Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(Enita @ 2008 08 27, 11:50)
Zuiqi, tai jei jau kartą matei, kad jie guli, tai kažin, ar kas bus pasikeitę? Gal tiktų seniau darytos nuotraukos, jei turi. g.gif

aš neatsimenu kuris gulejo g.gif iš keturių vienas gulėjo.

tada klausiau pas ortodonte, ką su juo daryt reiks, sakė palaukiam, nes būna kad atsistoja. tai va, gal aš čia pergyvenu visai be reikalo.

nuotrauka pas ortodontę liko.

nu žodžiu keliauju, gal kas nufotografuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 08 27, 12:12)

tada klausiau pas ortodonte, ką su juo daryt reiks, sakė palaukiam, nes būna kad atsistoja. tai va, gal aš čia pergyvenu visai be reikalo.

man atrodo, kad cia ne tas atvejis, kai gulintis atsistoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.s. geros fotosesijos, placiai sypsokis mirksiukas.gif

Brbk, ko tuos skalbinius nesioji? g.gif vyrui duok, tegu nesa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 08 27, 13:24)
man atrodo, kad cia ne tas atvejis, kai gulintis atsistoja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

p.s. geros fotosesijos, placiai sypsokis  mirksiukas.gif

Brbk, ko tuos skalbinius nesioji?  g.gif vyrui duok, tegu nesa  mirksiukas.gif

NU TU FĖJA FĖJA thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Zuiki, nepamiršk prieš išvažiuodama atsisveikint ax.gif

p.s. special for fėja biggrin.gif - vaikelio skalbinukus nešu džiaut aš pati - aš geriausiai moku wub.gif o vyras - tegul su trauzais laksto ir juos džiauna, ten aš nevadovauju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 08 27, 11:18)
o kas tavo dančiui?

guli g.gif sakė pastatyt be šansų schmoll.gif bet kol kas ramiai guli, saldžių jam sapnų bigsmile.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2008 08 27, 13:12)
nu žodžiu keliauju, gal kas nufotografuos  lotuliukas.gif

atvaryk, "nutrauksiu" mirksiukas.gif tongue.gif

BrBk, kaip sekasis ax.gif kada man kleckiuką parodysi ir laiškiuką brūkštelsi, a ax.gif

miargai, klausimux g.gif kur kaune galima būtų pažiūrėt šviestuvų g.gif klp jau metus ieškau, nieko nėra wacko.gif
Atsakyti
Na va Zuiqti, nekas dėl dančio, bte gal nieko baisaus g.gif Kaip sekasi, ar persišveitei ax.gif
Šlykštūs ties gulintys, kol neišsipjoviau to bjaurasteis tol man breketų nedėjo, sakė net neefektyvus gydymas bus, tai dabar jau viskas čiki turi būt. Mano atvejis buvo gana sunkus, tai manau kad jeigu jau reiktų tau lupt, tai vistiek bus lengviau nei man. Nieko baisaus, tik kad tau laiko visai nėra g.gif

Man vakar dar veiną spyruoklę įdėjo, dar patempė dantis, tai dabar su trim spyruoklėm aš doh.gif Šiandien skauda, valgyt neina, bet gal greičiau ten viskas suvaikščios kai tiek spyruoklių biggrin.gif

BrBK kaip lėliukas ? ar pilvukas ar nekamuoja jo ax.gif Ech, smagu turėti tokį stebuklėlį kaip lėliuką wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės bigsmile.gif
Kaip gerai, kad turim gerąją močiutę, galiu bent batus rudeniui išlėkt ir nusipirkt. taip traukia mane raudona spalva doh.gif nuo pavasario kiek pirkau batų - visi raudoni lotuliukas.gif

QUOTE(Slapux @ 2008 08 27, 20:21)
BrBk, kaip sekasis  ax.gif  kada man kleckiuką parodysi ir laiškiuką brūkštelsi, a.

miargai, klausimux  g.gif  kur kaune galima būtų pažiūrėt šviestuvų  g.gif  klp jau metus ieškau, nieko nėra.

siunčiau foto blink.gif kartu su Zuikiu tuo pačiu laišku biggrin.gif alia laiškutį parašyt dabar sunkoka, nebent tau būtų įdomu viskas apie Adomėlio auginimą ir augimą, nes kitų temų paskutiniu metu nelabai eskaluoju lotuliukas.gif

O šviestuvų parduotuvių tai yra, galima rast ir tikrai neblogų šviestuvų, bet aš savuosius labai ilgai pirkau - ieškojau po visą miestą ir po kelis kartus, kol tikrai apsisprendžiau, kad tinka doh.gif

QUOTE(Linetė @ 2008 08 28, 09:04)
BrBK kaip lėliukas ? ar pilvukas ar nekamuoja jo  ax.gif Ech, smagu turėti tokį stebuklėlį kaip lėliuką  wub.gif

wub.gif fainai, nu labai labai labai blush2.gif vis dar nesitiki, kad čia jau MŪSŲ vaikas bigsmile.gif
Pilvukas biškutį bandė jau mus gąsdint, bet tfu tfu tfu jau kelinta naktis vaikelis ramus ramus.. suvystom nakčiai į palytę kaip mus mamos kad vystė, tai labai ramu, ir gal pilvuką ne taip pučia rolleyes.gif
Nors žinot ką - jau pradėjo Adomas savo liūtišką charakterį demonstruot, iš pradžių verkdavo taip nenoriai, tyliai, o dabar - taip liūtiškai riaumoja, turim per 0,02 sekundės prie jo prisistatyt lotuliukas.gif ne veltui pasirinko gimt ne po Mergelės ženklu, o po Liūto lotuliukas.gif
Žodž, mano visas gyvenimas ir visos temos - tik apie sūnų wub.gif
Atsakyti
Nugi smagu BrBkeli.Tai kas varda toki butent isrinko?Liutas kaip ir as tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 08 28, 18:25)
Nugi smagu BrBkeli.Tai kas varda toki butent isrinko?Liutas kaip ir as tongue.gif

Visi išrinkom wub.gif Visi rinkom iš vardyno (aš, vyras, mano mama, būsimi krikšto tėvai, netgi per vestuves visi surašė vardukus), po to skaitėm, Adomas buvo pas visus - o ir šiaip jis labai tinka mūsų sūneliui mirksiukas.gif

Bijau, kad su liūtais man sunku bendraut cool.gif ta prasme, kiek teko pažint liūtų, tai karo kirvius išsikasdavom (čia tavęs neliečia 4u.gif ) - įdomu kaip bus su šituo mažuoju mūsų liūtuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 08 28, 18:00)
siunčiau foto blink.gif kartu su Zuikiu tuo pačiu laišku biggrin.gif alia laiškutį parašyt dabar sunkoka, nebent tau būtų įdomu viskas apie Adomėlio auginimą ir augimą, nes kitų temų paskutiniu metu nelabai eskaluoju lotuliukas.gif

O šviestuvų parduotuvių tai yra, galima rast ir tikrai neblogų šviestuvų, bet aš savuosius labai ilgai pirkau - ieškojau po visą miestą ir po kelis kartus, kol tikrai apsisprendžiau, kad tinka doh.gif

aik tu g.gif nėr g.gif senai jokių žinių nėr schmoll.gif yra šansų, kad į vyro kompą nuėjo, reiks tada pračekint unsure.gif perduok oro_buckis.gif mažajam kleckui Adomėliui wub.gif

papasakot gal gali trumpai kur ieškot? g.gif Ryt važiuojam unsure.gif Bet jaučiu šian nebepasijungsi, o ryt ryte dar miegosi doh.gif biggrin.gif gal pasuksiu tau ryt, ane mirksiukas.gif drinks_cheers.gif Aš klp jau po keliolika kartų per tas pačias pardas vaikštau, nu kaip nieko nėr, taip nėr doh.gif tiksliau yra, bet ne tai, ko reikia doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 08 28, 17:00)
Sveikos mergytės bigsmile.gif

siunčiau foto blink.gif kartu su Zuikiu tuo pačiu laišku biggrin.gif

sveika, mamyte mirksiukas.gif

galetum ir man savo beibio fotke parodyt, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 08 27, 13:24)
man atrodo, kad cia ne tas atvejis, kai gulintis atsistoja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Eik tu sau, net is karto nesupratau lotuliukas.gif

QUOTE(BrBk @ 2008 08 28, 18:31)
Visi išrinkom wub.gif Visi rinkom iš vardyno (aš, vyras, mano mama, būsimi krikšto tėvai, netgi per vestuves visi surašė vardukus), po to skaitėm, Adomas buvo pas visus - o ir šiaip jis labai tinka mūsų sūneliui mirksiukas.gif

Bijau, kad su liūtais man sunku bendraut cool.gif ta prasme, kiek teko pažint liūtų, tai karo kirvius išsikasdavom (čia tavęs neliečia 4u.gif ) - įdomu kaip bus su šituo mažuoju mūsų liūtuku lotuliukas.gif

Jeigu mano gausis tas, kas turi gautis (pagal vyro uzsakyma, toks pat kaip jis), tai man bus sakes, jie pries mane susivienys lotuliukas.gif tongue.gif

Zuiki, kaip tavo reikalai?
Atsakyti
oho kiek daug cia pas daktare D.Latkauskiene smile.gif as irgi pas ja grazinausi ax.gif 4u.gif
Atsakyti