QUOTE(Sniego karalienė @ 2008 05 28, 18:38)
Labutes...nezinau ar as cia i tema

, bet kadangi jus jau patyrusios, tai galvojau pasiteirausiu tokios info...
1. ar galima nestukem detis breketus? kaip ten viskas vyksta, ar daro nuotraukas ir t.t.
2. gal koki gera odontologa ir ortodonta parekomenduotumet Kaune...blogiausiu atveju Vilniuje
aciukas is ankto
Na kaip matau tau dar tik nėštumo pradžia, tai manau, kad nelabai gerai būtų susidėt breketus. Mano manymu yra kelios priežastys:
1)Jeigu neturi pasidariusi reikiamų nuotraukų tai reikės jas daryti, be nuotraukų tikrai manau, kad niekas tau breketų nedės,
2) Jeigu jau turi nuotraukas ir jeigu nereiktų tau dėl tiesinimo šalinti jokių dantų tai sakykim tau sudeda breketus, bet žinok juo sudėjus maus dantis, jie bus iškelti kurį laiką, bus sunku valgyti, nėštukei tikrai ne į sveikatą tie visi dalykai.
3) Mano dvi draugės labai norėjo breketų, bet palaukė kol pagimdė ir viena susidėjo juos, kai vaikeliui buvo 2 mėn. o kita dar laukia kol vaikutis paaugs.Ta kur susidėjo irgi vargina dantų maudimas, o gert vaistukų negali nuo skausmo ir kenčia, o tai vargina labai, tai geriau patarčiau breketus dėtis, kai pagimdai ir nemaitini.
Jeigu labai jau nori aišku, iškesi visus skausmus ir nepatogumus, bet geriau jau nėštumo metu palepinti save ir pailsėti daugiau negu vargt su dantukais. Palūkėk manau bišktį ir viskas bus puiku. Sėkmės

Čia žinok tik mano asmeninė nuomonė