Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

Pasidalinkite, kokias laidas ir filmus megstate smile.gif Pati nuolat nieko neziuriu, tik paskutiniu metu "uzkibau" ant "American Idol" bei dar keleto kitu... Visu su vardu "Joe" laugh.gif Na bet tu pastoviai negaudau.

Is filmu atradau "Gilligan's Island" - mirstu ir juoko laugh.gif Dar patinka "Three Stooges". Beje, jie lietuviu kilmes, kaunieciai wink.gif O ir Gilligane yra vienas lietuviuks, kaip neziuresi rolleyes.gif
Atsakyti
be abejo "American Idol" nuo pirmo sezono ziuru thumbup.gif serialu su dirbtu juoku nemegstu.ziurimiausias maisto ir life time kanalai thumbup.gif per life time tokiu geru filmu parodo thumbup.gif si pirmadieni 9 ar tai 8 nyc laiku gera filmeli rodys, kad tik nepamirsti g.gif visa menesi laukiau laugh.gif
Atsakyti
Ale as irgi ziuriu "American Idol" smile.gif. Ir praejusi sezona ziurejau. Ziurejau ir "Canadian Idol", ir "World Idol"... Dar sykiais paziuriu "Extreme Makeover", "Bachelor", "20/20"... Reguliariai nieko neziuriu. O siaip tai musu telikiukas dazniau naudojamas nuomojamiems filmams...
Atsakyti
Matau "American Idol" visoms limpa thumbup.gif Man asmeniskai atrankos pacios idomiausios tongue.gif Atsimenat azijieti vaikinuka "She banged she banged..." laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Dabar tai ziurimiausios laidos yra Baby Story per TLC ir Birth Day per Discovery Health Channel del savaime suprantamu priezasciu - gims lelius, mesiu sita pomegi rolleyes.gif

Dabar tai ziuriu My Big Fat Obnoxious Fiancee - tokia gana sveika juoko doze buna clap.gif Dar paziuriu 20/20, Primetime, 60minutes... jei pagaunu...

Bet siaip tai pas mus namie ESPN non-stopu varo, jei tik vyras namie rolleyes.gif
Atsakyti
As Airijoje atsimenu prie serialo "Eastenders" pripratus buvau. ir dabar su pusesere pasnekam: jau taip pasiilgstam.. sad.gif
Atsakyti
anglijos siaip labai jau nyki programa sad.gif is serialu kartais paziuriu "Family affair" ir "Home and away",megstamiausios programos susijusios su antikvarais,namu remontais,nors jau ir uzknisti pradejo,kaip remontuti tai rodo,bet kaip juos cia ipirkti,tai ir neaisku g.gif idomu dar apie gyvunu gyvenima,keliones,bet be kabelines retai gausi ta malonuma wink.gif
Atsakyti
QUOTE (zivile @ 2004 02 14, 19:27)
anglijos siaip labai jau nyki programa sad.gif is serialu kartais paziuriu "Family affair" ir "Home and away",megstamiausios programos susijusios su antikvarais,namu remontais,nors jau ir uzknisti pradejo,kaip remontuti tai rodo,bet kaip juos cia ipirkti,tai ir neaisku g.gif idomu dar apie gyvunu gyvenima,keliones,bet be kabelines retai gausi ta malonuma wink.gif

Na tiksliai nezinau Anglijos ar Airijos laidos man patikdavo: kai vieni kitiems remontus darydavo. T.y. kokie nors draugai apsikeicia ir remontuoja namus.
Ir dar viena idomi laida buvo, kai kas nors pasiskusdavo, kad ju drauge negraziai rengiasi, tai paskui dvi zurnalistes ja mokydavo graziai atrodyti.
Nors kazin ar is airiu ispesi kad graziai atrodytu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T @ 2004 02 14, 16:53)
Matau "American Idol" visoms limpa thumbup.gif Man asmeniskai atrankos pacios idomiausios tongue.gif  Atsimenat azijieti vaikinuka "She banged she banged..." laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Tai va, norejau cia ideti linka su to azijiecio video (labai man juokingas buvo), bet neisejo kazkodel sad.gif.

Man irgi atrankos patinka. "Canadian Idol" vienoj atrankoj buvo tokia rusele mergicka, nerealiai juokinga. Bande dainuoti "Zoltyjie tiulpany" rusiskai, bet nei klausos, nei balso...
Atsakyti
QUOTE (asara @ 2004 02 14, 12:54)
Na tiksliai nezinau Anglijos ar Airijos laidos man patikdavo: kai vieni kitiems remontus darydavo. T.y. kokie nors draugai apsikeicia ir remontuoja namus.
Ir dar viena idomi laida buvo, kai kas nors pasiskusdavo, kad ju drauge negraziai rengiasi, tai paskui dvi zurnalistes ja mokydavo graziai atrodyti.
Nors kazin ar is airiu ispesi kad graziai atrodytu... rolleyes.gif

aha, cia irgi rodo, kai kaimynai apsikeicia namais ir po viena kambari perremontuoja padedami dizainerio... Bet jau kartais rezultatas rolleyes.gif laugh.gif Dar yra ir kai vienas sheimos narys kur nors ishvyksta, tai kitas likes namuose suremontuoja koki viena kambari, tipo siurprizas wub.gif

Man kartais irgi patinka paziureti, kai dizainieriai padedaz zmogui pakeisti stiliu, normaliai apsirengti. Tik idomu, kiek ilgai tesiasi ta "transformacija" - iki kol kameros ijungtos tongue.gif

p.s. kas cia apie "HOME and AWAY" prakalbo? Australu serialas, dar ir Lietuvoj kazkada seniai rode... kaip noreciau paziureti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 02 14, 14:39)

Man irgi atrankos patinka. "Canadian Idol" vienoj atrankoj buvo tokia rusele mergicka, nerealiai juokinga. Bande dainuoti "Zoltyjie tiulpany" rusiskai, bet nei klausos, nei balso...

rusishkai dainavo??? nu jau rusems niekada pasididziavimo savo kilme netruko laugh.gif
Atsakyti
O world idol nrvegas laimejo!!!! Tai pas mus cia tusas vyko!!! clap.gif
Atsakyti
eeee suraskit to azijiecio fotke is idolo laugh.gif mes su vyru lydomes prsimine ji laugh.gif dar vyras megdziot megina laugh.gif
Atsakyti