kaip jums siandien IDOL ? as kaifavau
labiausiai patiko #1 Latoja #2pana su violetiniais plaukais #3 bulgare
| QUOTE (TauRe @ 2004 02 25, 06:57) |
| kaip jums siandien IDOL ? as kaifavau |
Patiko siandien. Nezinau, kuri buvo bulgare, bet paskutine dainavusioji ir ta su violetiniais plaukais ir man buvo grazu. Man berniukai uztat visi nelabai siandien buvo. Bet labiausiai tai laukiu tu blogiuku sou su azijieciu - bene kita savaite bus
| QUOTE (delfinas @ 2004 02 25, 07:08) |
| Patiko siandien. Nezinau, kuri buvo bulgare, bet paskutine dainavusioji ir ta su violetiniais plaukais ir man buvo grazu. Man berniukai uztat visi nelabai siandien buvo. Bet labiausiai tai laukiu tu blogiuku sou su azijieciu - bene kita savaite bus |
bulgare priespaskutine dainavo, garbanota tokia. o bernai tai rimtai netike si karta
as tai mtv ziuriu.......newlyweds......real world......laida su carmen ir dave.......labai patinka crib (idomu pasiziureti kaip zvaigzdes gyvena) dar ziuriu the 70 show......juokas ima is to induso
| QUOTE (zivile @ 2004 02 14, 17:27) |
| anglijos siaip labai jau nyki programa |
visiskai sutinku..praktiskai vienas per ta pati..
taciau galiu pamineti kad kartais parodo neblogu dokumentiniu-istoriniu laidu...kai pavyzdziui visi senoves ivykiai atkuriami vizualiai..ir idomu ir istorijos siek tiek ismoksti
o kaip jums mamkos is anglijos su tais humoristiniais sou (pvz.:grahom sou) nu bek laukais su tais ju juokeliais
| QUOTE (baltic*girl @ 2004 03 11, 06:47) |
| Kaip jums bulgare Leah padainavo vakar ir siandien? Na man taip patiko pirmakart, bet dabar kazkaip nezinau |
tragiskai
Man ta bulgare tai tragedija kazkokia - jinai balso neturi
O tas paskutinis laimingasis tai irgi nieko gero... Man shiais metais nepatinka finalistai... jiems visiems kazko truksta, kad galetu buti tikra zvaigzde
| QUOTE (MAMA2T @ 2004 03 12, 03:38) |
| Man ta bulgare tai tragedija kazkokia - jinai balso neturi |
tas paskutinis laimingasis dainuoja kaip bulius, bet pats turi verselio akis
| QUOTE (TauRe @ 2004 03 11, 19:38) |
| tas paskutinis laimingasis dainuoja kaip bulius, bet pats turi verselio akis |
Na, tas paskutinis tai man irgi kaip labai koks eilinis duse sau dainuojantis berniukas