Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnis draugas..

man tas skirtumas atrodo baisus.. Mane beveik 40, o vyrui butu beveik 60.. blink.gif As dar karsta, norinti moteris.. o ka su 60-meciu daryti? doh.gif Na galima kazka daryti karta per savaite, karta per dvi.. bet mazai tiek..
Turetu jis tureti saskaita su dauuuug nuliu, kad islaikytu jauna zmona..
Atsakyti
Prie ko čia sąskaitos banke? Jūs parsidavelės... dry.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 02 15, 21:59)
Mane beveik 40,
As dar karsta, norinti moteris..

tave 40?
o Ali- Baba irgi dalyvavo?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 02 15, 21:59)
man tas skirtumas atrodo baisus.. Mane beveik 40, o vyrui butu beveik 60..  blink.gif  As dar karsta, norinti moteris.. o ka su 60-meciu daryti?  doh.gif  Na galima kazka daryti karta per savaite, karta per dvi.. bet mazai tiek..
  Turetu jis tureti saskaita su dauuuug nuliu, kad islaikytu jauna zmona..

Gerai, kad santykiai susideda tik iš lovos ir pinigų.
Atsakyti
...juk ir jaunu vyru buna neigaliu...Lova-ne viskas gyvenime, o ypac tada, kai tau40 meteliu...
Atsakyti
Na ir kiek celibate ištvertum?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.131 @ 2009 02 12, 10:20)
mano zmona jaunesne uz mane 20 metu.
Man 50, jai 30.
Esu sportiskas, todel nesimato,kad daug senesnis.
Ir nieks nesako, kad musu santuoka bloga.
Bet kai zenijomes, visi kazkodel labai mus apkalbejo ir kreivai ziurejo.
Mes vede jau 20 metu.

tai kai jai buvo 10 jus jau tuokiates ? idomu g.gif g.gif

as pati jau du metai gyvenu su 14 metu vyresniu ,ir esu labai laiminga planuojam leliuka ,... ir tikrai neatrodo kad jis vyresnis uz mane tiek daug ,nes yra neblogai issilaikes mirksiukas.gif
Atsakyti
aš savo jaunystės nenorėčiau atiduot seniui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry pie @ 2009 02 15, 22:26)
Gerai, kad santykiai susideda tik iš lovos ir pinigų.

Kai tau 40 ir daugiau,lova rupi dar daugiau. Senatvej tos pačios hormonu audros,kai jaunystej.Žinai,15 metu pragyvenau be lovos,ir nieko,bet su mylimu žmogum gyventi be lovos -neikandamas dalykas...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2009 02 16, 21:36)
Kai tau 40 ir daugiau,lova rupi dar daugiau. Senatvej tos pačios hormonu audros,kai jaunystej.Žinai,15 metu pragyvenau be lovos,ir nieko,bet su mylimu žmogum gyventi be lovos -neikandamas dalykas...

maniau, kad mano stazas be lovos-1-eri metai jau daug, o cia - 15 doh.gif doh.gif doh.gif Man tai butu neikandamas dalykas. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Bet kaip taip galima - apsisprendžiant būti kartu ar ne su žmogumi, kurį myli ir su kuriuo yra gera - viską apskaičiuoti, vertinti, spėlioti kas bus ateity ar ko nebus...

Svarbiausia yra džiaugtis gyvenimu dabar ir dalintis tuo džiaugsmu su mylimu žmogum, kad ir kokio amžiaus jis būtų...
Atsakyti
Taip jau yra, kad vienos gyvena aklai, o kitos planuoja savo gyvenimą ir žiūri į viską pragmatiškiau.
Atsakyti