Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Aš suprantu mirksiukas.gif Tiesiog kai savimi pasitiki, kai esi tvirtai apsisprendusi, tokie pareiškimai, nusistebėjimai ir pan. neišmuša iš vėžių ir nepriverčia teisintis. Žinau ką sakau, nes pati tai išgyvenau smile.gif
Kai mano vaikiukui buvo metai - du, tokių pareiškimų irgi girdėjau. Ir ne kartą wink.gif bet kuo toliau, tuo mažiau sutikdavau bandančių mokyti ir pamokslauti.
Atsakyti
matyt stiprus zmogus esi thumbup.gif , man dazniausiai taip nesigauna schmoll.gif , nors noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
nezinau kur klaust, tai klausiu jusu ax.gif pirma maitinau labai trumpai, dabar laukiuos antro, planuoju ilgai ir sekmingai zindyti, bet paklaust noriu, ar kuri gimus antram esant pieno pertekliuj duodavo pirmajam i koses ar taip isgert? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2008 04 29, 20:01)
nezinau kur klaust, tai klausiu jusu  ax.gif  pirma maitinau labai trumpai, dabar laukiuos antro, planuoju ilgai ir sekmingai zindyti, bet paklaust noriu, ar kuri gimus antram esant pieno pertekliuj duodavo pirmajam i koses ar taip isgert?  g.gif

Taip tongue.gif .
tik aš dar ir žindau, bet kai nusitraukiu košę mažei užbalint ir lieka - pilu į puodelį. Geria su džiaugsmu ir dar laukia bigsmile.gif

Kelios mano pažįstamos dvynukų mamytės irgi taip darydavo - viena pasakojo, kad jos trejų sūnelis tik jai pradėjus nusitraukinėti iškart su puodeliu pribėgdavo tongue.gif
Kita į dribsnius pusryčiams supildavo mirksiukas.gif

Sėkmės Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2008 04 29, 20:01)
nezinau kur klaust, tai klausiu jusu  ax.gif  pirma maitinau labai trumpai, dabar laukiuos antro, planuoju ilgai ir sekmingai zindyti, bet paklaust noriu, ar kuri gimus antram esant pieno pertekliuj duodavo pirmajam i koses ar taip isgert?  g.gif

Nezinau kodel pirma maitinai neilgai, tad gali buti kad ir antram neiseis tiek kiek nori, gal geriau ta pertekliu saldyti g.gif , juk jis buna tik pradzioje blush2.gif , as tai saldydavau, nes dickis buvo tokio amziaus, kad ikart pajustu kad kazkas ne taip - ir jau nikaip neikisi lotuliukas.gif , bet kai pradejau koses viti - jas uzbalindavau tuo saldytu pienuku thumbup.gif - taip geriau valgydavo blush2.gif (mat ji be apetito labai buvo ir i kita maista skeptiskai ziurejo, tik i MP ne)
Atsakyti
su pirmu pieno buvo pakankamai, bet man atsinaujinusios komplikacijos po gimdymo, mazylio sunki liga, informacijos stoka, palaikymo ir t.t. itaka padare savo-nutraukiau maitinima ax.gif su antru zadu taip lengvai nebepasiduoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurin22: 29 balandžio 2008 - 23:09
QUOTE(laurin22 @ 2008 04 30, 00:07)
su pirmu pieno buvo pakankamai, bet man atsinaujinusios  komplikacijos po gimdymo, mazylio sunki liga, informacijos stoka, palaikymo ir t.t. itaka padare savo-nutraukiau maitinima  ax.gif su antru zadu taip nelgvai nebepasiduoti  rolleyes.gif

Saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2008 04 29, 22:07)
su pirmu pieno buvo pakankamai, bet man atsinaujinusios  komplikacijos po gimdymo, mazylio sunki liga, informacijos stoka, palaikymo ir t.t. itaka padare savo-nutraukiau maitinima  ax.gif su antru zadu taip lengvai nebepasiduoti  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif saunuole! drinks_cheers.gif
Mano maziukui dabar 1m ir beveik 5 men. Maitinu dar MP, ir daznai... Ir tikrai nenoriu dar nutraukti maitinimo, noretusi, kad tai ivyktu naturaliai ax.gif Tik labai nemalonu girdeti kai kuriu nusistebejimus, "patarimus", kad"jau laikas butu nustoti maitinti MP, juk is jo jokios naudos" - tik as taip negalvoju, tegu patarineja... blink.gif
Atsakyti
Maitinau savo mažąją iki 2,5m. Nesenai baigiau, natūraliai. Nebuvo jokio streso nei man nei dukrai. Tiesiog pienuko mažėjo, mažėjo ir baigėsi. Mane pradėjo įkalbinėti baigti maitinti nuo tada kai metukai suėjo. Savo pediatrei nebesakydavau kad maitinu maždaug nuo 1,5m, mamai ir anytai - ~nuo 2m.. Taip daug ramiau buvo.
Atsakyti
QUOTE(gilėlilė @ 2008 04 30, 10:33)
Maitinau savo mažąją iki 2,5m. Nesenai baigiau, natūraliai. Nebuvo jokio streso nei man nei dukrai.

drinks_cheers.gif Va sito ir as noreciau ax.gif
Atsakyti
Man didžiausias netikėtumas - mamos palaikymas. Ji iš savo anytos, mano močiutės girdėjo, kad kai ji išleido mano tėtį į lopšelį, jis labai sirgt pradėjo ir auklėtoja pasakė, kad tik MP gali padėti. Tada močiutė vėl atnaujino žindymą. Iš kur tais laikais atsirado toks šviesus protas - nežinau. Kiek ji žindė, nežinau, istorija jau nutyli, nes ji jau 10 metų mirus, tai negaliu pasiklaust verysad.gif
Bet šiaip jau kuo toliau , tuo labiau aš linkusi patylėti apie tai kad "vis dar" žindau, juo labiau, kad ne tik naktį ir vakare, bet ir dieną pagal pareikalavimą, nors dienom stengiuosi kaip galima rečiau duoti, nes labai jau nevalgi mažė unsure.gif
Atsakyti
man idomu, nuo kada vaikutis pasipraso MP?
na mums tik metukai ir diena, jis kaip ir nenori, bent man taip atrodo. As pati susigalvojau, kad pvz 18.00 val duoti, o jei neduodu, kartais uzminga ir tiek.
Mano tik va pries miega, tai kai pamato MP rezervuarus, tai tada puola link ju, dar nakti, o taip nepraso. g.gif
o ir is ryto tik jei pasiulau verysad.gif
nezinau, kiek kartu butu naudinga ji maitinti? todel noreciauisgirsti Jusu nuomone.
Aciu
Atsakyti