Aš irgi mielu noru naktinių maitinimų atsisakyčiau. Bet KAIP??? Jei neduodu, tokia ašarų pakalnė, kad paskui jaučiuosi, kaip tautos priešė, pradedu griaužtis, ar man gaila mylimam vaikui ir pan.

O ir dieną pvz. šiandien jau norėjau iš viso nutraukti, nes skauda dažnai, ji kaip žvėriukas čiumpa ir su vienu kartu niekaip neišsisukam, nebent po lauką makaločiausi su ja

O dabar vėl pasigavo savo šlykščią madą "radio bangas reguliuoti", tai net susipykstam, nes aš neleidžiu, o jai REIKIA, o mane tai tiesiog "psichiškai" veikia
Nežinau, kaip su tuo ilgu maitinimu ir mamos sveikata, tikrai sunku pasakyti, nes pvz. man rado krūty cistą, o maitinu 1,8. Po 2 biopsijų, patikėkit, vos nepridėjau kelnių, nes nesu optimistė

Bet kai kalbėjau su mamologe ji neragino nutraukti, onkologas kažkaip irgi nieko nesakė, bet gal jis tiesiog neužfiksavo, kad ne naujagimį auginu

Teisybės dėlei, nežinau, gal aš tą
cistą iki nėštumo turėjau, bet faktas, kad radau žindydama.
O vat vaiko gydytojams stengiuosi neakcentuoti, kad ji dar gauna MP, nes jau susiduriau kelis kartus su nuomone, kad tai tik "žaidimas", tad geriau tą informaciją pasilaikau sau. O kad tas MP raminimui
idealiai veikia tikrai nenuneigsiu.
nu liudna, uzjauciu. o nesake niekas, ar galejo ta cista ilgas maitinimas itakot? O mamologei ar pasaket, kiek laiko viena vaikeli zindot? Gal reiketu pasakyti ir onkologui, ar paklaust ar gali nuo ILGO zindymo. Siaip ar taip tikrai maitinimas neturetu mamai buti zala. Juk ne viduramziai, ir zmoniu vidutine gyvenimo trukme tikrai turetu buti ne 40 metu. Neturetu buti tokia didele auka. Jei skauda, blogai. Aisku, kiekvienos reikalas.