Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai blizgesiukai

QUOTE(skaistukas @ 2008 06 27, 09:02)
o man Kiss Kiss Glos labai labai patinka  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kadangi labai ieškojau aukso spalvos blizgio ir visai netyčia pamačiau Rimmel firmos. Nu  labai fainutis  wub.gif , super lengvai pasidengia, nelipina lūpų, gražiai švyti, gerai drėkina lupytės.

na kaip už tokią kaina esu labai patenkinta  thumbup.gif , o kaina apie 18Lt, o vakar dar Droge pamačiau, kadjam nuolaida ir kaina 13Lt  4u.gif

user posted image

O kaip jo kvapas/skonis? As rodos sita ziurejau parduotuvej, spalovyte ideali, o kvapas toks slykstus buvo schmoll.gif Galvoju gal ant lupyciu kitaip ir gal skonis normalus.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 27, 18:11)
Siandien isbandziau naujus Clinique,Estee Lauder,Isadora,The Body shop.. zodziu ne vienas nepatiko. Dar isbandziau visai smagu blizgesi Dior Ultra gloss tutelej,spalva 001 Lime berods.Tas tai nieko,saldo,labai blizga,bet ir lipnokas jisai. smile.gifsmile.gif
Papildyta:
ESLAUDA kaip tau Dior tutelej palygint su Chanel?

Oi sunku palygint, abu faini bigsmile.gif Gal Chanel toks riebesnis.
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 06 26, 19:41)
As irgi nemegstu kurie limpa, tai butent stai toki Guerlain kisskiss turejau-nepatiko  schmoll.gif :
http://shop.nordstro...6008315~6008317
o apie Givenchy nezinau. Bet irgi idomu butu suzinoti  thumbup.gif
Is megstamiausiu man yra Artdeco blizgesiai ir Lancome  wub.gif

nu va, o man lancome 100 kart lipnesnis uz guerlain, bet siai abu faini rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 27, 22:03)
nu va, o man lancome 100 kart lipnesnis uz guerlain, bet siai abu faini rolleyes.gif

Man taip pat drinks_cheers.gif Nepasakyciau, kad Guerlain lipnus - jie vieni is maziausiai lipniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 06 25, 22:29)
maciau Oliuke kosmetikos isparduotuvej parduoda toki uz 45 lt  smile.gif

Gaila, kad tik dabar perskaiciau, nes siandien kaip tik nusipirkau kristianoj doh.gif
Papildyta:
QUOTE(odetee @ 2008 06 26, 08:10)
mane labai domina  Givenchy lupu blizgesiai.ar jie netirsti?,svarbiausia,kad nesulipintu lupu kaip klijai.gal kas bendet lady pulp??

busiu dekinga uz atsakyma.

Turejau kazkada viena gyvenchy blizgi, bet man nelabai patiko, labai neilgai islieka ant lupu schmoll.gif Ir kvapas toks idomus, man nepatikdavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 06 27, 20:51)
O kaip jo kvapas/skonis? As rodos sita ziurejau parduotuvej, spalovyte ideali, o kvapas toks slykstus buvo  schmoll.gif Galvoju gal ant lupyciu kitaip ir gal skonis normalus.... ax.gif

Jis toks net nežinau kaip apibūdinti g.gif -į "sintetinį" saldumą rolleyes.gif ,nu galima kentėti biggrin.gif , būna aišku ir skanesnių, bet perdaug neerzina smile.gif ir tas skonis ir kvapas tik pradžioje kol pasitepi po to nesijaučia taip:mirksiukas:
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 27, 21:03)

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 06 27, 21:15)
Man taip pat  drinks_cheers.gif  Nepasakyciau, kad Guerlain lipnus - jie vieni is maziausiai lipniu  smile.gif

na Guerlain yra juk vieni lipnesni kiti ne 4u.gif .

Va labai taikliai Kristela apie juos parašė:

pvz melynas Pucci lipnus, o Terracotta ne ax.gif Kiss Kiss Gloss yra lengvos konsistencijos, nelipnus, trumpiau laikosi, o Kiss Kiss Laque itin lipnus ir ilgai islieka... Divinora serija kiek pamenu irgi is lipnesniu... tai va - visi jie skirtingi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2008 06 26, 20:27)
o kuom geresnis Estee Lauder ? as esu i ji nusitaikius kur tubeleje.
kuris apskritai is melynu blizgiu geriausiai laiko?

nes be blizgučių rolleyes.gif
apie tą kur tubelėje nieko nežinau, aš turiu tokį kubiką ax.gif
ir išlieka man atrodo EL geriau nei Guerlain Teracotta rolleyes.gif man tai Guerlain dėl blizgučių nelabai patinka ax.gif
Atsakyti
O as sian MAC nupirkau pabandymui smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 28, 21:47)
O as sian MAC nupirkau pabandymui smile.gifsmile.gif

Nu ir kaip tau jis?
Atsakyti
o aš šiandien nusipirkau Clarins blizgesiuką. visai nieko, bet dar svarsčiau apie chanel. Kažin labai lipnūs jie ar lengvi? Gal kas bandėt? Aš prieš tai ilgą laiką naudojau Dior. Labai geri. Tokie lengvi, "nesivelia" ant lūpų.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dainase @ 2008 06 28, 21:22)
Nu ir kaip tau jis?

Dar neisbandziau smile.gif rytoj isbandysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Indre @ 2008 06 28, 21:25)
svarsčiau apie chanel. Kažin labai lipnūs jie ar lengvi? Gal kas bandėt?

Daug kas sekmingai naudoja ir visos patenkintos,puslapi atgal paziurek ESLAUDOS Chanel kolekcija-ispudinga ploja.gif Man Chanel blizgiai geriausi is geriausiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as Droge vos uz 16 litu nusipirkau Maybelline crystal gloss berods vadinas, mmm wub.gif avietem kvepia, liuks zeri ir laikos gerai ax.gif Dar labai patinka BeYu tutelej blizgesiukas, donalduko guma labai kvepia ir gerai lupas pamaitina ax.gif
Atsakyti