QUOTE(Kuitulienė @ 2009 02 03, 15:59)
Permečiau akimis temą, visos čia taip entuziastingai džiaugiatės Weleda

Aš labai noriu natūralios kosmetikos, bet Weleda šiek tiek nusivyliau..... Naudojau Iris Moisture kremą toniką losjoną, dabar naudoju Wild Rose Moisture kremą toniką losjoną, tai tie "valomieji" nieko, bet kremai tai nepatinka, nes labai prastai susigeria - lieka plėvelė ant veido, patrynus ""nusiburbuliuoja" (nemoku pasakyt kitaip - na kaip ilgai vonioj mirkus ir odą patrynus, eina tokie purvai

) Nežinau, gal ką nors ne taip darau, bet...
Už tokią kainą ir už tokią sistemą, filosofiją norisi tiesiog kažko Daugiau....
Dar naudojau porą kūno pienelių, nieko gero nieko blogo, bet po jų pabandžiau Urtekam, tai kažkuo labiau patiko....
Žodžiu reiks eit ieškot kitų natūralių kremų
is tavo pasakojimo, man susidare ispudis, kad tas kremas, kuris burbuliuodavosi, gal pasenes buvo ar kaip netinkamai laikomas, nes man taip viena nenaturali krempudra anksciau yra dariusi
As pavyzdziui, naudoju Weledos intensive almond cream ir man labai patinka, nors tai ir yra tik mano pirmasis bandymas su anturalia kosmetika, susigeria gerai ir kaip zimeai,t ai labai tinkamas, tikriausiai pavasari pirksiu irgi migdolu, tik ta lengvesni drekinanti

Mano mama turi roziu duso pieneli ir roziu losjona kunui, tai labai patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 01 31, 19:39)
o nesi bandzius su alijosiais kuno kremo is Weleda? arba su saltalankiais? man idomu kuris pats lengviausias ir graitai susigeria.. vasarai jau pradedu mastyt ka pirkt
jeigu apie vasara galvoti, tai as jau esu nusimacius, kad is Logonos losjonu kunui kazkuri pirksiu tikriausiai, nes turejau keliu rusiu meginukus, tai labai lengvos konsistencijos, toks lengvai uzsitepantis ir tuoj pat susigeriantis buvo ir nordic ir mediterran ir dar kazkuris