Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikiai ir tėčiai. Ar prižiūri vaikutį? 1tema

QUOTE(Kibirkstis @ 2008 11 27, 23:19)
tai vat ir ziuriu kad nepadaugetu wink.gif grizo ne 18 o 19h... sakes... jau aiskiai pas meiluze buvo biggrin.gif na bet kol noriai su manimi savaitgalius ir naktis leidzia tai tegu vaziuoja i komandiruotes  thumbup.gif

Pavadeli sakai  g.gif cia tu is patirties patari? nes pati uzdet nespejai? na man kolkas tokio poreikio nebuvo....  g.gif

Mazgiuke1 kam tu ta seima kurei jei tau ji nesvarbiausia? vat ko as nesuprantu  g.gif  g.gif  g.gif  nu niekaip....

Na as manau kad nelabai ir kure wink.gif , nes mano manymu zmones kuriantys seimas turi kur gyventi, galvoja apie ateiti, vaiku auginima...... O ji gyvena pas uosviene, santykiai ne kokie, pavargo kad vyras beveik nebuna namie, o savaitgaliais su draugais susitikt lekia, i klubus iseina, o ji namie ir kad grazus oras taip pat namie su vaiku, manau jie susitiko toje pacioje vietoje klube, gavos netyciukas wub.gif , parsivede mergina pas tevu ir gyvena, o jis toliau vaikinas laksto ir galvoj tikrai ne seima, nenustebciau jiegu dar abu bedarbiai butu. Svarbu kad mamayte myli vaikeli wub.gif , juo rupinas saunuole smile.gif , na kaip sakoma moteris jau gimsta buti mamomis.....
Atsakyti
QUOTE(eckute @ 2008 11 28, 01:29)
Na as manau kad nelabai ir kure  wink.gif , nes mano manymu zmones kuriantys seimas turi kur gyventi, galvoja apie ateiti, vaiku auginima...... O ji gyvena pas uosviene, santykiai ne kokie, pavargo kad vyras beveik nebuna namie, o savaitgaliais su draugais susitikt lekia, i klubus iseina, o ji namie ir kad grazus oras taip pat namie su vaiku, manau jie susitiko toje pacioje vietoje klube, gavos netyciukas  wub.gif , parsivede mergina pas tevu ir gyvena, o jis toliau vaikinas laksto ir galvoj tikrai ne seima, nenustebciau jiegu dar abu bedarbiai butu. Svarbu kad mamayte myli vaikeli  wub.gif , juo rupinas saunuole  smile.gif  , na kaip sakoma moteris jau gimsta buti mamomis.....

lotuliukas.gif . bet Maziuke1 sake, kad mes jau jai atsibodom, ir daugiau ji cia nebebendraus g.gif . bet pasirodo, kad jos vyvenimas be sitos temos butu nuobodus mirksiukas.gif .
beje, jai vyrui pavadelio gal ir nereikia pirkti, nes vyras jai uzdejo, ir pririso prie namu duru, kad niekur nepabegtu kol jis klube lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . dar kartais kokiais saldumynai pasere- pazadais, taip ja ir laiko bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kibirkstis @ 2008 11 27, 18:38)
Siandien musu tevelis namo laiku negris... Kaunan issiunte i komandiruote... veluos pora h..  doh.gif  bet kai gris as leksiu i parduotuve  thumbup.gif  reikia truputi pinigu isleist biggrin.gif

o tu pranesk kada jis Kaune bus ir kur, nubegsiu paziureti, kokios jo ten komandiruotes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . visus klubus apleksiu biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mabi: 28 lapkričio 2008 - 09:49
QUOTE(mabi @ 2008 11 28, 09:47)
Papildyta:
o tu pranesk kada jis Kaune bus ir kur, nubegsiu paziureti, kokios jo ten komandiruotes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . visus klubus apleksiu biggrin.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

tai kad brac jam darbas iki 18... tai i kluba neiseina pabegt... o jei 19 grizo tai va is kauno buvo valanda parlekt... tai iki klubo nenuejo matyt g.gif nebent koki greita sokiuka automobiliu stovejimo aiksteleje susoko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eckute @ 2008 11 27, 21:53)
O Jusu vyras neidealus ?

ne, as irgi neideali.
Papildyta:
QUOTE(Kibirkstis @ 2008 11 27, 23:19)

Mazgiuke1 kam tu ta seima kurei jei tau ji nesvarbiausia? vat ko as nesuprantu  g.gif  g.gif  g.gif  nu niekaip....

o jei prioritetu skaleje seima uzima lygiai toki pati vaidmeni kaip ir kiti dalykai, tai jau jos kurti negalima?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 11 28, 15:53)
o jei prioritetu skaleje seima uzima lygiai toki pati vaidmeni kaip ir kiti dalykai, tai jau jos kurti negalima?

na jei pasaulis butu idealus tai gal ir butu imanoma... bet prioritetai tam ir yra kad vienas kita lenktu...
Atsakyti
QUOTE(eckute @ 2008 11 28, 00:29)
Na as manau kad nelabai ir kure  wink.gif , nes mano manymu zmones kuriantys seimas turi kur gyventi, galvoja apie ateiti, vaiku auginima...... O ji gyvena pas uosviene, santykiai ne kokie, pavargo kad vyras beveik nebuna namie, o savaitgaliais su draugais susitikt lekia, i klubus iseina, o ji namie ir kad grazus oras taip pat namie su vaiku, manau jie susitiko toje pacioje vietoje klube, gavos netyciukas  wub.gif , parsivede mergina pas tevu ir gyvena, o jis toliau vaikinas laksto ir galvoj tikrai ne seima, nenustebciau jiegu dar abu bedarbiai butu. Svarbu kad mamayte myli vaikeli  wub.gif , juo rupinas saunuole  smile.gif  , na kaip sakoma moteris jau gimsta buti mamomis.....

klausyk eckute jei jau tu tokia kruta ir turi kur gyventi tai nereiskia kad gali kitus zmones izeidineti doh.gif ne visi gali pasidziaugti savais butais ir gyvena kaip isgali.ir nereikia cia kurti istoriju, geriau jau tiesiai sviesiai paklaustum kur ji su savo vyru susipazino negu kurdama istorijas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 11 28, 18:34)
klausyk eckute jei jau tu tokia kruta ir turi kur gyventi tai nereiskia kad gali kitus zmones izeidineti doh.gif ne visi gali pasidziaugti savais butais ir gyvena kaip isgali.ir nereikia cia kurti istoriju, geriau jau tiesiai sviesiai paklaustum kur ji su savo vyru susipazino negu kurdama istorijas doh.gif

Na as nieko neiszeidineju, kokie mes visi jautrus !!! Paskaityk jos visus rasytus postus ir tau paciai pasirodys juokinga ir keista, kaip kiekviename straipsnelyje viskas skiriasi bigsmile.gif , man dzin tegu ir 10 vaiku turi, ir tegu tas vyras 15 meiluziu turi, man nei silta nei salta tongue.gif . Tai kam isvis i tokias diskusijas lysti ir guostis, jeigu ir taip aisku kad visur bus ir yra kritika, ja reikia manau priimti, o as sakau ka galvoju beee.gif ir man visiskai tas pats ka kiti galvoja.... assa.gif
Atsakyti
QUOTE(eckute @ 2008 11 28, 19:18)
Na as nieko neiszeidineju, kokie mes visi jautrus !!! Paskaityk jos visus rasytus postus ir tau paciai pasirodys juokinga ir keista, kaip kiekviename straipsnelyje viskas skiriasi  bigsmile.gif , man dzin tegu ir 10 vaiku turi, ir tegu tas vyras 15 meiluziu turi, man nei silta nei salta  tongue.gif . Tai kam isvis i tokias diskusijas lysti ir guostis, jeigu ir taip aisku kad visur bus ir yra kritika, ja reikia manau priimti, o as sakau ka galvoju  beee.gif  ir man visiskai tas pats ka kiti galvoja.... assa.gif

Kritika yra kritika, bet tavo kai kurie postai yra tikrai izeidziantys, tu gal pati nejauti smile.gif

Ir gerai, kad tau tas pats , ka kiti galvoja, nes as apie tave ir tavo "idealia seima" irgi turiu savo nuomone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 11 28, 19:26)
Kritika yra kritika, bet tavo kai kurie postai yra tikrai izeidziantys, tu gal pati nejauti  smile.gif

Ir gerai, kad tau tas pats , ka kiti galvoja, nes as apie tave ir tavo "idealia seima" irgi turiu savo nuomone  biggrin.gif

g.gif
Na baikit panos tikrai nieko neizeidineju 4u.gif , o kritika tai megstu bigsmile.gif
Atsakyti
cia faktas kad tokioj temoj tik kritika gali isgirst nes juk visu gyvenimai skirtingi ir kiekviena ta gyvenima skirtingai supranta... as irgi nemanau kad eckute mazgiuke izeidineja ji tik siaip issako savo nuomone apie ju keista gyvenimo buda... smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 11 28, 19:46-->
QUOTE(dar nestuke smile.gif @ 2008 11 28, 19:46)
cia faktas kad tokioj temoj tik kritika gali isgirst nes juk visu gyvenimai skirtingi ir kiekviena ta gyvenima skirtingai supranta...  as irgi nemanau kad eckute mazgiuke izeidineja ji tik siaip issako savo nuomone apie ju keista gyvenimo buda...    smile.gif

aciuks.gif didis.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti