Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras

QUOTE (Libra @ 2004 06 15, 05:53)
O kiek jis kainuoja? nezinau nes gavau dovanu.

apie 25lt... Buna su ideklu ir be ideklo (pigesnis).
Atsakyti
Savo vyrui nupirkau Avon talką, tai jam labai patinka, bet aš jo kojas vis tiek užuodžiu mad.gif Nors čia gal daugiaui nuo medžiaginių tapkių, nes parėjęs iš kur nors neina į vonią plautis kojų, kaip aš norėčiau, plaunasi tik vakare, tai paskui tos tapkės ir smirda sad.gif O aš pati tai naudoju rusišką Znachar kremą. Jis kainuoja Eurokose maždaug porą litų, gana mėtinis, nelabai riebus. Kai jau būna karšta (kol kas nesimato tų karščių sad.gif ), vakare labai smagu išsitepti ir užkelti kur nors kojas. Lepotaaaa tongue.gif O nuo prakaito tai nieko nenaudoju. Kažkaip neypatingai man jos prakaituoja vasarą. Daugiau žiemą, jei avalynė dirbtinės odos huh.gif
Apie tą BIOk akmenuką daug gero esu girdėjusi. Mano mama jį naudoja kaip dezodorantą pažastims
Atsakyti
Taip taip tas akmenukas,kiek zinau, universalus

O tapkes galma plauti. As tai imetu i skalbimo masina. Tiesa, ne visos skalbiamos... unsure.gif
O taip pat galma papurksti deo skirtu batams wink.gif
Atsakyti
QUOTE (dorado @ 2004 06 16, 08:35)

O tapkes galma plauti. As tai imetu i skalbimo masina. Tiesa, ne visos skalbiamos... unsure.gif
O taip pat galma papurksti deo skirtu batams wink.gif

O dar neblogai būtų išmokyti vyrą kojas iškart parėjus nusiplauti ir kojines pasikeisti biggrin.gif Bet kadangi tai, matyt, iš fantastikos srities (bent jau man per 6 metus nepavyko), tai, matyt, teks pirkti dezodorantą batams biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif I vyru batus ,aromatinius kedus galima pilti "Borozin" milteliu(yra vaistineje, kaina 10lt dezute) . thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dalykas, tik kojines is bradziu aplimpa tais milteliais , tai ju isipilus, geriau i svecius neiti, nes pripeduos visur. laugh.gif Bet kvapa tai uzmusa labai gerai ir ilgam ! O labai sausom pedom padeda tik reguliari prieziura.Jau kiek as tu purskalu, tepalu isbandzius..... g.gif g.gif Ir Avon ir Gehvol ir dar Margaritu ir dar visko... Bet jei pedu nepasveiciu su akmenuku , bent pora kartu i savaite, pedos kaip popierines buna.. sad.gif sad.gif nors s**u tepk laugh.gif laugh.gif Avono citrusinis purskalas man sausina labai , bet kvepia.Tai padus nuzulinu , pritepu maitinamuoju-drekinamuoju kremu ir ant virsaus uzpurskiu Avon ir uzsidedu medvilnines kojinaites , tada labai smagiai jauciuosi .Ryte su 2.gif galiu lygintis tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
oj, tapkes medziagines, o ypac tie liutukai, zuikiai ir suniukai, tai dvokia, jei po darbo pareini ir tiesiai kojas i jas kisi...kazkaip ziama nelabai noris iskart begt plauti kojas biggrin.gif tai paskuj jau reik i skalbianke grusti thumbup.gif
o siaip avon talkas tai geras tikrai.
Atsakyti
AVON kremas minkstinantis kulnus, tai turiu pasakyit nelabai, nelabai.......Ar man taip atrodo ar kas , bet ne velnio jis neminkstina, labiau drekina oda smile.gif
Atsakyti
vaistineje yra pirkti kremas kojoms, kieno kojos stiprei prakaituoja ir "smirda". Kremas vadinasi (rusiskai) "Pasta Teimurovaja". Ja reikia vakare nusiplovus kojas, issitepti kojas, uzsimauti kojines ir liulia... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Vitulka @ 2004 06 16, 16:37)
AVON kremas minkstinantis kulnus, tai turiu pasakyit nelabai, nelabai.......Ar man taip atrodo ar kas , bet ne velnio jis neminkstina, labiau drekina oda smile.gif

Na mano mamai net suskilinejusius kulnus jis isgyde per pora kartu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Aferiste @ 2004 06 17, 00:07)
vaistineje yra pirkti kremas kojoms, kieno kojos stiprei prakaituoja ir "smirda". Kremas vadinasi (rusiskai) "Pasta Teimurovaja". Ja reikia vakare nusiplovus kojas, issitepti kojas, uzsimauti kojines ir liulia... thumbup.gif

su kojinem miegoti...na, gal reik bratkai jauneliui ,,smirdukui" nupirkt biggrin.gif
Atsakyti
Po antro nestumo siaubingai suskilinejo koju kulnai. Vis bandau atgaivinti, bet nesekmingai. Jei kiekviena diena inirtingai sveiti ir po to dar tona kremo uzdedi ir valanda laiko laikai, tai gal siek tiek geriau pasidaro, bet nevisada yra tam laiko... Ateis vasara, reikes basankes autis, o koju vaizdas tai kaip senos kolukietes doh.gif Gal kas zino koki stebuklinga vaista???
Atsakyti
Na, yra toks liaudiskas metodas - sutarkuoti svoguno galva ir is gautos koses uzsideti kompresa nakciai (uzmaut polietileninius maiselius ir kuo sandariau uzrist). Kvapelis, zinoma cry.gif Bet pazistamos sunui padejo.

O kaimyne naudojo minkstinamaji kulnu krema (irgi - nakciai pritepdavo+ maiselis+kojines) ir Avono pedu sveitikli su pemzos grudeliais ryte. Tai per kazkiek laiko susitvarke. Tik su tuo sveitikliu reik atsargiau, nes nusveicia ir delnus, tampa labai jautrus.
Bet jei tai pasireiske po nestumo, gal reiktu ir kokiu vitaminu pagert lygiagreciai su "procedurom". Pasitark su gydytoja.
Beje, kuo daugiau sveiti, tuo daugiau priauga. Cia kaip su ausu valymu - kuo dazniau valomos, tuo daugiau gaminasi sieros. (kazkada kazkur skaiciau).
Atsakyti