Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 05 20, 08:47)
Hello. Ziurint, ka jinai megsta, cia gal jau taviskis geriau zino?  g.gif  g.gif
O siaip tai - knyga idomia, papuosalu dezute (Art Deko, jei neklystu, labai fainu yra, tokiu su besisukanciom princesem, kai atidarai dezute), auskarus ir t.t. Taigi mergaitei nesudetinga isrinkti  mirksiukas.gif

ačiū už patarimus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

Aš šiaip ne taip čia įlindau, na nėr laiko visai, darbai, namai, vaikas ir nėr kada prie kompo prisėst blush2.gif Žiūriu kokios fainos Enitos foto thumbup.gif Aš irgi pailsėjau biškiuką, buvom į Egiptą išlėkę, super oras, super vanduo ir visa kita buvo, va tik grįžus nekas, nes oras nekoks blush2.gif Su dantim viskas pan. kaip ir buvo, po biškiuką atitraukinėja iltinius link krūminių, bet labai išlėto jau juda, nors sąžiningai elastikus nešioju, net valgau su jais. Tai vaikštau gražuolė be dviejų ketvirtukų su nemažais tarpais ir dar su elastikais, tik akinių betrūksta ir būčiau baisuoklinė visai biggrin.gif
Jeigu organizuotumėt susitikimą tai manęs nepamirškit, jeigu ką tai į AŽ kas nors brūkštelkit, atlėksiu tikrai blush2.gif
Atsakyti
Liabas bigsmile.gif
Ir aš prisiduosiu, reikia gi breketininkes aplankyt mirksiukas.gif

Dantai vietoj, plokšteles nešioju sąžiningai, nors man trupučiuką neramu dėl apatinių dantų, bet jau tuoj reiks ir taip nueit pasirodyt gydytojai, tikiuosi jinai nuramins. Kažko man atrodo, kad vienoj vietoj lyg tarpelis atsiranda g.gif Nu dzin.

Pavasaris į pabaigą, artėja vasara, o su ja ir uogytės, daržovės ir kitas sodo gėris - pvz., šašlykai ir pan. thumbup.gif
Va tuo aš ir gyvenu. Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 05 28, 14:00)
Liabas bigsmile.gif
Ir aš prisiduosiu, reikia gi breketininkes aplankyt mirksiukas.gif

Dantai vietoj, plokšteles nešioju sąžiningai, nors man trupučiuką neramu dėl apatinių dantų, bet jau tuoj reiks ir taip nueit pasirodyt gydytojai, tikiuosi jinai nuramins. Kažko man atrodo, kad vienoj vietoj lyg tarpelis atsiranda g.gif Nu dzin.

Pavasaris į pabaigą, artėja vasara, o su ja ir uogytės, daržovės ir kitas sodo gėris - pvz., šašlykai ir pan. thumbup.gif
Va tuo aš ir gyvenu. Sėkmės visoms 4u.gif

Ech, kaip tau fainiai kai neturi tų geležų thumbup.gif Na nieko ir mes kažkada neturėsim biggrin.gif Taip, ateina vasara, pats fainiausias metas, daugiau saulutės, mažiau lietaus ir daug uogų thumbup.gif
Atsakyti
Labutes...nezinau ar as cia i tema blush2.gif , bet kadangi jus jau patyrusios, tai galvojau pasiteirausiu tokios info...
1. ar galima nestukem detis breketus? kaip ten viskas vyksta, ar daro nuotraukas ir t.t.
2. gal koki gera odontologa ir ortodonta parekomenduotumet Kaune...blogiausiu atveju Vilniuje 4u.gif
aciukas is ankto 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms breketininkems 4u.gif
gal zinot kaip daro burnos higiena toms kurios su breketais.?Labai susidomejau ,nes liepe gydytoja apsilankyti pas ja kai praeis puse metu po breketu nesiojimo,pasidaryti burnos higiena.Praejo puse metu ir reiks jau registruotis,tik susidomejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 05 29, 10:50)
Labas visoms breketininkems 4u.gif
gal zinot kaip daro burnos higiena toms kurios su breketais.?Labai susidomejau ,nes liepe gydytoja apsilankyti pas ja kai praeis puse metu po breketu nesiojimo,pasidaryti burnos higiena.Praejo puse metu ir reiks jau registruotis,tik susidomejau  g.gif

Sveika! Kaip suprasti (gal zinot kaip daro burnos higiena toms kurios su breketais ) ax.gif ? Daro taip pat, kaip ir be breketu, tik uztrunka kartais truputi ilgiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniego karalienė @ 2008 05 28, 18:38)
Labutes...nezinau ar as cia i tema  blush2.gif , bet kadangi jus jau patyrusios, tai galvojau pasiteirausiu tokios info...
1. ar galima nestukem detis breketus? kaip ten viskas vyksta, ar daro nuotraukas ir t.t.
2. gal koki gera odontologa ir ortodonta parekomenduotumet Kaune...blogiausiu atveju Vilniuje 4u.gif
aciukas is ankto  4u.gif

Na kaip matau tau dar tik nėštumo pradžia, tai manau, kad nelabai gerai būtų susidėt breketus. Mano manymu yra kelios priežastys:
1)Jeigu neturi pasidariusi reikiamų nuotraukų tai reikės jas daryti, be nuotraukų tikrai manau, kad niekas tau breketų nedės,
2) Jeigu jau turi nuotraukas ir jeigu nereiktų tau dėl tiesinimo šalinti jokių dantų tai sakykim tau sudeda breketus, bet žinok juo sudėjus maus dantis, jie bus iškelti kurį laiką, bus sunku valgyti, nėštukei tikrai ne į sveikatą tie visi dalykai.
3) Mano dvi draugės labai norėjo breketų, bet palaukė kol pagimdė ir viena susidėjo juos, kai vaikeliui buvo 2 mėn. o kita dar laukia kol vaikutis paaugs.Ta kur susidėjo irgi vargina dantų maudimas, o gert vaistukų negali nuo skausmo ir kenčia, o tai vargina labai, tai geriau patarčiau breketus dėtis, kai pagimdai ir nemaitini.

Jeigu labai jau nori aišku, iškesi visus skausmus ir nepatogumus, bet geriau jau nėštumo metu palepinti save ir pailsėti daugiau negu vargt su dantukais. Palūkėk manau bišktį ir viskas bus puiku. Sėkmės wub.gif Čia žinok tik mano asmeninė nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2008 05 29, 17:40)
Čia žinok tik mano asmeninė nuomonė  ax.gif

Aš pilnai pritariu ir sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man ortodonte sake,kas nesciom kazkaip greiciau dantukai juda ir greiciau nueme vienai nesciai savo pacientei.
bet vistiek pritariu Linetei.
Slapuxeli,neatpazinau,naujas paveiksliukas biggrin.gif
Atsakyti
Hello bigsmile.gif

QUOTE(Linetė @ 2008 05 28, 18:04)
Ech, kaip tau fainiai kai neturi tų geležų 

Kai kas tik šiandien pastebėjo, kad aš be breketukų doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Linetė @ 2008 05 29, 17:40)
Na kaip matau tau dar tik nėštumo pradžia, tai manau, kad nelabai gerai būtų susidėt breketus.

Pritariu tikrai drinks_cheers.gif

QUOTE(daivasta @ 2008 05 30, 10:14)
o man ortodonte sake,kas nesciom kazkaip greiciau dantukai juda ir greiciau nueme vienai nesciai savo pacientei.

Bet nėščiom turbūt ir genda greičiau g.gif
Nu nežinau, aš Sniego karalienės vietoj nesidėčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 05 30, 11:50)

Kai kas tik šiandien pastebėjo, kad aš be breketukų  doh.gif lotuliukas.gif

Vyras? mastau.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti