Savo vyrui nupirkau Avon talką, tai jam labai patinka, bet aš jo kojas vis tiek užuodžiu
Nors čia gal daugiaui nuo medžiaginių tapkių, nes parėjęs iš kur nors neina į vonią plautis kojų, kaip aš norėčiau, plaunasi tik vakare, tai paskui tos tapkės ir smirda
O aš pati tai naudoju rusišką Znachar kremą. Jis kainuoja Eurokose maždaug porą litų, gana mėtinis, nelabai riebus. Kai jau būna karšta (kol kas nesimato tų karščių
), vakare labai smagu išsitepti ir užkelti kur nors kojas. Lepotaaaa
O nuo prakaito tai nieko nenaudoju. Kažkaip neypatingai man jos prakaituoja vasarą. Daugiau žiemą, jei avalynė dirbtinės odos
Apie tą BIOk akmenuką daug gero esu girdėjusi. Mano mama jį naudoja kaip dezodorantą pažastims

Apie tą BIOk akmenuką daug gero esu girdėjusi. Mano mama jį naudoja kaip dezodorantą pažastims
QUOTE (dorado @ 2004 06 16, 08:35) |
O tapkes galma plauti. As tai imetu i skalbimo masina. Tiesa, ne visos skalbiamos... ![]() O taip pat galma papurksti deo skirtu batams ![]() |
O dar neblogai būtų išmokyti vyrą kojas iškart parėjus nusiplauti ir kojines pasikeisti

AVON kremas minkstinantis kulnus, tai turiu pasakyit nelabai, nelabai.......Ar man taip atrodo ar kas , bet ne velnio jis neminkstina, labiau drekina oda

vaistineje yra pirkti kremas kojoms, kieno kojos stiprei prakaituoja ir "smirda". Kremas vadinasi (rusiskai) "Pasta Teimurovaja". Ja reikia vakare nusiplovus kojas, issitepti kojas, uzsimauti kojines ir liulia...

QUOTE (Vitulka @ 2004 06 16, 16:37) |
AVON kremas minkstinantis kulnus, tai turiu pasakyit nelabai, nelabai.......Ar man taip atrodo ar kas , bet ne velnio jis neminkstina, labiau drekina oda ![]() |
Na mano mamai net suskilinejusius kulnus jis isgyde per pora kartu

QUOTE (Aferiste @ 2004 06 17, 00:07) |
vaistineje yra pirkti kremas kojoms, kieno kojos stiprei prakaituoja ir "smirda". Kremas vadinasi (rusiskai) "Pasta Teimurovaja". Ja reikia vakare nusiplovus kojas, issitepti kojas, uzsimauti kojines ir liulia... ![]() |
su kojinem miegoti...na, gal reik bratkai jauneliui ,,smirdukui" nupirkt

Po antro nestumo siaubingai suskilinejo koju kulnai. Vis bandau atgaivinti, bet nesekmingai. Jei kiekviena diena inirtingai sveiti ir po to dar tona kremo uzdedi ir valanda laiko laikai, tai gal siek tiek geriau pasidaro, bet nevisada yra tam laiko... Ateis vasara, reikes basankes autis, o koju vaizdas tai kaip senos kolukietes
Gal kas zino koki stebuklinga vaista???

Na, yra toks liaudiskas metodas - sutarkuoti svoguno galva ir is gautos koses uzsideti kompresa nakciai (uzmaut polietileninius maiselius ir kuo sandariau uzrist). Kvapelis, zinoma
Bet pazistamos sunui padejo.
O kaimyne naudojo minkstinamaji kulnu krema (irgi - nakciai pritepdavo+ maiselis+kojines) ir Avono pedu sveitikli su pemzos grudeliais ryte. Tai per kazkiek laiko susitvarke. Tik su tuo sveitikliu reik atsargiau, nes nusveicia ir delnus, tampa labai jautrus.
Bet jei tai pasireiske po nestumo, gal reiktu ir kokiu vitaminu pagert lygiagreciai su "procedurom". Pasitark su gydytoja.
Beje, kuo daugiau sveiti, tuo daugiau priauga. Cia kaip su ausu valymu - kuo dazniau valomos, tuo daugiau gaminasi sieros. (kazkada kazkur skaiciau).

O kaimyne naudojo minkstinamaji kulnu krema (irgi - nakciai pritepdavo+ maiselis+kojines) ir Avono pedu sveitikli su pemzos grudeliais ryte. Tai per kazkiek laiko susitvarke. Tik su tuo sveitikliu reik atsargiau, nes nusveicia ir delnus, tampa labai jautrus.
Bet jei tai pasireiske po nestumo, gal reiktu ir kokiu vitaminu pagert lygiagreciai su "procedurom". Pasitark su gydytoja.
Beje, kuo daugiau sveiti, tuo daugiau priauga. Cia kaip su ausu valymu - kuo dazniau valomos, tuo daugiau gaminasi sieros. (kazkada kazkur skaiciau).