Is filmu atradau "Gilligan's Island" - mirstu ir juoko
Pasidalinkite, kokias laidas ir filmus megstate
Pati nuolat nieko neziuriu, tik paskutiniu metu "uzkibau" ant "American Idol" bei dar keleto kitu... Visu su vardu "Joe"
Na bet tu pastoviai negaudau.
Dar patinka "Three Stooges". Beje, jie lietuviu kilmes, kaunieciai
O ir Gilligane yra vienas lietuviuks, kaip neziuresi
be abejo "American Idol" nuo pirmo sezono ziuru
serialu su dirbtu juoku nemegstu.ziurimiausias maisto ir life time kanalai
per life time tokiu geru filmu parodo
si pirmadieni 9 ar tai 8 nyc laiku gera filmeli rodys, kad tik nepamirsti
visa menesi laukiau
Ale as irgi ziuriu "American Idol"
. Ir praejusi sezona ziurejau. Ziurejau ir "Canadian Idol", ir "World Idol"... Dar sykiais paziuriu "Extreme Makeover", "Bachelor", "20/20"... Reguliariai nieko neziuriu. O siaip tai musu telikiukas dazniau naudojamas nuomojamiems filmams...
Matau "American Idol" visoms limpa
Man asmeniskai atrankos pacios idomiausios
Atsimenat azijieti vaikinuka "She banged she banged..."

Dabar tai ziurimiausios laidos yra Baby Story per TLC ir Birth Day per Discovery Health Channel del savaime suprantamu priezasciu - gims lelius, mesiu sita pomegi
Dabar tai ziuriu My Big Fat Obnoxious Fiancee - tokia gana sveika juoko doze buna
Dar paziuriu 20/20, Primetime, 60minutes... jei pagaunu...
Bet siaip tai pas mus namie ESPN non-stopu varo, jei tik vyras namie
Dabar tai ziurimiausios laidos yra Baby Story per TLC ir Birth Day per Discovery Health Channel del savaime suprantamu priezasciu - gims lelius, mesiu sita pomegi
Dabar tai ziuriu My Big Fat Obnoxious Fiancee - tokia gana sveika juoko doze buna
Bet siaip tai pas mus namie ESPN non-stopu varo, jei tik vyras namie
As Airijoje atsimenu prie serialo "Eastenders" pripratus buvau. ir dabar su pusesere pasnekam: jau taip pasiilgstam..
anglijos siaip labai jau nyki programa
is serialu kartais paziuriu "Family affair" ir "Home and away",megstamiausios programos susijusios su antikvarais,namu remontais,nors jau ir uzknisti pradejo,kaip remontuti tai rodo,bet kaip juos cia ipirkti,tai ir neaisku
idomu dar apie gyvunu gyvenima,keliones,bet be kabelines retai gausi ta malonuma
| QUOTE (zivile @ 2004 02 14, 19:27) |
| anglijos siaip labai jau nyki programa |
Na tiksliai nezinau Anglijos ar Airijos laidos man patikdavo: kai vieni kitiems remontus darydavo. T.y. kokie nors draugai apsikeicia ir remontuoja namus.
Ir dar viena idomi laida buvo, kai kas nors pasiskusdavo, kad ju drauge negraziai rengiasi, tai paskui dvi zurnalistes ja mokydavo graziai atrodyti.
Nors kazin ar is airiu ispesi kad graziai atrodytu...
| QUOTE (MAMA2T @ 2004 02 14, 16:53) |
| Matau "American Idol" visoms limpa |
Tai va, norejau cia ideti linka su to azijiecio video (labai man juokingas buvo), bet neisejo kazkodel
Man irgi atrankos patinka. "Canadian Idol" vienoj atrankoj buvo tokia rusele mergicka, nerealiai juokinga. Bande dainuoti "Zoltyjie tiulpany" rusiskai, bet nei klausos, nei balso...
| QUOTE (asara @ 2004 02 14, 12:54) |
| Na tiksliai nezinau Anglijos ar Airijos laidos man patikdavo: kai vieni kitiems remontus darydavo. T.y. kokie nors draugai apsikeicia ir remontuoja namus. Ir dar viena idomi laida buvo, kai kas nors pasiskusdavo, kad ju drauge negraziai rengiasi, tai paskui dvi zurnalistes ja mokydavo graziai atrodyti. Nors kazin ar is airiu ispesi kad graziai atrodytu... |
aha, cia irgi rodo, kai kaimynai apsikeicia namais ir po viena kambari perremontuoja padedami dizainerio... Bet jau kartais rezultatas
Man kartais irgi patinka paziureti, kai dizainieriai padedaz zmogui pakeisti stiliu, normaliai apsirengti. Tik idomu, kiek ilgai tesiasi ta "transformacija" - iki kol kameros ijungtos
p.s. kas cia apie "HOME and AWAY" prakalbo? Australu serialas, dar ir Lietuvoj kazkada seniai rode... kaip noreciau paziureti
| QUOTE (delfinas @ 2004 02 14, 14:39) |
| Man irgi atrankos patinka. "Canadian Idol" vienoj atrankoj buvo tokia rusele mergicka, nerealiai juokinga. Bande dainuoti "Zoltyjie tiulpany" rusiskai, bet nei klausos, nei balso... |
rusishkai dainavo??? nu jau rusems niekada pasididziavimo savo kilme netruko
O world idol nrvegas laimejo!!!! Tai pas mus cia tusas vyko!!!
eeee suraskit to azijiecio fotke is idolo
mes su vyru lydomes prsimine ji
dar vyras megdziot megina