vyresnis draugas.....20 metu...

velnias zino kaip gali buti! gali buti ir gerai ir blogai, bet didesne tikimybe,kad bus blogai!
kai pati buvau 23 metu, turejau drauga vokieti, kuriam buvo 43. is isvaizdos atrode daug jaunesnis, patrauklus, bystras taip sakant,nieko jam ten netruko, is pradziu atrode, kad galiu su juo nugyventi visa gyvenima, bet tik is pradziu....pvz: nuvaziuodavom i naktini kluba,pasokam truputi ir prie jo draugu einam, visi jo draugai tokio amziaus kaip ir jis, diedai, nei jie ten soka, tik pliurpia...o man noris visa nakti prasokti, prisidukti, o jam jau pamiegot reikia...et!nenupasakosi cia visko, bet jausmas toks buvo kad ka as cia su tuo senu diedu veikiu? o ka veiksiu po 10 metu, kai man tebus tik truputi virs 30...ir nesiau kudasiu as nuo to vokiecio...ir visai nesigailiu, dabar turiu vyra, kuris 4 metais uz mane jaunesnis, tai galim bluditi visa nakti, sokti, linksmintis, draugai irgi su mumis bludija, zodziu
ir vat turiu kita draugu pora, tarp kuriu skirtumas apie 20 metu. gyvena jie kartu jau kokie 4 metai, graziai sutaria, is isvaizdos viens kitam visiskai netinka, bet ne tame esme...esme tame, kad ta mergina budama 36, jau turbut nuo gimimo savo gyvenimo budu susilyginusi su tuo 20 metu vyresniu vyru!