QUOTE(Karusia @ 2008 07 23, 18:44)
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 07 23, 18:42)
Na ikišiu ir čia savo trigraši, labai jau maga pasigirti ką per atostogas nunarpliojau iš mocheros. (siūlas - kidmohair, reikėjo 230gr, užtrukau 2sav.)

nu ziauriai grazu ir ispudinga. niekaip netelpa galvoj kaip per dvi sav galima toki grozi nusimegzt. SAUNUOLE
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 07 23, 19:42)
Na ikišiu ir čia savo trigraši, labai jau maga pasigirti ką per atostogas nunarpliojau iš mocheros. (siūlas - kidmohair, reikėjo 230gr, užtrukau 2sav.)

Na
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 07 23, 20:08)
Čia nuotrauka suknelės tik nuo virbalų nuimtos, labai jau knietėjo pasidžiaugti, bijau, kad kai pasinešios truputi ji patys, o kai išskalbsiu ir "išlyginsiu".......
reziumė: dedu už stiklo ir nejudinu...
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 07 23, 21:22)
Čia nuotrauka suknelės tik nuo virbalų nuimtos, labai jau knietėjo pasidžiaugti, bijau, kad kai pasinešios truputi ji patys, o kai išskalbsiu ir "išlyginsiu".......
jei tik nuo virbalų nuimta tai kai praeis visas proceduras tai bus pats gerumas
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 07 23, 20:55)
Aš moherį mezgiau 4 numeriu
Gundausi, nes eilė supranuota - dabar neriama, po to "amazonės tunika", po to reiktų pribaigti sijoną prie violetinio anksčiau demonstruoto sijono - siūlai mėtosi
FasolkosMama kaip grazhu
ir tik per pora savaichiu?
man metu reiktu
shaunuole
shaunuole
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 07 23, 18:42)

verta ir pasigirti
bet man tai metus jauciu mezgimas uztruktu...
Na aš noriu paklausti Greičiausiai FasilkosMamos, kiek akių tau reikėjo uždėt kai pradėjai suknelės "sijona" megzti??? Arba jei kas mezgėt ar žinot būtų be galo malonu sužinot...
o suknelėėėėė
be žodžių
FANTASTIKA
ir tik per dvi sav.
FANTASTIKA
ir tik per dvi sav.