Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurblys LUX

Oj kuo geriausi atsiliepimai. Neturėčiau Kerbio, pirkčiau šį. Super. thumbup.gif Ir lengvesnis, ir paprasčiau naudotis. Tik va plovimo mechanizmo neturi, bet tą galima lengvai kompensuoti. thumbup.gif Ir kaina geresnė. Tikrai patariu visoms.
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 06 04, 14:22)
Oj kuo geriausi atsiliepimai. Neturėčiau Kerbio, pirkčiau šį. Super. thumbup.gif Ir lengvesnis, ir paprasčiau naudotis. Tik va plovimo mechanizmo neturi, bet tą galima lengvai kompensuoti. thumbup.gif Ir kaina geresnė. Tikrai patariu visoms.

O kokią kainą jums sakė? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai kad už to siurblio kainą jums namų tvarkytoja visus namus ištisus metus tvarkys. O gal su tuo siurbliu pačiam nieko daryti nebereikia? g.gif
Atsakyti
Na priklauso nuo komplektacijos. Gerai net neįsiminiau, nes neaktualu. Bet apie 4-5 tūkst.

O tas siurblys ne metams, jeigu ką. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 04 birželio 2008 - 14:23
na matote ir čia sako 4-5 tūkstančiaiai.bliamba tai kodėl taip kaina svyruoja? g.gif
interenete aptikau darbo skelimą, kad ta įmonė prekiaujanti šiais siurbliais ieško darbuotojų, tai va -ten buvo ir komentarai: ,, uždirbti galima 2000 lt + nuo pardavimų kažkokia suma, o darbuotojai gali įsigyti siublį už 400 lt" unsure.gif tik aišku negaliu sakyti, kad čia tiesa, nes čia yra lankytojų komentarai......
tai gal įsidarbinam ten ir nusiperkam siubliuką papigiai? lotuliukas.gif
Atsakyti
Neblogas planas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvo ir pas mus atvažiavę su LUX siurbliu... ax.gif
Įspūdžio labai didelio nepaliko, deja schmoll.gif Tokia didelė kaina, o pasirodo, jis net neplauna... doh.gif O pas mus kiliminė danga išklota. Todėl ir nepamačiau ką jau ten tokio prisiurbė, nes koks buvo vietomis dėmėtas, toks ir liko... Tik kas labiausiai per demonstraciją nepatiko, tai kad pasiurbia 1 x 1 kv.m. plotelį, tuo puola atidaryti ir rodyti kiek dulkių (šiukšlių) prisiurbė. doh.gif
Aš labiau būčiau linkusi KARCHER firmos pasidomėti siurbliais... mirksiukas.gif
Atsakyti
Jums ir Kirbis tiktų. thumbup.gif Plaunantis. thumbup.gif Aišku čia reik pagal galimybes žiūrėt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 06 10, 15:08)
Jums ir Kirbis tiktų. thumbup.gif Plaunantis. thumbup.gif Aišku čia reik pagal galimybes žiūrėt. smile.gif

Sutinku thumbup.gif , tik buvau pavadinimą pamiršusi... blush2.gif
Atsakyti
Mes turim ir labai džiaugiamės. smile.gif Tik reik paskambint, kad mum maišą pakeistų- niekaip neprisiruošiu. ax.gif
Beje, man LUX firma siūlė keisti mano KIRBY į LUX'ą. doh.gif Bet labai primigtynai tai darė. Galvoju tikrai kažkas ne taip... Išpeikė jį visaip, o po to keisti siūlė. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 06 10, 15:36)
Mes turim ir labai džiaugiamės. smile.gif Tik reik paskambint, kad mum maišą pakeistų- niekaip neprisiruošiu. ax.gif
Beje, man LUX firma siūlė keisti mano KIRBY į LUX'ą. doh.gif Bet labai primigtynai tai darė. Galvoju tikrai kažkas ne taip... Išpeikė jį visaip, o po to keisti siūlė. doh.gif

Reikėjo matyti tos moteriškės veidą, kuri siurblį pas mus pristatinėjo... lotuliukas.gif Kai paklausė ant galo: tai perkat? blink.gif O aš jai ir sakau: gal durniuojat? Katę maišę siūlot pirkt. Iš to, ką parodėt, jis man jokio įspūdžio nepaliko...
Va pvz., aš daugiau gerų atsiliepimų girdėjau apie plaunamus (brangius) siurblius. Gal kada nors ir susigundysiu tokį įsigyti.
O dabar kol kas rankiniu būdu praplaunu savo kilimę dangą Amway produkto dėka tai darau gan nesunkiai ir esu patenkita.
Atsakyti
Jo iš mūsų irgi tie su LUX siurbliu nepatenkinti išvažiavo, kad nepirkom. Tokie susiraukę, net pasakė, tai sekmės jums gyventi tarp visokių erkių ir purvo unsure.gif kažkaip iš pradžių nemalonu buvo, bet pagalvojau, kad gi visi kažkaip gali gyveniti ir be šito siurblio smile.gif man kažkaip net nerealu atrodo, kad iš tokio mažo plotelio tiek išsiurbia....
Atsakyti