QUOTE(Nightmoon @ 2010 04 09, 10:53)
Sakykit merginos o iki kokio momento leidzia pasispresti ar nori to peridurines nejautros ar ne?
As jau greit gimdysiu tai vis jaudinuos ar laiku ar nelaiku ir ka daryti reiks ar iškesiu be tos nejautros ar ne

. Gimdysiu pirma kart tai baisu darosi ant kiek stiprus tas poveikis nejautros ir ar gerai po to jausiuos

bo man biski su nugara problemu budavo iki nestumo stubura mausdavo... O koks jausmas kai tau ta nejautra padaro ar visai nejauti apacios ar kazkiek gali save kontroliuot
va nuoroda apie nuskausminamuosius
http://www.medicus.l...=nuskausminimas
del nugaros, manau, anestioziologas pakonsultuos, man pvz. is pirmo durio nesuveike, nes irgi su nugara bedu buvau turejus. Manau pati pajusit ar reikalinga nejautra ar ne. As kazkaip buvau pries ja nusistaciusi, bes artejant tam momentui nemazai straipsniu perskaiciau, domejausi, su gydytoja pasikonsultavau ir galiausiai nusprendziau, kad jei pajusiu, kad reikia, vadinasi reikia, nes nieko blogo "neisskaiciau" nors ir labai ieskojau

Jau atvaziavusi buvau pasiryzus gimdyti naturaliai, bet po keliu valandu apsigalvojau

Manau kiekvienas gimdymas yra individualus ir vienoms stipriau ir labiau skauda, kitoms maziau ir greiciau viskas pavyksta.

As pvz. jauciau visa gimdymo pabaiga ir tikrai nepasakyciau, kad tai buvo labai nestiprus skausmas

viska jauciau