Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(Palomina @ 2008 09 03, 11:52)
as po citrinines jauciu bandysiu roziu arba vaikiska su medetkom  biggrin.gif  noriu visas isbandyt ir isitikint, kad man pvz saltalankiu pati paciausia  wub.gif  biggrin.gif

idomu kaip medetkos kvepia...sita gal reiktu pasiziuret kitam kartui ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 04 rugsėjo 2008 - 16:17
QUOTE(Palomina @ 2008 09 03, 11:52)
as po citrinines jauciu bandysiu roziu arba vaikiska su medetkom  biggrin.gif  noriu visas isbandyt ir isitikint, kad man pvz saltalankiu pati paciausia  wub.gif  biggrin.gif

tikrai šaltalankių dušo kremas wub.gif o kiek kainuoja tas vaikiškas prausiklis su medetkom?
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 04, 17:46)
o kiek kainuoja tas vaikiškas prausiklis su medetkom?

jei cia tas sampunas-prausiklis viename, tai holos jis kainuoja 29 Lt, kitur apie 32-33 Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 09 04, 19:50)
jei cia tas sampunas-prausiklis viename, tai holos jis kainuoja 29 Lt, kitur apie 32-33 Lt ax.gif

tas pats. tai kaina tokia pati kaip ir dušo kremų. bet šaltalankius vistiek pirksiu thumbup.gif
Atsakyti
naudoju Weledos dantu pasta su druskomis, is pradziu labai keisto suraus traukiancio skonio pasirode, po keliu dienu apsipratau ir i jokia sintetine nekeisciau cool.gif labai gerai isvalo dantukus, gaivina burnos ertme thumbup.gif beje, as ja issirinkau is ankstesniu forumieciu, kaip viena geriausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 02, 00:16)
niu va - visiska pliusa uzdedu weledos after sun losjonui smile.gif atlaike mano atostogas siltuose krastuose  biggrin.gif
pabandziau skin food krema.kol kas tik viena karta.ispudis geras.kai baigsiu meginuko tiubika- bus placiau  blush2.gif

na va,ipusejau skin food megini.tepu juo ****** smile.gif tai patinka jis man smile.gif)) uzskaitom biggrin.gif gal net reiks apie pilna pakuote pagalvot g.gif

pasiguosiu blush2.gif
vakar teko ismest spf15 kuno pieneli. galvoju po duso pasitemspiu,ketinau sunaudot vietoj iprasto kremo,nes pamaniau,kad kito silto sezono jis vis tiek nesulauks del galiojimo...
tai pilstelejau ant rankos ir is karto pasimate,kad jis kitokios konsistencijos patapo ,toks kaip su plaukiojanciom demelem... pabandziau dar patept ant rankos,tai trynesi plemais,vietom baltom deme,kitur kaip vandeniu,nusiploviau rankas ir ismeciau...
4menesiai ir silti krastai bei temperaturu svyravimai, matyt, padare jam savo ax.gif geras daiktas buvo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 11 rugsėjo 2008 - 12:45
QUOTE(ingira @ 2008 09 04, 22:52)
naudoju Weledos dantu pasta su druskomis, is pradziu labai keisto suraus traukiancio skonio pasirode, po keliu dienu apsipratau ir i jokia sintetine nekeisciau cool.gif  labai gerai isvalo dantukus, gaivina burnos ertme thumbup.gif  beje, as ja issirinkau is ankstesniu forumieciu, kaip viena geriausiu biggrin.gif

Beja del pastu... ar nieko tokio, kad visos naturalios pastos yra be fluoro? Kiek esu girdejus, kad fluoras reikalingas musu dantims, kaip manote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 09 11, 13:51)
Beja del pastu... ar nieko tokio, kad visos naturalios pastos yra be fluoro? Kiek esu girdejus, kad fluoras reikalingas musu dantims, kaip manote?  4u.gif

Labai daug jau apie tai kalbėta, straipsnių buvo įdėta senesnėse temose smile.gif Išvada trumpai tokia, kad fluoro mes pakankamai gaunam su maistu, kai kur vandeny būna, o jo perteklius yra negerai. Todėl natūralios pastos be fluoro.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 09 11, 13:51)
Beja del pastu... ar nieko tokio, kad visos naturalios pastos yra be fluoro? Kiek esu girdejus, kad fluoras reikalingas musu dantims, kaip manote?  4u.gif

Aš anksčiau irgi buvau uždavusi šitą klausimą, tai merginos mane čia paprotino ir nurodė keletą šaltinių kur teigiama, kad fluoro perteklius yra kenksmingas organizmui. O kadangi to kiekio savo organizme neišeina pamatuoti, geriau šiek tiek mažiau nei per daug. O dėl dantukų tai aš pasidariau sau išvadą, kad geriausia laikas nuo laiko pastas pakaitalioti, kartais pavalyti su fluoru. Vis dar turiu neišbaigtą burnos skalavimo skystį su fluoru, tai pastą dabar perku be fluoro.
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 09 11, 14:37)
Labai daug jau apie tai kalbėta, straipsnių buvo įdėta senesnėse temose smile.gif Išvada trumpai tokia, kad fluoro mes pakankamai gaunam su maistu, kai kur vandeny būna, o jo perteklius yra negerai. Todėl natūralios pastos be fluoro.

QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 09 11, 14:41)
Aš anksčiau irgi buvau uždavusi šitą klausimą, tai merginos mane čia paprotino ir nurodė keletą šaltinių kur teigiama, kad fluoro perteklius yra kenksmingas organizmui. O kadangi to kiekio savo organizme neišeina pamatuoti, geriau šiek tiek mažiau nei per daug. O dėl dantukų tai aš pasidariau sau išvadą, kad geriausia laikas nuo laiko pastas pakaitalioti, kartais pavalyti su fluoru. Vis dar turiu neišbaigtą burnos skalavimo skystį su fluoru, tai pastą dabar perku be fluoro.

Dabar aišku, dėkui už info 4u.gif
Atsakyti
kiek kainuoja dantu pastos eurovaitineje?
Atsakyti
Čia man toks klausimas iškilo.. Kodėl weleda gaminiuose tarkim sausai odai, kremuose, tonikuose yra alkoholio, juk jis labai dziovina oda g.gif
Atsakyti