QUOTE(crocus @ 2008 11 15, 10:44)
Ir be antibiotikų išgyvenam. 3xtpfu.
Šituo ir aš džiaugiuos. Pirmąjąi jau 13,5 metų, o ab nėr gavusi. Dičkis irgi iki šio rudens be jų pasveikdavo, bet kai traumą gavo tokią, kad vos iš viso išgyveno (operacija, reanimacija, skysčiai ir kraujas plaučiuose,...), jau ab nebuvo joks blogis. beje, pasveiko stebuklingai greitai - medikai stebėjosi kaip vaisktukai suveikė. Kur neveiks, kai 10 metų be jų gyveno.
Mažiukai (nu kas gali pasakyt, kad pusantrų metų jau dičkiai ri jiem MP nereik

) irgi yr jau sirguliavę, bet vaistukų nereikėjo nė karto...
QUOTE(Gemini @ 2008 11 15, 11:42)
O čiulptukas... Na nedaviau aš jo iš viso, nors tikrai būtų buvę lengviau, ir dabar vis šneku, kad gaus dovanų

Bet jei laiką atgal atsukt, esu tikrai, kad vis tiek jo neduočiau, logiškai pagrįsti negaliu
Ai, aš visus 4 be čiulptukų auginau. O paaiškint galiu - nesižiūri man mažiai su tais guminukais. Nu nekilo ranka kažką burnon kišti, kai mamą vaikai turi.

Na,. kad sunkiau taip, faktas, bet nemanau, kad blogiau.
QUOTE(dia.dia @ 2008 11 15, 16:13)
Del darzelio ir as bijau, nes mano mazoji nemoka uzmigti be kruties. Dar vezimelyje uzvazineju, jei esame lauke.
O, mano didžioji taip iki 2,5 metų užmigdavpo, bet ... pamažiuku pamažiuku vietoj pienuko pasakos, dainelės pradėjo tikti, o darželyje (virš 3 metų buvo) jau ir nepasigesdavpo pienuko...
Dvynukai kol kas irgi tik su MP užmiega, bet dar mažiukai jei man atpratinimui nuo to. O ir nesunku - pati paguliu, bo šiaip variklis užsuktas ir bent tas migdymas jį apramina.
Na, apie naktis nieko naujo neparašysiu - man irgi patiktų čiulptuku dvigubu nedirbti, bet yr kaip yr. Kol kas...
Taip kas cyc mergai, kas tik vieną soskinat naktimis.