miegame visi trys viename kambaryje, tėtukas visada kartu prabunda su mažyle
kai tik atsivezem is ligonines,mazius miegojo su mumis lovoje,ir tetis pastovej keldavosi nakti,ir dar bedu su pilvuku turejom laaaabaaai skaudejo,o veliau mes persikraustem,apsilankem pas daktarus,su pilvuku susitvarkem, ir ji lovyteje migdyti pradejom,tai sake ked jau nebegirdi,ar tiesiog priprato,o nuo 2,5men mazas visa nakti miega,
Tikrai LABAI supikciau jei tetis iseitu i kita kambari...na bet gerai kad nein
na musu tetukas net nebegirdz kaip ji verkia issimieg kaip reikiant...beja ir man leidz pamiegoti...kas 3nakti jis keliasi "budeti"...nors jau koks menuo kaip maze mieg naktim

tevelis tai atsibunda, uztat mamyte nelabai

dažniausiai neatsibunda, o kartais manau, kad ir simuliuoja. Maždaug, tu mama, tu ir kelkis, o aš apsimesiu, kad negirdžiu. Didelės problemos iš to nedarau, nes pati maitinu. Nors kai sūnui užplaukia naktiniai būdravimai - nuo penkių iki aštuonių ( reikia tuomet su juo pašnekėti, pažaisti ), visai nesupykčiau gavus pagalbos.
Na kai grizom namo is gimdymo namu, tai pirmas tris naktis, vyras lakste is lovos kas 5 min, kai tik mazius tyliau pradedavo kvepuoti, sakydavo gal kas nutiko, gal uzduso...na zodziu visko prisigalvodavo
siaip visada prabusdavo, bet budavo pavarges ar vaikas labai neramus ir neleisdavo miegoti, tai as siusdavau ji i kita kambari miegoti, jam juk reikia pailseti, juk dirba
na o jau koks menesiukas mazius ismiega nuo 21:30 iki 7, tai miegam visi trys, na kartais reikia atsikelti paduoti soske, bet as susisuku, taip kad vyras negirdetu jog vaikas blaskosi

...o mes nei vienos nemiegojimo nakties neturejom...
Is pradziu keliausi, kad pamaitinciau, dabar keliuosi, kad karts nuo karto imesciau soske (nes yra siokia tokia priklausomybe naktimis). Tad tete pucia i aki ir net nejaucia, kad augina dukra
Is pradziu keliausi, kad pamaitinciau, dabar keliuosi, kad karts nuo karto imesciau soske (nes yra siokia tokia priklausomybe naktimis). Tad tete pucia i aki ir net nejaucia, kad augina dukra
QUOTE(cameron @ 2008 11 06, 08:41)
Sveikos
Mūsų mažoji jau greit pasibels į šį pasaulį. Vaiko lovytę statysime mūsų miegamajame - manau, man taip bus patogiau keltis ir maitinti. Mes taip jau sutarėm, kad kol būsiu motinystės atostogose, prie vaiko darbo dienomis kelsiuos tik aš, nes vyrui reikia į darbą ir šiaip nėra prasmės jam keltis, nes žadu maitinti krūtimi. Tik mano vyras nerimauja, kad vaikelio naktiniai kėlimaisi ir verksmai trukdys jam pačiam išsimiegoti.
Jei esate panašioje situacijoje, pasidalinkite patirtimi - ar naktiniai verksmai ir maitinimai labai trikdo jūsų vyrą, ar jis prabunda, neišsimiega, būna pavargęs kitą dieną? Ar vistik jis priprato ir nė nebeprabunda?

Mūsų mažoji jau greit pasibels į šį pasaulį. Vaiko lovytę statysime mūsų miegamajame - manau, man taip bus patogiau keltis ir maitinti. Mes taip jau sutarėm, kad kol būsiu motinystės atostogose, prie vaiko darbo dienomis kelsiuos tik aš, nes vyrui reikia į darbą ir šiaip nėra prasmės jam keltis, nes žadu maitinti krūtimi. Tik mano vyras nerimauja, kad vaikelio naktiniai kėlimaisi ir verksmai trukdys jam pačiam išsimiegoti.
Jei esate panašioje situacijoje, pasidalinkite patirtimi - ar naktiniai verksmai ir maitinimai labai trikdo jūsų vyrą, ar jis prabunda, neišsimiega, būna pavargęs kitą dieną? Ar vistik jis priprato ir nė nebeprabunda?
As irgi zadu zindyti maziuka, tad tetei nereikes keltis nakti. Nemanau, kad jam trukdys verksmas. Jei nores miegot, tai miegos. i kita kambari tikrai nezada kraustytis. Juk gera buti su seima

O kad ir labai verks lialiukas, tai nemanau, kad vyras skustusi.
Papildyta:

musu tetis ir nereaguoja naktimis i mazaja
nes naktimis ji miega.budavo kad rekti pradedavo jei valgyt laiku nepaduodavau bet labai retai
tad musu tetis pucia i aki naktimis tik kartais jam sapnuojas kad ji naktim bumba

su vyru nakti abu vienodai "dirbam", kartais jis atsibudusia ramina, kartais as (prie kruties glaudziu, kai isalksta). musiske atzala labai nerami, tai buvo laikas, kai visa para tik ant ranku miegojome. tad su vyru dalinomes - jis puse nakties, ir as puse nakties. veliau jis keldavosi pora valandu pamiegojes ir i darba vaziuodavo. sake pradzioje buvo apsimiegojes, bet organizmas greit priprato prie tokio budejimo rezimo.
siaip busimos mamytes, puiku, kad turite nusiteikima leisti savo vyrams puikiai issimiegoti, bet, jei vaikelis bus neramus, tarkites su vyru, kad jums pagelbetu ir leistu pailseti. netiesa, kad vyrui reikia daugiau miego, nes jis diena dirba. o Jus nedirbate? dar ir kaip! ir daug sunkiau nei jie darbe, todel nebijokite prasyti pagalbos ir dalintis naktiniais rupesciais, jei jie bus!
siaip busimos mamytes, puiku, kad turite nusiteikima leisti savo vyrams puikiai issimiegoti, bet, jei vaikelis bus neramus, tarkites su vyru, kad jums pagelbetu ir leistu pailseti. netiesa, kad vyrui reikia daugiau miego, nes jis diena dirba. o Jus nedirbate? dar ir kaip! ir daug sunkiau nei jie darbe, todel nebijokite prasyti pagalbos ir dalintis naktiniais rupesciais, jei jie bus!
pasiskaiciusi supratau kad mano vyrelis tikraj geras
kai gryzom is g.n. taj kelesi visas naktis nors nieko jam nereikedavo daryti bet turbut idomu budavo stebedavo mus
na nebent labai pavarges budavo tada neprabusdavo
beet ir dabar gaunu is jo pagalbos kartais pirmas pasoka is lovos kai isgirsta verkiant mazyle

kai gryzom is g.n. taj kelesi visas naktis nors nieko jam nereikedavo daryti bet turbut idomu budavo stebedavo mus

beet ir dabar gaunu is jo pagalbos kartais pirmas pasoka is lovos kai isgirsta verkiant mazyle

labukasn mamukai
mano vyras tai miega labai kietai, net patranka jo neprizadintu.
tarkim kad ir uzpreita ankti, jis atsigule i mano vieta, as ji zadinu zadinu, nu ir ka beprasmiskai, isejau, girdziu vaikas kniurkia, ateinu, o gi prie lovytes matau vyras jau stovi...taip ir likau stovet apsalus

mano vyras tai miega labai kietai, net patranka jo neprizadintu.
tarkim kad ir uzpreita ankti, jis atsigule i mano vieta, as ji zadinu zadinu, nu ir ka beprasmiskai, isejau, girdziu vaikas kniurkia, ateinu, o gi prie lovytes matau vyras jau stovi...taip ir likau stovet apsalus