po senovei miegosime. Nieko panasaus, kai vaikas gime, tai nesinorejo jos nesti i kita kambari, norejosi prie saves tureti, kiekviena snaresi girdeti, tai gulejo lovyteje, keldavosi kas pora valandu. Pirmus du men. kelesi ir vyras, ir as keliausi, bet kadangi dazniausiai reikejo maitinti man, tai jam nebuvo daug prasmes keltis, tik kai jau as nebeturejau jegu.
Po to vaikas susikrauste pas mus i lova, nes taip tapo patogiau. Taip ir miegame, mazyle prabunda keleta kartu per nakti, pamaitinu, tetis net negirdi. smile.gif Tik kai teciui uzeina sloga ar koks kosulys ir sumano triuksmauti, tai jis kraustosi i kita kambari, kad musu su vaiku nezadintu. mirksiukas.gif
Atsakyti
pirma menesi MB nakti vaikuti pastoviai girdedavo ir keldavosi, kad man paduotu vaikuti ax.gif o daba tai nebegirdi, nebent maziui nakti pradeda pilvuka pust, tai tada keliasi ir masaziuka padaro ir panesioja wub.gif
Atsakyti