QUOTE(Jurgachka @ 2008 09 18, 22:52)
Tikiu, kad apie tai diskutavot jau ne karta, girdejau ir nuomone, kad nuo MP dantukai negenda, bet vis tik, vyresnius vaikelius zindancios mamos, gal galetumete trumpai atsakyt - kaip atrodo jusu mazuteliu dantukai?
Mano dukrytė dantukus pradėjo auginti nuo penkto mėnesio, jų jau turi 17. Nė vienas nesugedęs. Vis dar maitinu krūtimi - jau metus ir septynis mėnesius. Galvoju prieš eidama į darbą pradėti baigti, nes dabar dar papulio labai reikia...
Papildyta:
QUOTE(Gemini @ 2008 09 16, 01:24)
Ačiū, Savannaa, tik man labiau rūpi ne žindymo įtaka MAN, o cistos įtaka VAIKO sveikatai

Juk logiškai mąstant, jei krūty vyksta kažkokie ne itin geri procesai, vaikas irgi gauna kenksmingas medžiagas per MP. Kitą vertus, gal kaip tik gauna tik antikūnius ar dar ten kokios teigiamus biesus (nu ne medikė aš

) Mamologė neragino nutraukti, onkologas irgi nieko nesakė. Bet viduje kažkoks abejonės grūdelis šokinėja
mano krūtys abi buvo su mastopatija, fibrozė kažkokia, dar viena pieno liauka sukietėjusi (mamologė, sakė, kad nelabai galėsiu ir maitinti). Va maitinu kuo sėkmingiausiai pusantrų metų, vaikui jokių negerumų nepastebėta, man pačiai viskas pasitaisė... Jeigu jau galima gerti net antibiotikus ir maitinti...
Manyčiau kad vaikas gi netraukia tiesiogiai tos cistos į save, tiesiog žindant gaminasi medžiagos, kurios ir padeda nykti cistai. Mano nuomonė tokia...
QUOTE(Gemini @ 2008 09 17, 11:44)
Dar sakykit, brangiosios, ką galima žindyvei gerti atminčiai sustiprinti, na tokios kiauros galvos nesu turėjus gyvenime

Tikiuos ne koks Parkinsonas prasidėjo

Bilobil netinka, bent anotacijoj nerekomenduojama, gal kokių liaudies medicinos priemonių yra?
tiesiog pabandyk gerti arbatos su ginkmedžių lapais.. gal galima?