Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(BrBk @ 2008 07 30, 16:32)
Nea, aš iš Kauno mirksiukas.gif Ir aš jau be breketūzų mirksiukas.gif O ėjau pas Dalią Smailienę (Kaune).
Slapux pas mus klaipėdietė, bet jinai dabar išvykus į kelionę ax.gif

kiek laiko nesiojai breketus? Kokius turejai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 07 30, 15:29)
Gitusia, mano mažas kūdikėlis dar mano pilvelyje mirksiukas.gif

Waw thumbup.gif nestuke.gif wub.gif Kažkodėl niekur tavo profily, paraše nesimato... Šaunuolė, sveikinu!
Man mintys sukas apie trečią, net nežinau, kodėl ax.gif blush2.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif

Brbk, nu cia tai naujiena!! Ar rimtai? Geeeeeeras... Hehehehehe lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ei kur visos dingote? smile.gif Kelias dienas nė vienos zinutės smile.gif
Atsakyti
Esam esam user posted image user posted image
Atsakyti
Ir as susidejau ax.gif Nuo liepos23 d...
Atsakyti
Sveikos, na, pagaliau ir as galutinai isilieju i breketininku gretas drinks_cheers.gif vakar uzklijavo breketuzus ant virsutinio zandikaulio, taigi burnoje jau pilna komplektacija lotuliukas.gif Tai siandien pietums nusimato manu kruopu kosyte smile.gif
Atsakyti
patarkit kur kaune kreiptis i odontologa ir kokios kainos(man reikia tiesinti dantis,kreivi)esu buvus konsultacijai "Neodentoj"silainiuose,gal kas buvote tenai,man minejo 4000 uz visa gydyma.
Atsakyti
QUOTE(Dreamm @ 2008 08 05, 09:58)
Ir as susidejau  ax.gif  Nuo liepos23 d...

drinks_cheers.gif
QUOTE(Egl_e @ 2008 08 05, 10:49)
Sveikos, na, pagaliau ir as galutinai isilieju i breketininku gretas  drinks_cheers.gif  vakar uzklijavo breketuzus ant virsutinio zandikaulio, taigi burnoje jau pilna komplektacija  lotuliukas.gif  Tai siandien pietums nusimato manu kruopu kosyte smile.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(verbus @ 2008 08 05, 20:34)
patarkit kur kaune kreiptis i odontologa ir kokios kainos(man reikia tiesinti dantis,kreivi)esu buvus konsultacijai "Neodentoj"silainiuose,gal kas buvote tenai,man minejo 4000 uz visa gydyma.

Pirmiausia, tai tau reikia ortodonto, o ne odontologo.
Antra, 4000 turbut minejo ne uz visa gydyma, o tik uz breketus, nes as prie pora metu jau daugiau mokejau uz gelezinius breketus + gydymas g.gif
O rekomenduoju kaip visada - Latkauskiene is "Ortodontijos klinikos", tik ji dabar atostogose, man atrodo.
Atsakyti
Latkauskienė atostogose tikrai, tik neaišku kada sugrįš ax.gif Gal kas žinote ar ji jau pagimdė ax.gif

Ech, man atostogos, o oras toks š... gal patarsit ką veikt tokiu oru g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2008 08 06, 22:14)
Latkauskienė atostogose tikrai, tik neaišku kada sugrįš  ax.gif Gal kas žinote ar ji jau pagimdė  ax.gif

Ech, man atostogos, o oras toks š... gal patarsit ką veikt tokiu oru  g.gif

Dalia jau pagimde mergaite smile.gif O i darba grizta rugseji jau thumbup.gif
Atsakyti
Panaršiau, o internete daug šaltinių apie dantų grįžimą po ortodontinio gydymo. Bent jau anglų kalba. Kad tiek daug apie tai rašoma, rodo, kad problema tikrai egzistuoja. Vieną ypač įdomų straipsniuką anglų kalba radau. Cituoju: <...> daugybė suaugusiųjų, gydytų paauglystėje, vėl ateina gydytis, kai jiems 30 ar 40 m.; yra tik vienintelis būdas visiškai išvengti grįžimo: baigus gydymą nuimti breketus, nupoliruoti dantis, paimti antspaudus, nufotografuoti ir išleidus pacientą už laukinių durų jį nušauti.“ unsure.gif
Tame pačiame straipsnyje rašoma, kad vengiama afišuoti problemą, jog po 20 metų grįžimo procentas yra net labai didelis, vengiama problemos, tarsi jei apie tai nebus kalbama, problema išnyks savaime, prisidengiama rekomendacija nešioti laikančius aparatus visą gyvenimą ir t. t.
Atsakyti