Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai blizgesiukai

Tikiuosi kita savaite parasyt atsiliepimus ax.gif wub.gif
Atsakyti
vienas is pakutiniu mano atradimu cia blizgesiukas Miss delia ( atrodo pas F_a krepselije tokia maciau) kaina labai maza, o kvapas wub.gif kramtoskiu, jei prisimenate Donaldak guma thumbup.gif spalvytes grazios tokio prisitaikancios prie lupu,matines bet su biskuciu blizgiuku,
kas moka lenkiskai http://torebka.kafet...o...iew&id=8866
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 05 16, 23:23)
nea, neskystas. Nėra lipnus, bet išsilaiko ilgai  rolleyes.gif

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 17, 09:59)
nelipnus, ant lupu jauciasi kaip geras balzamas

Dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Mano atradimas taip pat blizgis MISS DELIA thumbup.gif Nebrangus, ir laaabai fainas jausmas jį užsitepus ant lūpų wub.gif Nors mano lūpos "išrankios" tiems blizgiams, bet tas MISS DELIA wub.gif Ir nebrangus, ir spalvytė neutrali man thumbup.gif kaip sakė ir senobiškos kramtuškės kvapą primena iš tiesų thumbup.gif
Atsakyti
Neatsidziaugiu Dior Addict ir komplimentu susilaukiu blush2.gif
Atsakyti
Labai patenkinta CHANEL Levres Scintillantes brillant extreme Glossimer, super mirksiukas.gif
Atsakyti
Man siuo metu paciausias Bourjois Rouge Pop Chic ir spalva Rose chrome wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 05 18, 11:11)
vienas is pakutiniu mano atradimu cia blizgesiukas Miss delia ( atrodo pas F_a krepselije tokia maciau) kaina labai maza, o kvapas wub.gif  kramtoskiu, jei prisimenate Donaldak guma thumbup.gif  spalvytes grazios tokio prisitaikancios prie lupu,matines bet su biskuciu blizgiuku,
kas moka lenkiskai http://torebka.kafet...o...iew&id=8866

Tikrai taip, turiu 2 spalvas -faini blizgiukai drinks_cheers.gif
QUOTE(Cheetah @ 2008 05 18, 13:07)
Mano atradimas taip pat blizgis MISS DELIA  thumbup.gif Nebrangus, ir laaabai fainas jausmas jį užsitepus ant lūpų  wub.gif Nors mano lūpos "išrankios" tiems blizgiams, bet tas MISS DELIA  wub.gif Ir nebrangus, ir spalvytė neutrali man  thumbup.gif kaip sakė ir senobiškos kramtuškės kvapą primena iš tiesų  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilka777 @ 2008 05 18, 17:12)
Labai patenkinta CHANEL Levres Scintillantes brillant extreme Glossimer, super  mirksiukas.gif

Sio metu sis blizgis mano favoritas. wub.gif thumbup.gif Is visu turetu laikosi bene ilgiausiai ir nera lipnus. Labai nemegstu lipniu lupu schmoll.gif
Atsakyti
cherry norejau paklausti,kur galima ta blizgesiuka isigyti,kur sakei primenaDONALDAK guma?ir kokia apytiksliai kaina. 4u.gif
Atsakyti
Šiandien pasiemiau savo Guerlain mėlyna blizgį wub.gif Negaliu atsidžiaugt antrą kartą thumbup.gif
Atsakyti
Nu dabar jau ir as gundausi isigyti Guerlain melyna blizgi ax.gif
Atsakyti