Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(crocus @ 2008 09 17, 20:29)
Jei nesat su vaiku linkę į alergijas,gali naudot žiedadulkes su medum, jose labai daug stiprinančių, energizuojančių medžiagų. Svarbiausia natūralių.

O kas čia per produktas ir kur jo gauti?

QUOTE(Savannaa @ 2008 09 18, 01:16)
as rytais imu priimineju biciu pieneli bet ji geriau pas bitininka pirkt uzsaldyta, sviezia, gal dar kuris tures...
vakare jo priiminet negalima nes neuzmigsi  4u.gif
ant saves isbandzius-geresnio stimuliatoriaus nesu macius
kai mazajam pajauciu, kad lyg sloga prasideda ar kokia bacila prilipt nori duodu lasiuka ir nekimba nieks prie musu  4u.gif

Reikės išbandyti smile.gif Bet man būtent to ir reikia - neužmigti naktį prie knygos ar kompiuterio unsure.gif

Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 09 18, 01:11)
jei paguosiu - tai ir aš kol tik laukiaus pirmą kartą, tai galvojau, akd žindoma nuuu maximum iki metukų, o jau paskui tai  schmoll.gif - nes vaikas tai jau su dantimis, bėgioja pats ir visa kita.....Nieko, persigalvojau  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif doh.gif lygiai taip pat mastydavau smile.gif

Mamytes, siandien "Mazylyje" skaiciau interviu su robinzonu Rimu Valeikiu, tai ten nuskambejo tokie zodziai, kad dabar jie su zmona gailisi leide vaikui naktim iki 1,5 metu zist, nes stomatoloas sako, kad butent del sios priezasties vaikiuko priekiniai dantys visiskai sugede...
Tikiu, kad apie tai diskutavot jau ne karta, girdejau ir nuomone, kad nuo MP dantukai negenda, bet vis tik, vyresnius vaikelius zindancios mamos, gal galetumete trumpai atsakyt - kaip atrodo jusu mazuteliu dantukai?
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2008 09 18, 22:52)
lotuliukas.gif  doh.gif lygiai taip pat mastydavau  smile.gif

Mamytes, siandien "Mazylyje" skaiciau interviu su robinzonu Rimu Valeikiu, tai ten nuskambejo tokie zodziai, kad dabar jie su zmona gailisi leide vaikui naktim iki 1,5 metu zist, nes stomatoloas sako, kad butent del sios priezasties vaikiuko priekiniai dantys visiskai sugede...
Tikiu, kad apie tai diskutavot jau ne karta, girdejau ir nuomone, kad nuo MP dantukai negenda, bet vis tik, vyresnius vaikelius zindancios mamos, gal galetumete trumpai atsakyt - kaip atrodo jusu mazuteliu dantukai?

puikiai, mazoji dar zinda, bet nei demeles ner (tpu tpfu tpfu tpfu). Dicki zindziau iki 1.5 metu, bet pirmosios skylutes pasirode kruminiuose dviejuose, kai jam buvo 6, gal 7 metai ir tuose, kurie tuo metu dar nebuvo isdyge net mirksiukas.gif . Juos istraukem, nes jau laikas keistis buvo ir viskas - dabar vaikinas valo (nepatiko tas traukimas labai) - kol kas ner bedu su dantukais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2008 09 18, 22:52)

Mano dukrytė dantukus pradėjo auginti nuo penkto mėnesio, jų jau turi 17. Nė vienas nesugedęs. Vis dar maitinu krūtimi - jau metus ir septynis mėnesius. Galvoju prieš eidama į darbą pradėti baigti, nes dabar dar papulio labai reikia...
Papildyta:
QUOTE(Gemini @ 2008 09 16, 01:24)
Ačiū, Savannaa, tik man labiau rūpi ne žindymo įtaka MAN, o cistos įtaka VAIKO sveikatai  g.gif Juk logiškai mąstant, jei krūty vyksta kažkokie ne itin geri procesai, vaikas irgi gauna kenksmingas medžiagas per MP. Kitą vertus, gal kaip tik gauna tik antikūnius ar dar ten kokios teigiamus biesus (nu ne medikė aš  doh.gif ) Mamologė neragino nutraukti, onkologas irgi nieko nesakė. Bet viduje kažkoks abejonės grūdelis šokinėja  unsure.gif

mano krūtys abi buvo su mastopatija, fibrozė kažkokia, dar viena pieno liauka sukietėjusi (mamologė, sakė, kad nelabai galėsiu ir maitinti). Va maitinu kuo sėkmingiausiai pusantrų metų, vaikui jokių negerumų nepastebėta, man pačiai viskas pasitaisė... Jeigu jau galima gerti net antibiotikus ir maitinti...
Manyčiau kad vaikas gi netraukia tiesiogiai tos cistos į save, tiesiog žindant gaminasi medžiagos, kurios ir padeda nykti cistai. Mano nuomonė tokia...

QUOTE(Gemini @ 2008 09 17, 11:44)
Dar sakykit, brangiosios, ką galima žindyvei gerti atminčiai sustiprinti, na tokios kiauros galvos nesu turėjus gyvenime  verysad.gif  doh.gif Tikiuos ne koks Parkinsonas prasidėjo  tongue.gif Bilobil netinka, bent anotacijoj nerekomenduojama, gal kokių liaudies medicinos priemonių yra?

tiesiog pabandyk gerti arbatos su ginkmedžių lapais.. gal galima?

Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2008 09 18, 23:30)
Mano dukrytė dantukus pradėjo auginti nuo penkto mėnesio, jų jau turi 17. Nė vienas nesugedęs. Vis dar maitinu krūtimi - jau metus ir septynis mėnesius. Galvoju prieš eidama į darbą pradėti baigti, nes dabar dar papulio labai reikia...

Saunu - kiek dantuku thumbup.gif

O Tavo dukryte ir dienom aktyviai zinda? Maniske kazkaip diena nenori, neidomu jai, o nakti - tik duok doh.gif As po Nauju griztu i darba, bet kadangi tik vakarais ir naktim maitinu, nenutrauksiu maitinimo...Tik jau baliuku darbiniu reiks atsisakyt blush2.gif ir gerai, nemegstu as ju lotuliukas.gif
Atsakyti

[/quote]

Dantys, kaip perlai smile.gif
valom 2 k per d.
zinda daznai ir pastoviai, nakti 1-....praso

Atsakyti
sveikos smile.gif rasomes ir mes i jusu buri....pirmaji maitinau iki 1 ir5m, antrajam 1 ir6 ir nepanasu, kad artimiausiu metu vyriskis atsisakys pienuko smile.gif kazkaip kai gyvenam toli nuo visu mamu tai niekas per daug nieko ir nesako, o jei ir sako man visiskai dzin smile.gif tik noreciau jau po truputi atsisakyti dieninio maitinimo, nes kartais labai isvargina....
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2008 09 18, 23:53)
Saunu - kiek dantuku  thumbup.gif

O Tavo dukryte ir dienom aktyviai zinda? Maniske kazkaip diena nenori, neidomu jai,  o nakti - tik duok  doh.gif As po Nauju griztu i darba, bet kadangi tik vakarais ir naktim maitinu, nenutrauksiu maitinimo...Tik jau baliuku darbiniu reiks atsisakyt  blush2.gif ir gerai, nemegstu as ju  lotuliukas.gif

Gauna tik dieną - tris kartus, ryte apie 6, prieš dienos miegelį 13 val., ir prieš naktį - 21,30. Kai dantukai dygsta, kartais ir naktį paprašo, o šiaip išmiega gražiai nuo 21,30 iki 6 ar 6,30 wink.gif

Mane kaip tik naktinis žindymas vargina, nes blogai užmigdavau, kai reikėdavo po du tris kartu sper naktį keltis, nuo aštunto mėnesio pradėjau po 15min vis ilgiau pratinti atsobusti ir taip įprato apie 6-6,30. Išsimiegam abi dabar smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2008 09 19, 11:47)
Mane kaip tik naktinis žindymas vargina, nes blogai užmigdavau, kai reikėdavo po du tris kartu sper naktį keltis, nuo aštunto mėnesio pradėjau po 15min vis ilgiau pratinti atsobusti ir taip įprato apie 6-6,30. Išsimiegam abi dabar smile.gif

mano vaikis kartu su manim miega, taip kad net nezinau, kiek kartu jis per nakti valgo smile.gif as maitinu, bet neatibundu....tik galvoju, kad gal jau reiketu kazkaip pratint prie savos lovytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gijele @ 2008 09 19, 14:20)
mano vaikis kartu su manim miega, taip kad net nezinau, kiek kartu jis per nakti valgo smile.gif as maitinu, bet neatibundu....tik galvoju, kad gal jau reiketu kazkaip pratint prie savos lovytes smile.gif

jo jo, kai pripratinsi miegot savoj lovytej parasyk man kaip tai padarei, tada ir as darysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 09 19, 14:07)
jo jo, kai pripratinsi miegot savoj lovytej parasyk man kaip tai padarei, tada ir as darysiu  tongue.gif

tai kad tavo dar labai mazuliukai smile.gif bet is manes prasta patareja siuo klausimu...mano dickis su manim beveik iki 3 metu miegojo.....tikiuosi su mazium bus lengviau smile.gif
Atsakyti
Mes i lovyte ne per seniausiai issikraustem thumbup.gif , ir visai neskausmingai blush2.gif . Pirma nakti neduot pradejau, bet pries einant gult gerai pamaitindavau - sociau nei iprastai, o nakti ji keldavos tada tik is iprocio ir paniurgzdavo, pora kart surekdavo, bet labai jau tingedavo ilgiau reikalaut. Yra kazkada atsisedus, man su rankyte sudavus ir nusiukus uzmigdavo doh.gif . Po tokiu pratybu, mes pora men dar kartu miegodavom, o paskui jau iskrausciau i lovele, tik pastaciau ja salia lovos, kai ji prabunda ir verkia - ikisu ranka, mes susikabinam uz rankyciu ir toliau miegam wub.gif . Dabar ji loveleje ismiega nuo 22 val kazkur iki 7 ryto, nes tuo metu tetukas kelias i darba, o ji atsikrausto pas mane i lova, aisku issidera puko (nes pati mirstu kaip noriu miego) ir dar nuparpiam iki kokiu 9 rolleyes.gif
Atsakyti