Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurblys LUX

Na apturėjau ir aš šiandien prezentaciją Lux siurblio thumbup.gif Man labai patiko, fainas daiktas, vyro nebuvo, tai šiukšlių krūveles su kilimuku į balkoną išnešiau, grįš MB - parodysiu smile.gif lotuliukas.gif

O šiaip tai nepirksiu, nes paskaičiau komentarus, manau galima pigiau analogą rast smile.gif

Ir vadybininkas labai fainas buvo, labai simpatiškas ir be galo mandagus thumbup.gif Sėkmės jam smile.gif
Atsakyti
Siandien ir pas mus buvo prezentacija. Nu tikrai patiko siurblys thumbup.gif . Ziauriausiai atrode tai, ka issiurbe ir pagalviu ir ciuzinio... blink.gif
Ir vadybininkas pasirode pakankamai issamus ir gerai atliekantis savo darba. Gaila tik kad kaina kanda... Bet nu taaaaaip uzsinorejau gero siurblio rolleyes.gif
Atsakyti
kai pas mane buvo pernai, tai isvis sako - pirkit siurbli, nes as premijos negausiu. ten tipo uz pardavimus "bonusus" duoda. tai ta karta kazkoks shustras laikrodis pazadetas buvo.
bliamba, va tada tikrai susibiesinau. o pas mane dar maziuke panele buvo, as ja pati maitinau, jis 3val pristaineja, as jau jam tiesiai sviesiai sakau kad man vaika laikas matint, o jam dzin kazkaip.. bet su ta savo "premija" visai uzmushe mane...
o dar kaip mane drauges"bare" kai ju tel nr rekomendavau.. zodziu kai siemet man paskambini vos susilaikiau nesikeikusi... o siurblys is tiesu is uzsienio su siuntimu apie 1000lt kainuotu, brolienes vyras uzsakines dovanu savo zmonai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikute @ 2009 02 27, 16:56)
o siurblys is tiesu is uzsienio su siuntimu apie 1000lt kainuotu, brolienes vyras uzsakines dovanu savo zmonai smile.gif

tai ko visi tokie protingi, zino kur uz 1000 gauti ir niekas neparaso cia, paplatinkit info, negi gaila mirksiukas.gif As tai pvz neradau tokio varianto g.gif
Atsakyti
Aš naudoju Kirby jau kelis metus. Tikrai super daiktas thumbup.gif
O su tom prezentacijom galiu pasakyt taip: buvo pas mus Kirby prezentatorius, aišku viską gražiai nupasakojo, pademonstravo ir už Kirby su priedais užsiprašė 10 000 lt. Šiaip ne taip mes jo atsikratėme sakydami, kad dar pagalvosim. Po kiek laiko įsigijome Kirby per Ebay kelis kartus pigiau. Čia Lietuvoj tokios firmos tik ir ieško kaip patiklius žmogelius išdurti doh.gif
Atsakyti
Tai gi kaip zmones nesupranta, kad visa tai yra toks pats meslas, kaip ir topshop, eastcon ir tt. Pirkdami permokate kelis kartus, tokiu paciu galimybiu kitu gamintoju prietaisai kainuoja zenkliai maziau.
Atsakyti
Labu..
apturejau prezentacija.. pries 5 dianas pirkau kilima, pries 2 gan galinga siurbli.. sian ryte siurbiau pati, per pristatyma berniokas dar issiurbe pats su mano nauju siurbliu mano nauja kilima biggrin.gif po to emesi luxó tai kai pamaciau bezbozna kruva dulkiu.. labai giliai uzsiparinau...
Atsakyti
QUOTE(yyyzi @ 2009 03 17, 23:37)
Labu..
apturejau prezentacija.. pries 5 dianas pirkau kilima, pries 2 gan galinga siurbli.. sian ryte siurbiau pati, per pristatyma berniokas dar issiurbe pats su mano nauju siurbliu mano nauja kilima biggrin.gif po to emesi luxó tai kai pamaciau bezbozna kruva dulkiu.. labai giliai uzsiparinau...

As galvoju, kad gal jie ten koki triuka naudoja, na kaip gali buti naujam kilime tik 5 d naudotam ir dar issiurbtam dulkiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(yyyzi @ 2009 03 17, 21:37)
Labu..

Tikrovės neatitinkanti informacija...
Atsakyti
QUOTE(yyyzi @ 2009 03 17, 22:37)
Labu..

Jie ir is chemiskai valyto kilimo gali kilograma siuksliu issiurbt:) Cirkas:)
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 03 18, 16:08)
Jie ir is chemiskai valyto kilimo gali kilograma siuksliu issiurbt:) Cirkas:)

Tai gal galėtumėte pasakyti, kas per triukai? T.y. kodėl ir kaip tai padaroma?
Atsakyti
Žiauriausia su to siurblio prezentacija buvo mano sesei tuo metu ji buvo nestuke.gif tai galiausiai pareiškė kad jei jie nepirks to siurblio tai ju leliukas arba gims negyvas arba mirs katik gimes del dulkiu nes paprasti siurbliai ju neissiurbe doh.gif na aišku po tokio pareiškimo jie čiut spėjo kojeles dėstyt kaip sesers vyras juos išniogė.
Atsakyti