Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

kaip jums siandien IDOL ? as kaifavau thumbup.gif labiausiai patiko #1 Latoja #2pana su violetiniais plaukais #3 bulgare smile.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 02 25, 06:57)
kaip jums siandien IDOL ? as kaifavau thumbup.gif labiausiai patiko #1 Latoja #2pana su violetiniais plaukais #3 bulgare smile.gif

Patiko siandien. Nezinau, kuri buvo bulgare, bet paskutine dainavusioji ir ta su violetiniais plaukais ir man buvo grazu. Man berniukai uztat visi nelabai siandien buvo. Bet labiausiai tai laukiu tu blogiuku sou su azijieciu - bene kita savaite bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 02 25, 07:08)
Patiko siandien. Nezinau, kuri buvo bulgare, bet paskutine dainavusioji ir ta su violetiniais plaukais ir man buvo grazu. Man berniukai uztat visi nelabai siandien buvo. Bet labiausiai tai laukiu tu blogiuku sou su azijieciu - bene kita savaite bus thumbup.gif

bulgare priespaskutine dainavo, garbanota tokia. o bernai tai rimtai netike si karta blink.gif o tas storulis isvis i pievas laugh.gif
Atsakyti
as tai mtv ziuriu.......newlyweds......real world......laida su carmen ir dave.......labai patinka crib (idomu pasiziureti kaip zvaigzdes gyvena) dar ziuriu the 70 show......juokas ima is to induso biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jums bulgare Leah padainavo vakar ir siandien? Na man taip patiko pirmakart, bet dabar kazkaip nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE (zivile @ 2004 02 14, 17:27)
anglijos siaip labai jau nyki programa sad.gif is serialu kartais paziuriu "Family affair" ir "Home and away",megstamiausios programos susijusios su antikvarais,namu remontais,nors jau ir uzknisti pradejo,kaip remontuti tai rodo,bet kaip juos cia ipirkti,tai ir neaisku g.gif idomu dar apie gyvunu gyvenima,keliones,bet be kabelines retai gausi ta malonuma wink.gif

visiskai sutinku..praktiskai vienas per ta pati..
taciau galiu pamineti kad kartais parodo neblogu dokumentiniu-istoriniu laidu...kai pavyzdziui visi senoves ivykiai atkuriami vizualiai..ir idomu ir istorijos siek tiek ismoksti biggrin.gif
o kaip jums mamkos is anglijos su tais humoristiniais sou (pvz.:grahom sou) nu bek laukais su tais ju juokeliais ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitulka: 11 kovo 2004 - 16:38
QUOTE (baltic*girl @ 2004 03 11, 06:47)
Kaip jums bulgare Leah padainavo vakar ir siandien? Na man taip patiko pirmakart, bet dabar kazkaip nezinau g.gif

tragiskai blink.gif o ir ta dzordza isrinko blink.gif man suzy daug geriau dainavo g.gif
Atsakyti
Man ta bulgare tai tragedija kazkokia - jinai balso neturi huh.gif O tas paskutinis laimingasis tai irgi nieko gero... Man shiais metais nepatinka finalistai... jiems visiems kazko truksta, kad galetu buti tikra zvaigzde g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA2T: 12 kovo 2004 - 03:38
QUOTE (MAMA2T @ 2004 03 12, 03:38)
Man ta bulgare tai tragedija kazkokia - jinai balso neturi huh.gif O tas paskutinis laimingasis tai irgi nieko gero... Man shiais metais nepatinka finalistai... jiems visiems kazko truksta, kad galetu buti tikra zvaigzde g.gif

tas paskutinis laimingasis dainuoja kaip bulius, bet pats turi verselio akis blink.gif feee . jau geriau ta suzy butu isrinke, ta graziai dainavo nors ir kikimara g.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 03 11, 19:38)
tas paskutinis laimingasis dainuoja kaip bulius, bet pats turi verselio akis  blink.gif  feee . jau geriau ta suzy butu isrinke, ta graziai dainavo nors ir kikimara  g.gif

Na, tas paskutinis tai man irgi kaip labai koks eilinis duse sau dainuojantis berniukas g.gif.
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 03 12, 18:25)
Na, tas paskutinis tai man irgi kaip labai koks eilinis duse sau dainuojantis berniukas g.gif.

Jei nueini i koki karaoke bara, tai daug geresniu balsu galima isgirst g.gif
Atsakyti
Kvailesnio show uz Newlyweds nesu macius huh.gif Tas Nick ar kaip ten issidirbineja is savo zmonos juodai blink.gif Gana ir taip kvaila, o dar kai vyras ziuri viesai kaip i tusciagalve... doh.gif
Atsakyti