Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurblys LUX

ax.gif Laba diena, norečiau išgirsti Jūdų nuomones apie dulkių siurblį LUX. Pas mus buvo atvažiavę į namus iš šios kompanijos ir labai gražiai pareklamavo ir pademonstravo ką galį šis dulkių siurblys. Viena bėda tik, kad kaina beveik 6000Lt. Gal kuri nors turi ir gali pasidalinti mintim ar verta tiek mokėti už siurblį? :oh
Bet šio dulkių siurblio galimybės tikrai sužavėjo :geda2: wub.gif

Papildyta:
na pasakykit kas nors nors kažką blogo apie šį siurblį, nes aš turbūt tuoj susigundysiu ir nusipirksiu jį verysad.gif gaila man pinigėlių jeigu jis nieko vertas verysad.gif
Atsakyti
Aš žinau tik tiek, kad kai žmonės įsigyja tokius siurblius, paprastai nesinaudoja visomis jo galimybėmis ax.gif , nes kai reikia jį užtaisinėti toms funkcijoms, kur rečiau naudojamos, pamiršta, kaip tai turi būti daroma:mastau: , kaskart skaityk, be to , būna nepatogūs, nes dideli. Aišku, jie drėkina, valo ora, turi giluminio valymo galimybę iš minkštų baldų, jau nekalbant, kad plauna kilimus, valo langus...Bet, kai reikės , manau bus galima pasikviesti firmą, ir išvalys, ir sumoj kainuos pigiau. Čia būtų mano nuomonė, jei aš rinkčiausi. ok.gif
Atsakyti
na gal jūs ir teisi. tik kai jie tvažiavo ir pradėjo demonstruoti, tai toks įspūdis susidarė, kad ten stebuklas, o ne dulkių siurblys smile.gif bet tai turbūt tų agentų psicologinis pasiruošimas daro savo, nes jie jau taip gražiai moka įkalbinėt:)
Atsakyti
Aš pati turėjau plaunantį dulkiu siurblį, su vandens filtru, tai užsižaidžiau negyvai doh.gif doh.gif , kaireikėdavo jį paruošti ir vėl sutvarkyti. Aišku, jis neskleidė siurbdamas į orą jokių dulkių, jokio kvapo, nieko, na bet jau kiek laiko su juo - išardyk, vandenį įpilk, išsiurbus išpilk, filtrą išplauk... Taip sau nepaimsi, nepasiurbsi ir po to į vietą nepadėsi schmoll.gif Ir pats sunkus buvo. Tai supykus nusipirkau Karcherį, nesigailiu, išsiurbia ir katino plaukus iš kilimo, ir patogus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 04 30, 09:18)
na gal jūs ir teisi. tik kai jie tvažiavo ir pradėjo demonstruoti, tai toks įspūdis susidarė, kad ten stebuklas, o ne dulkių siurblys smile.gif bet tai turbūt tų agentų psicologinis pasiruošimas daro savo, nes jie jau taip gražiai moka įkalbinėt:)

biggrin.gif jų darbas įkalbėti, kad tik pirktum ax.gif manau, kad ir pigesnių, bet gerų siurblių galima rasti parduotuvėse...
Atsakyti
O mes įsigijome (už 4500Lt), esu labai patenkinta. :super :super :super
Atsakyti
oho, tai gerokai pigiau. Kai pas mus buvo prezentacija tai sakė 6000 doh.gif įdomu nuo kotaip kainapriklauso?
o kokiame jus mieste?
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 06 02, 10:52)
oho, tai gerokai pigiau. Kai pas mus buvo prezentacija tai sakė 6000 doh.gif  įdomu nuo kotaip kainapriklauso?
o kokiame jus mieste?

Po prezentacijos aš galvoju, kad galėjom dar pigiau pirkti, nes kažkaip labai lengvai jau tą kainą nuleido...Ir čia kaina be to turbo antgalio. Tas antgalis dar apie 1000 lt kainuoja. Ir dar kaina priklauso nuo to, ar perki prezentacijos metu, ar pas juos biure. Prezentacijos metu atseit pigiau. smile.gif 4u.gif Antros prezentacijos tuo pačiu adresu nedaro, bet norint pigiau pirkti galima su kuo nors susitarti ir pas kokius draugus padaryti tą prezentaciją, ir tada pigiau nei perkant biure nusipirkti siurblį. mirksiukas.gif Mes Vilniuje gyvenam. 4u.gif
Mes nors juo labai patenkinti, bet visdėlto galvojame parduoti draugams, kurie turi namą, nes pas mus bute visdėlto jis per didelis, nemažai vietos užima. Ir per daug vargo, kol ten viską sujungi. Iš draugų pasiimsim siurblį generaliniams valymams. ax.gif
Atsakyti
Mes turime panašų- Kirby. Esu labai patenkinta. Viskuom naudojuosi. Ir kilimus plaunu. Žodžiu SUPER. O va draugė gundosi LUX'ą pirkti. thumbup.gif
Atsakyti
hmmmm g.gif mes irgi vilniuje, bet mums prezentacijos metu pasakė, kad kaina 6000 Lt. Tai gal jaučiu pasižiūrėjo, kad naujame dideliame name gyvenam ir pagalvojo, kad galim tiek už siurblį mokėti doh.gif lotuliukas.gif o namas tai už paskolą staytas smile.gif lotuliukas.gif smile.gif nu vienu žodžiu nesuprasi, pagal ką jie ten kainą sako schmoll.gif
pas mus ir Curby kažkada buvo prezentacija, tai man jis kažkaip labiau prie širdies savo forma. Mielas toks apvalutis mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus už pusvalandžio atvažiuos LUX'ą prezentuot. smile.gif Palyginsiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 06 04, 11:38)
Pas mus už pusvalandžio atvažiuos LUX'ą prezentuot. smile.gif Palyginsiu. biggrin.gif

Ir kaip sekėsi? smile.gif 4u.gif Kokie įspūdžiai ir nuomonė? mirksiukas.gif
Atsakyti