o man pats neskaniausias dalykas is saldumynu yra morenginis tortas, morengas. tikras didelis FUI

Nemegstu paprastu tu sausainių pokeliuose ir tu senovinių vafliųku , kur mums kišdavo. Dar Pyrago naujieneles kažkoks nesusipratimas man ten keistas biskvitas šokoladas ir sviestas neaišku su kuo? jau jeriau suvorovo sausainį suvalgyt. Dar velykine boba , nu nežinau man jos gali ir nebuti, sausa didžiule bulka ir nevisada nusisekusi. Tai kai mama asako atvykti ir praneša ,kad boba iškepė brr , bet jai neakau kad valgydama springstu. Dar Magde pyragas toks pusiau fe, ir tortas jaunyste nesusipratinas visai , tokie kieti biskvitai ir dar su zafyru sulipdyti , nu trenk į siena ir tai neištiž.
Šokoladinių kepinių gali nebut kaip ir šokoladinių ledu, ir juodojo šokolado fe, o jei dar kur rašo daug kakavos visai .
Tikru lakris ir ne fui , per stipru, va tie senoviniai anyžiniai jei kada kas pavaišina gerai skanu, Ir tortu pagamintu iš tu parduotuvinių sintetiniu padalintu biskvitu , saldžios pieniškos sriubos , nu jei dar prisiminsiu parašysiu ...
Papildyta:
Ai va dar saldainių kregždute ir OBELELE fuii ir tu vežiuku nemegstu . Kai mano uošviene išgirdo ,kad fui sakė išpuikus senais laikais tai buvo deficitas ir skaniausias saldainis , tipo dar nepatenkinta liko
Šokoladinių kepinių gali nebut kaip ir šokoladinių ledu, ir juodojo šokolado fe, o jei dar kur rašo daug kakavos visai .
Tikru lakris ir ne fui , per stipru, va tie senoviniai anyžiniai jei kada kas pavaišina gerai skanu, Ir tortu pagamintu iš tu parduotuvinių sintetiniu padalintu biskvitu , saldžios pieniškos sriubos , nu jei dar prisiminsiu parašysiu ...
Papildyta:
Ai va dar saldainių kregždute ir OBELELE fuii ir tu vežiuku nemegstu . Kai mano uošviene išgirdo ,kad fui sakė išpuikus senais laikais tai buvo deficitas ir skaniausias saldainis , tipo dar nepatenkinta liko

Viskas kas is marcipanu
ledinukai visokie, griliaziniai tortai, griliaziniai pyragai, dar morenginiu nelb megstu

Nu tiesiog negaliu pakęsti riebių pyragų ir tortų...
O visokios obelėlės, kregždutės ir ananasiniai saldainiai nėra nei labai skanūs, nei fui man..

QUOTE(Evelinčiksa @ 2011 08 27, 12:55)
Dar Magde pyragas toks pusiau fe, ir tortas jaunyste nesusipratinas visai , tokie kieti biskvitai ir dar su zafyru sulipdyti , nu trenk į siena ir tai neištiž.

paskaičius temą net susimąsčiau, kad turbūt esu laaabai neišranki saldumynams. Mėgstu ir daugumos išdėtas į šuns dienas "Kregždutes", ir zefyrus, griliažią, Nomedą ir kt., skanauju visko po truputį, su saiku, stengiuosi nepersismaližiauti. Na, o ko atsisakyčiau šiuo metu tai turbūt saldainių "Šiaurinė meška" po tų visų akcijų su kirmėlėm

Sakau fu juodam sokoladui,kakavai ir daugumai produktu su jais
brr.. Saldainiai Obelele ir Ananasas tikras nesusipratimas.. Maximiniai pigus tortai, (iskyrus surio), pyragas Medutis,fuu.. Tinginio ne uz ka nepraryciau..Taip pat dauguma pyragu kuriuos kepa nesusipratusios seimininkes su receptu ''Pigu ir greita'' kur ieina beveik vien kiausiniai miltai ir cukrus, ir skonis bei vaizdas labai panasus i kempine
Pyragaitis per 3min kuris buvo anksciau ispopuliarejes, neaisku kaip, nes na bent man jis dvokia slapiu sunim o skonis kaip isivaizduoju toks pat lyg valgytum ant batono uzsidejes zalia kiausini (ne,nebandziau
). Kaip nors apdorotos kriauses-virtos,keptos ,saldintos,konservuotos- brrr nerodykit
O vat Kregzdute visai ok, o senoviski kvadratiniai sausainiai laaabai net patinka,labiau uz visokias Selgas 
oi dar pamirsau pamineti saldainius Karvute ,baisiau tik Obelele tera

oi dar pamirsau pamineti saldainius Karvute ,baisiau tik Obelele tera

man tiesiog gėda, kad nesu labai išranki.. bet zefyrų tai nekenčiu

QUOTE(naitas @ 2011 09 27, 19:51)
NEREIK PERSISTENGTI GERAI IŠPLAKTI BEZE , NEREIKS VALGYTI ŠAUKŠTAIS ZEFYRO

Labiausiai nemegstu saldainiu su alkoholiu, tada "kregztuciu",dar ir chalvos gali del manes nebuti
nepatinka. Ir baltu cukriniu glajumi aplieti zemes riesutai irrafaelo tortas

Fui sakau Kregždutei, Vėželiams ir pigiems šokoladams ale Saldžioji plytelė.
ir as kregzduciu nemegstu
ir morengu nelabai.. nemegau daygybe metu zele, bet jau jau... ir nemegstu napoleono.. naminio neragavus, bet krautuviniai