Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima vežtis maistą skrendant lėktuvu?

QUOTE(DaliaG @ 2008 04 30, 10:19)
Vaikams gerti ir valgyti galima neštis, bent jau mes, skridom su beveik 2 metukų vaiku, tai įsidėjom pilną Avent buteliuką (300ml) ir dar pasiėmėm 1L vandens, sakėm, kad vaikas daug geria ir niekas nieko neprisikabino smile.gif Šiaip tai lėktuve stiuardesės mielai įpila sulčių ar vandens į buteliukus smile.gif

tai ko gero reik imti, ką vaikas mėgsta
o gerti pritrūkus lėktuve tikrai bus
Atsakyti
Atsakymas į pradinį klausimą (klausėja jau seniai bus grįžusi, bet gal pravers kitiems): maisto į lėktuvą galima imti kokio nori (suprantama, nepažeidžiant kitų keleivių teisių, pvz., kvėpuoti švariu oru;).

Apribojimų yra tik gėrimams (t.y. skysčiams). Taip pat kai kurios šalys (kaip minimum - Australija, Naujoji Zelandija, Japonija) draudžia įvežti maisto produktus į jų teritoriją, todėl kelionei sukauptus lašinių išteklius gali tekti suvalgyti arba palikti lėktuve:)
Atsakyti
Ar galima veztis kudikiu tyreliu?
Atsakyti
Keliavau namolio is Briuselio, kadangi komandiruote tik dvi nepilnos dienos, viena nakvyne, emiau tik rankini bagaza, kaip visada kur keliauju nusiperku kavos pakeliuka
na kokios kur pas mus nera... tai va, Briuselio oro uoste security graziai pavadino mane i sona, o siaube, karstis ispyle doh.gif isverte mano tasioka, mat kava vakuume parode jiems aparatura kaip skysti, minke minke ta pakeli vyrukas guminem pirstinem , galvoju mesk jau lauk ta kava tik leisk greiciau eit biggrin.gif tai nieko...nu ka paminke ir leido toliau veztis karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 10 liepos 2009 - 13:46
Maisti i lagamina galima veztis.Mano mama kai atvaziuoja i svecius pas mane,tai pastoviai prikrauna lietuvisku rukytu mesu,desru,lietuvisko majonezo ir .t.t biggrin.gif Tai dar niekas niekur neprisikabino.I lektuva taip pat uzkandziu galima nestis,nes tikrai ne visur maitina uz dyka.O vaikui galima nestis i lektuva ka nori ir kiek nori.Pati ne karta ir misinukus,ir vandens pilnus buteliukus nesiausi,ir tyreles,tai niekas prie nieko neprisikabino.persviete ir tiek,ir gero kelio palinki. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildocka: 11 liepos 2009 - 13:27
QUOTE(mildocka @ 2009 07 11, 07:23)
Maisti i lagamina galima veztis.Mano mama kai atvaziuoja i svecius pas mane,tai pastoviai prikrauna lietuvisku rukytu mesu,desru,lietuvisko majonezo ir .t.t  biggrin.gif  Tai dar niekas niekur neprisikabino.I lektuva taip pat uzkandziu galima nestis,nes tikrai ne visur maitina uz dyka.O vaikui galima nestis i lektuva ka nori ir kiek nori.Pati ne karta ir misinukus,ir vandens pilnus buteliukus nesiausi,ir tyreles,tai niekas prie nieko neprisikabino.persviete ir tiek,ir gero kelio palinki. bigsmile.gif

tai cia paprasciausiai priklauso kur skrendi, nes skirtingos salys turi skirtingas taisykles, ypac uz Europos ribu smile.gif Mano mama pirma karta kai pas mane i JAV skrido, tai jos visos desrytes atsidure siukslinej, ir tai dar gerai baigesi, nes galejo ir uzbauduoti ir issiusti pacia atgal namo, bet va neklauso ka sakau, bet tada persigandus truputi pasimoke, neveza daugiau ko negalima.
Atsakyti
jooo... Atlantoj (persedime) mano visus persimonus ir obuolius ateme sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Rose @ 2009 07 11, 21:45)
jooo... Atlantoj (persedime) mano visus persimonus ir obuolius ateme sad.gif

taip sviezi vaisiai ir darzoves yra tarp draudziamu ivezti i JAV dalyku.
Atsakyti
Sveikos mamytes,as neuzilgo ruosiuosi skristi su 4 men lelium i londona ir norejau paklausti kiek galima veztis misinuku ir tyreliu,taip pat ar as galiu veztis dvi tases ir uz viena nereiks moketi nes ten kudikio daukteliai bus?ar kaip cia suprasti?
ir kaip su tuo vezimu kada ji ten paima ir kada grzaina?labai baugu vaziuoti su mazyliu pirma karta.dekui uz atsakymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynuksss @ 2009 07 17, 08:03)
Sveikos mamytes,as neuzilgo ruosiuosi skristi su 4 men lelium i londona ir norejau paklausti kiek galima veztis misinuku ir tyreliu,taip pat ar as galiu veztis dvi tases ir uz viena nereiks moketi nes ten kudikio daukteliai bus?ar kaip cia suprasti?
ir kaip su tuo vezimu kada ji ten paima ir kada grzaina?labai baugu vaziuoti su mazyliu pirma karta.dekui uz atsakymus ax.gif

mishinuko ir maisto gali drasiai veztis tiek kiek reikia keliones laikui ir truputi ekstra nenumatytiems atvejams (bet siaip 4 men kudikis kiek ten dar valgo apart pieno kazka, tai as tavo vietoj is vis su tyrelem nesivarginciau skrydzio metu, pieno papildomai gautu ir tiek)

del bagazo, tai viskas priklauso nuo avialiniju, tiksliai i tavo klausima neatsakys niekas,nes neparasiai kokiom skrendi

vezimuka veziesi iki pries ilipant i lektuva, ten sulankstai ir ji paima, o nusileidus vel prie lektuvo atiduoda, tai nereikia oro uoste ant ranku su vaiku tasytis wink.gif Jei i vezimuka isideda autokedute - lopselis tai gali ir ta drasiai imti.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 07 17, 18:52)
mishinuko ir maisto gali drasiai veztis tiek kiek reikia keliones laikui ir truputi ekstra nenumatytiems atvejams (bet siaip 4 men kudikis kiek ten dar valgo apart pieno kazka, tai as tavo vietoj is vis su tyrelem nesivarginciau skrydzio metu, pieno papildomai gautu ir tiek)

del bagazo, tai viskas priklauso nuo avialiniju, tiksliai i tavo klausima neatsakys niekas,nes neparasiai kokiom skrendi

vezimuka veziesi iki pries ilipant i lektuva, ten sulankstai ir ji paima, o nusileidus vel prie lektuvo atiduoda, tai nereikia oro uoste ant ranku su vaiku tasytis wink.gif Jei i vezimuka isideda autokedute - lopselis tai gali ir ta drasiai imti.

Labai dekui uz atsakymus lotuliukas.gif o as zadu skristu su ryanieru,kazin kaip ten su tuo kudikio bagazu,gal kas zino g.gif dar norejau paklausti kai skrendi viena pati be tecio,tai nereikia sutikimo tecio kad veztis vaika,vaikui reikia tik paso?dekui uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
ar skrendant lėktuvu rankiniam bagaže galima turėti kvepalų 100ml ?
Atsakyti