Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

QUOTE(mamyte/b @ 2008 07 08, 11:57)
4u.gif  4u.gif  4u.gif pas mus irgi yra tas blokelis 20svaru kainuoja,tai rodo daug kanalu,kai rodo futbola tai nieko ir nepaziuresiu,bet siaip ziuriu talent,filmus vakare,laidas apie vaikus,apie maista kaip daro,muzikini kanala paklausau su vaikais sokiai.gif  assa.gif

blokelis vadinasi free viewer smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2008 06 29, 11:24)
As kartais paziuriu kokias laidas per cia http://viastream.pla...p?TvSkin=tv3_lt

Dar yra  www.seelithuania.tv pakolkas nemokamai, bet paskui kazkiek kainuos

O kodėl nusprendėt kad kainuos? jau apie 2 mėn žiuriu ir nemokamai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marttelle @ 2008 08 15, 17:11)
O kodėl nusprendėt kad kainuos? jau apie 2 mėn žiuriu ir nemokamai  mirksiukas.gif

Kur radau nuoroda apie si tinklapi, ten rase kad pradziai pasibandymas ziureti nemokamai, o paskui reiks moket, todel taip ir nusprendziau mirksiukas.gif , bet jau ziuriu irgi apie du menesius, dar niekas nepraso susimoketi, labai tikiuosi , kad ir toliau neprasys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutuke: 15 rugpjūčio 2008 - 19:10
QUOTE(kutuke @ 2008 08 15, 20:09)
Kur radau nuoroda apie si tinklapi, ten rase kad pradziai pasibandymas ziureti nemokamai, o paskui reiks moket, todel taip ir nusprendziau  mirksiukas.gif , bet jau ziuriu irgi apie du menesius, dar niekas nepraso susimoketi, labai tikiuosi , kad ir toliau neprasys  4u.gif

Neseniai papildė dviem kanalais, kurie nebūtini, o kad LNK būtų ideje... smile.gif
Atsakyti

pas mane pajumkta SKY TV ir tikrai uztenka, net laiko truksta paziuret viska kas idomu bigsmile.gif
Atsakyti
yra www.lietuviska.tv mirksiukas.gif ten yra LNK thumbup.gif bet... mokamas tas puslapis -
90 dienų LTV, LNK, TV3, TangoTV abonementas
Keturių televizijų tiesioginių transliacijų ir įrašų 90 dienų abonementas neįskaitant jokių krepšinio varžybų. Nurodytas mokestis bus nuskaičiuojamas kas 90 dienų.
--===> GERIAUSIAS PASIŪLYMAS! Mažiausia 1 TV kanalo kaina per mėnesį. <===-- Kaina: EUR 36.00

na, galima rinktis ir skirtingus variantus. Gal kas nors isbandet? butu malonu isgirsti atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viduciux @ 2008 09 07, 10:16)
yra www.lietuviska.tv  mirksiukas.gif  ten yra LNK  thumbup.gif  bet... mokamas tas puslapis -
na, galima rinktis ir skirtingus variantus. Gal kas nors isbandet? butu malonu isgirsti atsiliepimus  mirksiukas.gif
Turejom pries kelis menesius doh.gif Nu man tai konkretus pravalas, trukineja, tai vaizdas sustoja unsure.gif Jau geriau tada www.seelihuania.tv, bent jau nera pikta, kai trukineja vaizdas ir garsas 4u.gif O siaip juk gali pamegint menesiui nusipirkt ir zinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadiga: 10 lapkričio 2008 - 17:14
QUOTE(dykumos_pūga @ 2008 08 17, 16:01)
pas mane pajumkta SKY TV ir tikrai uztenka, net laiko truksta paziuret viska kas idomu bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Pas mus irgi kanalų per akis (ne tik Sky turim), bet aš tai nespėju ir tų pačių vietinių žiūrėt, ką ten dar kažkokie lietuviški - kelios laidos per savaitę dar vertos dėmesio, o visa kita irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 11 11, 03:47)
drinks_cheers.gif Pas mus irgi kanalų per akis (ne tik Sky turim), bet aš tai nespėju ir tų pačių vietinių žiūrėt, ką ten dar kažkokie lietuviški - kelios laidos per savaitę dar vertos dėmesio, o visa kita irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif Pas mus Virgin Media, tai irgi nespėji perziūrėti tų programų visų.
Nors aš jau kelias kaip užsiciklinus žiūriu, tai Per ITV X Factor, Britans Got Talents ir Katie&Peter thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 11 11, 01:47)

drinks_cheers.gif As daznai ziuriu angliska tv,idomios ju laidos,o per lt tai sekmadieni per lt patinka "stilius","keliaukime","bedu turgus"...ir dar kelios savaites begyje...
patinka chanel 4,itv kanalai...X-factor,tuoj prades rodyti"I'm a celebrity...", visada ziurejau "Secret millionaire",bet baigesi... smile.gif
Atsakyti
as ziuriu tiktai angliskas programas. siuo metu ziuriu strictly come dancing ir dancing with the star.
Atsakyti

mes turime viasat tv ir sky tv. Taip, kad matome ir lietuviskus kanalus ir angliskus mirksiukas.gif
Atsakyti