Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyrams trukdo žmonos praeitis?

QUOTE(mile_lt @ 2005 05 01, 16:06)
Oi Venecija mano vyras itare kaska panasaus kai mes draugavome,kad gal ir turiu tokia praeity,as jam nieko nesakiau,bet pamelavau kad 4 vaikinai buvo mano gyvenime ir visi rimti,bet tai grnyna neteisybe buvo,o ka man beliko sakyti,kai jis klausinejo,o paskui as pasimesdavau ir neprisimindavau,ka jam pameluodavau tai jis mane prigaudinejo,tai pries vedybas visa tiesa suzinojo,kiek ju buvo ir del ko jie buvo.
Ir jis norejo mane dasivyti,norejo tiek pat tureti merginu,kai mes draugavome.Daug nesamoniu musu gyvenime buvo.


O kiek tavo vyrui metų? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasare: 01 gegužės 2005 - 16:11
QUOTE(mile_lt @ 2005 05 01, 17:02)
Bet mano vyrui tai nera taip,kas buvo tas prazuvo. Jam labai rupi ir nori kuo dataliau kad pasakociau,kaip kur ir kada. Jusu teisybe turime praeity uzmirsti,nes tai buvo pries ji.

Mano akimis tai čia tikras mazochizmas. Gal jis nuo tokių smulkmenų malonumą patiria? Kitos priežasties, kam smulkiai gilintis į žmonos praeities nuotykius, nematau.
Atsakyti
O mano vyrui reikia smulkmenu,jis nori viska zinoti ir kiek ju buvo ir t.t.
Atsakyti
As su tavimi su tinku ERIKA4,kas buvo tas prazuvo.O mano baznycios pastore tai sake,kad reiks daug laiko,kol uzmirs mano praeiti,ir kol pasitikejima atgausiu savo vyro,nes jam daug melavau ir ilga laika,visada bijodavau pasakyti tiesa,kad nepaliktu manes.
Atsakyti
O tai gal jam netrukdo visai tavo praeitis? g.gif
Nes bent jau aš, jeigu ko nors nenoriu zinoti, tai prašau, kad man nepasakotų smile.gif
Atsakyti
Na,as galiu apseiti be psichologo,bet mano vyrui skaudi mano praeitis,jis tokiomis panelesmis tikrai nedraugautu ir nebendrautu.
As ejau pas psichologa kad isaugociau savo santuoka,nenoriu skirtis su vyru,nors gal jam ir nebaisu butu skirtis,nes jau antra karta yra vedes.


Kaip jus elgtumetes mano vietoje? Kas jus darytumete?
Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 05 01, 14:10)
Yra Lietuvoje pastoriu Noa,as lankau baznycia "tiesos zodis" Ten yra pastore. man labai patinka ta baznycia,mano vyras ejo kaskada i ta baznycia pries 7 metus.

ia tas pats 'tikėjimo žodis", ar kita bažnyčia?
Atsakyti
Man atrodo tu pati nustok jaustis kalta, tada ir jis taves negales niekuom apkaltinti smile.gif Tu neturi atsiskaitinet del to ka darei iki vedybu su savo vyru, tiesa sakant nemanau, kad turetum atsiskaitinet del savo elgesio is viso iki ir po vedybu taip pat. Niekas neturi teises taves teisti, isskyrus tave pacia .Va tokia mano nuomone cool.gif Ir kita kart maziau pliurpk, jau vyrui pasakot apie kitus vyrus ir dar taip smulkmeniskai schmoll.gif nu nzn, cia bet kuris galetu susiparint
Atsakyti
Regingel tai tas pats.
Atsakyti
As jauciuosi kalta,kad taip gyvenau.O mano vyras tai nori zinoti kiekviena sumlkmena.Mes kai susipazinome as visai kitaip kalbnejau apie savo praeity,kai jis ko paklausdavo,bet paskui isaiskejo,kad tai ka as sakiau buvo melas.tai jauciuosi kalta. Na,kai as jo paklausdavau kodel tu manes nevertini,o jis atsako,o uz ka turiu vertinti,kad tokia praeity turi,kad man meluoji. Buvo skaudu ta klausytis,gal jis is pykscio pasake,nzn tiksliai,mes tada atodo pykomes,as zadejau iseiti is jo ir eiti pas mama gyventi.
Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 05 01, 17:25)

Kaip jus elgtumetes mano vietoje? Kas jus darytumete?

Spjaučiau į barzdą smile.gif Ir nė gramo savęs nekaltinčiau smile.gif Žinojo, kad ne mergaitę veda, tai kokios dabar pretenzijos. Tikintis, sakai, nu. Tai pasižadėjo būt ištikimas, ne. Kai vedė? Ir tu pažadėjai. Štai ir esi, kame problema? O iki tol nebuvai pasižadėjus. Atsiminė po smerčiaus bezdėt, kaip sako mano senelis... smile.gif Sakyčiau, jei neturi dėl ko pergyvent, eik daržo kast, užuot šiknoj vinių ieškojęs...

Šiaip tai įtariu, kad jis šiaip... Nori pasigraudint - visada rasi dėl ko. Nebūtų tų tavo buvusių draugų, piktintųsi, kam su trumpu sijonu, kam darbe su bendradarbiu pakalbėjai. Čia jo problemas, ne tavo...
Atsakyti
Kaip tau pasakius Noa as ir save kaltinučkad as taip gyvenu ir suprantu vyračkad jam skaudi mano praeitis,kad jis nera laimimngas su manimi,jis visai apie kitokia panele(zmona ) svajojo,ne su tokia praeitimi.Taip mes esame tikintis,as nesenai itikejau. Mes daug pysktames del melo,kad meluoju jam,kai uzmirstu praeiti jis pradeda sneketi,o as ir susimaisau ir pameluoju netycia,paskui kaltina,kad melavau. O labiausiai as noreciau kad mano vyras uzmirstu ta mano praeity,meldziu Dievo,kad padarytu stebukla,kad jis uzmirstu ta praeity.

O kaip pats manai,kaip tu reguotum,kai susipazysti su mergina,ji tau papasakoja grazia savo praeity,o paskui suzinai kokia istikruju ji buvo,kaip reaguotum?
Atsakyti