Neskanu su morengu kepiniai, želė tortai fuifui, Medutis, iš saldainių Kregzdute.
negaleciau net prisiversti suvalgyti napaleono torto ir visu kavos tortu, kuriu sluoksniais is trapios teslos, o pertepimai su riebia grietinele. Anyziniai saldainiai, turkiski skanestai - fu. visi saldainiai su alkoholiu ir apskritai, saldainiai is saldainiu rinkiniu.
Fe fe ir fui fui yra viskas, kas su marcipanais. Už juos blogiau būna tik turkiški saldumynai

Fe metiniams sokoladams ir morenginiam tortui
Fui sakau marcipanams, griliažui,saldainiams su alkoholiu, juodam šokoladui.
O man kaip tik,kuo daugiau kremo,ypač kokio plikyto,tuo geriau
O man kaip tik,kuo daugiau kremo,ypač kokio plikyto,tuo geriau

Saldainiams su alkoholiu.
O paskutiniu metu ir visokiems tortams ir pyragams iš prekybos centrų.

O paskutiniu metu ir visokiems tortams ir pyragams iš prekybos centrų.

Pieniškas ir baltas šokoladas - fuiviau

Juodojo šokolado, saldainių "Vilnius" ir visko kur tas šokolado kartumas jaučiamas. Juk saldumynai turi būti SALDŪS. Nors zefyrų nemėgstu:) Tortas Napoleonas, kai jį iškepa profai-nieko skaniau nėra. Parduotuvėse ne Napoleonas, o parodija-batonas su sviestu. Kas sako, kad Napoleono nemėgsta, reiškiasi tikrojo niekada net neragavo. Vilniuje prieš 30-20 metų buvo tik viena moteriškė, kepusi TIKRĄ Napoleoną, dabar ji jau senutė, tortų nekepa ir koks dešimtmetis jau kaip neragavau šio torto, nes nėra kas iškepa

Zefyrai, saldainiai su alkoholiu... dar labai nemėgstu pyrago/torto medutis. Nors šiaip saldumynams nesu išranki

Morengai fuuu...jei netyčia jį perkandu kokiam torte tai net žandikaulis susirakina 
O hematogenas prie saldumynų? Nes tas tai man kažkoks visiškas nesusipratimas

O hematogenas prie saldumynų? Nes tas tai man kažkoks visiškas nesusipratimas

Megstu kregzdutes
nemegstu marcipano, anyziu, grietineles ir zeles( jei valgyti jas vienas- jei kur nors po biski ideta tai nieko) , nemegstu kavos putos...Kokoso, bet labai norint nuo rafaelo biski nupurtau ir suvalgau
Torto meducio nebemegtu- atsibodo, nes pati daznai farydavau, ir kitu tortu is prekybcentriu isskyrus nebent koki vaisini