Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras

cool.gif
Pakalbekime kaip priziurime kojas, ypac vasara. Gal naudojate kokias priemones kulnams minkstinti, kokius nors purskiklius gaivinti kojoms. Ka renkates ar kremus ar puskiklius?
Atsakyti
Turiu krema kojoms, minkstinamaji kulnu krema, vesinamaji purskikli ir zele vasarai. Vasarai geriau tie vesinamieji, bet siaip pati pasimetus kuo pvz. skiriasi kulnu minkstinamasis kremas nuo kremo kojoms ir kas geriau (juk ir tas ir tas minkstina oda). g.gif g.gif
Atsakyti
Pardaveja siule kazkoki krema, kuri reikia tept tik karta i savaite. Pajuokavau, kad kojas siaip jau plaunu kur kas dazniau nei karta per savaite wink.gif Taciau , sake, tas kremas daugiau gydantis ir naudojant kasdien issauseja oda. Nedrysau tokio pirkt, nes nevargstu nuo per didelio koju prakaitavimo...

Noretusi kokio gerai gaivinancio "metinio" purskalo, bet pasiulyt tokio pardaveja nesugebejo...
Atsakyti
Hmm... siaip Avono yra metinis ir citrusinis purskalai, nebandei?
O dar pamenu, jei Avono nesinori, Herbinos irgi yra deo purskalai - lyg obuoliu ir dar kazkokio kvapo...
Atsakyti
Yra Biok firmos dezodorantas kojoms thumbup.gif Toks baltas akmenukas, ji reikia pamirkyti vandenty ir paskui patepti ******, visa diena kojos be kvapelio
Atsakyti
QUOTE (Libra @ 2004 06 14, 07:44)
Yra Biok firmos dezodorantas kojoms thumbup.gif Toks baltas akmenukas, ji reikia pamirkyti vandenty ir paskui patepti ******, visa diena kojos be kvapelio

as i ta akmeneli jau pora metu pasiziuriu pasiziuriu ir vis nesiryztu nusipirkt.

O tu ji pati bandei? Ar negriauzia nuo jo koju, mat man jis i druskos gabala panasus blink.gif

O gal kas bandet lietuviskus margaritos kremus kojoms. Bent jau pigus.
Nors esu pirkusi pernai vasara rusiska krema kojoms, tai labai maloniai salde, bet toks nemaloniai riebus buvo, kad tepdavau nebent vakare, kai jau niekur eit nebereikia....

Atsakyti
Margaritos lyg turejus.. Na irgi riebokas..
Atsakyti
QUOTE (dorado @ 2004 06 14, 18:01)

O tu ji pati bandei? Ar negriauzia nuo jo koju, mat man jis i druskos gabala panasus blink.gif

Taip, as pati ji naudoju thumbup.gif O kiek jis kainuoja? nezinau nes gavau dovanu.
Nuo to akmenuko negrauzia visiskai koju. O kremai nuo praikaito, manau, nelabai tinka, nes jie rieboki.
Atsakyti
AVON tai nezinau...ir toki ir toki turiu, gal jau metai...tas pats, kas paprastu deziku papurkst, jei kedai prakaitu smirda (brolio) tai nepermusa jo, o nuo prakaito irgi nepadeda g.gif
ir dar tas kvapas ikyrus, kad kartais net pykina nuo jo...
Atsakyti
kojom naudoju AVON priemones,turiu talka pėdom ir purškiklį smile.gif prakaituot neprakaituoja,tik pačių tų priemoniu man kavpas nelabai patinka laugh.gif va kaip gaunas laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Tai va, ta pardaveja sake, kad ji pati pirko Avon, bet jai labai nepatiko...
Atsakyti
taip taip, kvapai ne kokie...siandien bandau vesinancia zele...nieko ana nevesina, arba as nejauciu g.gif
Atsakyti