QUOTE(Belty @ 2008 11 09, 12:15)
Tiesa pasakius, darzely niekas net neklause nuomones, tiesiog "perkele" i priesmokykline grupe. Mes tai suzinojom tik ateje rugsejo men po vasaros atostogu i darza. Gal ir neturejo klausti? Gal mes net nebutume galeje likti ilgiau darzelyje?
kazi kaip yra is tiesu dabar mastau?
O kaip yra realiai del tu testu? tai musu nepriims i mokykla 6m.9men be tokio testo?
Sveikos,
Mano sunui taip pat rugseji bus 6,9 m ir lauzau galva ar jis pasiruoses mokyklai. Kol kas galvoju, kad ne

bet dar yra pusmetis brendimui. O mums irgi panasiai buvo, kad pasirode, kad vaikas jau i priesmokykline eina
O kas idomiausia, kad apie cia minima testa pirma karta girdziu
Papildyta:
QUOTE(Elzbieta @ 2008 11 17, 12:27)
Musu draugai gyvena Norvegijoj, tai ten tas pats kaip ir UK, metais anksciau vaikai iseina i mokykla.
Bet esme tame, kad kiek zinau tiek is Anglijoje besimokanciu vaiku, tiek Norvegijoje, Ju pirmos klases lygis - kaip musu paruosiamosios. Tiesa sakant lietuviams kaip suprantu net gi kelia nuostaba programu lengvumas, o vyresni draugu vaikai sako, kad ner ka veikti angliskose mokyklose jei teko mokytis Lietuvoje nors kiek..
Kadangi vaikai ten vis tiek uzauga ne kvailesni, o gal net protingesni kartais

persasi mintis, kad musu svietimo sistema gal tikrai per sunki ir per sudetinga??
Juk durnesni tie vaikai netampa, nors kai pasakoja ka veikai pradinukai, tai juokas ima lyginant su musu jau skaitanciais ir rasanciais priesmokyklinukais! O ten jie tik paveiksliukus mokykloje dar spalvina..
Va ir idomu man. Kaip cia yra.. Ar mes cia turime dziaugtis savo kruviais vaikams ir vis tik tiketis, kad paruosime daug profesoriu, ar turime susirupinti ju psichologine ir fizine prasme, per dideliais kruviais?
Ka kas manot?
Apie UK tikra tiesa

Man teko gyventi ten metus laiko. Pazinojau lietuvaite, kuriai mokslai UK pasirode kaip rojus po mokslu Vilniuje

Taip, pas mus zyyymiai sunkiau mokytis. Kitas vaikinukas LT matematika vos tempe, O UK pirmunas

Taip jau yra