Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikiai ir tėčiai. Ar prižiūri vaikutį? 1tema

QUOTE(mabi @ 2008 12 02, 18:27)
tai sakyk, kad jis plauna tavo kojines lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif tai kad kojnes plauna skalbimo masina verysad.gif viskas man nebelinksma as geriete o taip dziaugiaus blogietes vaidmeni budama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 12 02, 17:07-->
QUOTE(dar nestuke smile.gif @ 2008 12 02, 17:07)
o tu eckute naivi esi kad tavo vyro valandos tesias ilgiau nei iki 17 val.. jis tau meluoja jis po barus trankos o tu galvoji kad jis dirba...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  greiciau pirk buda nes kitaip prades naktim dirbt klubuose...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif      as aisku cia juokais....  4u.gif
Papildyta:
e panos gal baigiam nes man dar reikia issisiurbliuot kambarius o cia taip linksma kad negaliu ne asitraukt...  lotuliukas.gif 
na sakai cia vyru daugiau tada butu kazin ar turetu laiko juk vaikam pampersus reiktu keist ir valgyt daryt tai neturetu laiko kada sedet prie pc cia juk mes supermamos viska sugebam o dar vyrai vadinas stiprioji lytis... hihihi.gif

Mano vyras jau prie budos gun_smilie.gif
Siandien visa diena gossip.gif prie pic sedziu, na dar prie mazylio prieinu soske.gif , didzioji pas senelius, ir net nesiruosiu valgyt daryt bebe.gif , jug as bloga zmona triniti.gif
Atsakyti
tu pati blogiausia... devil.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 12 02, 15:08-->
QUOTE(dar nestuke smile.gif @ 2008 12 02, 15:08)
"bet tikrai nepriestarauciau, jei 1-2 vakarus per savaite vyras skirtu kazkam kitam, ne seimai. "
leticija,man tai tas pasakymas kazkaip skamba labai jau kvailai...  blink.gif  gerai vyras su draugais per savaite du vakarus buna,dar nepamirskim ir to kad moterims irgi reikia atsipalaiduot tai kitus du vakarus nebuna zmonos namie.seimos laikui lieka trys vakarai(nes juk savaitej septynios dienos)  ir tikriausiai tie trys vakarai papultu kai vyras po darbo grista kaip tycia pavarges... tai tada tikriausiai pagal moteru kurios gina vyrus kad jiems reikia butinai iseit ir atsipalaiduot tai butu ideali seima.... ir taip kiekviena savaite...

Tau gal kvailai, man gal tavo kvailai atrodo...Nesigincysiu daugiau ir nieko neirodinesiu, ne karta jau issakiau savo nuomone ir sakiau, kad kas tinka mano seimai, nebutinai turi tikti kitai seimai. Svarbu, kad seimoj butu sutarimas del esminiu dalyku.
Atsakyti
nezinau kodel bet vat butent tavo pasisakymo ir laukiau nes nujauciau kad kazka panasaus ir pasakysi.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 12 02, 22:08)
Tau gal kvailai, man gal tavo kvailai atrodo...Nesigincysiu daugiau ir nieko neirodinesiu, ne karta jau issakiau savo nuomone ir sakiau, kad kas tinka mano seimai, nebutinai turi tikti kitai seimai. Svarbu, kad seimoj butu sutarimas del esminiu dalyku.

oi tu musu vyru ir klubu gineja... friends.gif
Atsakyti
nu bet ne visada tie sutarimai gali ir buti...

musu atveju as pora metu esu vyresne ir norisi jau ramios seimos, o manasis pirma paskui pazystamus ir draugus palakstys o tik poto kai as pasakysiu kad zinok ir man reikia pailseti tada pora valandu pabus jau namuose...
kol mazosios nebuvo viskas buvo kuo puikiausiai, o kai atsirado trecias asmuo musu seimoje manasis pasikeite labai labai ir kolkas vis dar laukiu ir ziuresiu ar ateis jis i prota ar ne... ir jei jau matysiu kad jam ir toliau tik jis ir jo draugai svarbiausia tada jau esiim su mazaja sau gyventi...

tik v at idomu kiek laiko trunka vyram ta krize tokia kai trecias asmuo atsiranda? nors iki to laiko tik ir kalbejo kaip nori vaiku ir t.t.
Atsakyti
smile.gif+2008 12 03, 20:16-->
QUOTE(dar nestuke smile.gif @ 2008 12 03, 20:16)
oi tu musu vyru ir klubu gineja... friends.gif

jo jo, as visu vyru drauge laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(SGT @ 2008 12 03, 21:13)

musu atveju as pora metu esu vyresne ir norisi jau ramios seimos, o manasis pirma paskui pazystamus ir draugus palakstys o tik poto kai as pasakysiu kad zinok ir man reikia pailseti tada pora valandu pabus jau namuose...
kol mazosios nebuvo viskas buvo kuo puikiausiai, o kai atsirado trecias asmuo musu seimoje manasis pasikeite labai labai ir kolkas vis dar laukiu ir ziuresiu ar ateis jis i prota ar ne... ir jei jau matysiu kad jam ir toliau tik jis ir jo draugai svarbiausia tada jau esiim su mazaja sau gyventi...

tik v at idomu kiek laiko trunka vyram ta krize tokia kai trecias asmuo atsiranda? nors iki to laiko tik ir kalbejo kaip nori vaiku ir t.t.

zinok tavo atveju, manau, kad tavo vyrui gali buti pogimdyvine depresija. kaip moterim buna, taip ir vyram. matau, kad leliukas dar nedidukas. maniskiui irgi buvo, kai gime vaikas, bet jis tik po keliu metu apie tai prisipazino ir pasisnekejom. matyt pats net nesuprato, kas darosi. va, viena drauge neseniai pagimde, tai vyras isejo to menesio tevystes atostogu, tai beveik visa laika pramiegojo blink.gif bet praejo pora men. ir viskas susitvarke, rupinasi vaikuciu, keliasi naktim ir pan. kiekvienam skirtingai pasireiskia. gal pasisnekek su juo, be jokiu kaltinimu, reikalavimu ir pan., kas jam yra ir kas darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 03 gruodžio 2008 - 21:27
sykart su tavim leticija sutinku... thumbup.gif gal jam tikrai po gimdyvine depresija.. nu bet kad jau netoks ir mazutis tas vaikas tai gal laikas jam jau pareit is tos depresijos i seima... g.gif o tu SGT sukaupk visas jegas,pykcius pasidek tam kartui i spinta ar uzsisaldyk saldiklyje ir bandyk su juo pasneket kas jam neduoda ramybes... 4u.gif o tada jau daryk isvadas... 4u.gif stiprybes tau...
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 12 03, 21:13)

gal ir krize, bet kad depresija schmoll.gif . jei jau moteris, isvaiksciojusi visa nestuma, pagimdziusi nesusirgo ja, tai ko vyrui ja sirgti g.gif . paprasciausiai vyrai gal daugiau buna egoistai. juk jie mano, kad kai vaikas atsiranda, jiems maziau demesio skiri, juos pradedi maziau myleti. jiems ir sunkiau susitaikyti su dar vienu seimos nariu. nes jei mama ne iskarto supranta, kad ji jau mama, tai isivaizduokite, kiek laiko turi praeiti, kol vyras suvokia, kad cia jo vaikas.
nors vel gi, jeigu jo draugai neturi vaiku, arba jie irgi nepakankamai demesio skiria seimoms, jis nenori "atsilikti" nuo ju. tai vaikiska, bet juk vyrai kaip vaikai.
tarkim mano vyras, tik dabar prisipazino, jog mane - kai gims vaikas, tikriausiai nenores grizti po darbo namo (nes anksciau mate toki pvz is giminaicio). bet sako, man atvirksciai, as kaip tik noriu kuo greiciau namo (taigi mano vyras po padu lotuliukas.gif )
Atsakyti
mabi, nebuk tokia aktegoriska. Vyram kaip ir moterim tikrai buna pogimdyvine depresija, ir nereik manyt, kad jei zmona ja nesusirgo, tai ko jau cia vyrui sirgt doh.gif As gailiuosi, kad per mazai apie tai zinojau, o tiksliau nieko nezinojau, gal jei buciau zinojus, butu lengviau isprest tuo metu buvusias problemas.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 12 04, 09:42)
mabi, nebuk tokia aktegoriska. Vyram kaip ir moterim tikrai buna pogimdyvine depresija, ir nereik manyt, kad jei zmona ja nesusirgo, tai ko jau cia vyrui sirgt  doh.gif  As gailiuosi, kad per mazai apie tai zinojau, o tiksliau nieko nezinojau, gal jei buciau zinojus, butu lengviau isprest tuo metu buvusias problemas.

drinks_cheers.gif zinau apie ta depresija... ir ji atsiranda ne todel kad vyrai egoistai... o todel kad nezino koks dabar ju vaidmuo... nes mama puikiai pati susitvarko... o jis kaip ir sone lieka... todel butina itraukti teveli iskart i vaiko prieziura... as taip ir padariau.. o kadangi buvau dar ir gerokai susiuta tai padaryt buvo dar lengviu...
Atsakyti