Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnis draugas..

QUOTE(Site @ 2011 01 04, 23:56)
neišlįs jei tinkamas vyras bus, jūs absoliučiai ne taip suprantat tą žodį sutramdyti, reik plačiau žvelgt.. smile.gif bet be MB išlenda ir labai stipriai.. o ar tikrai tinkamas vyras šalia manęs - gyvenimas parodys.. Kas dėl 20m. tai perkopus tą ribą, aišku nežymiai.. O mano gyvenime buvo 2 santykiai ilgalaikiai - 2m ir 3.5m (jeigu kam čia ne laiko tarpas, tai drįstu primint, kad nuo amžiaus tai nepriklauso, mano draugės virš 30m.  po 1m. susipažinimo/daraugystės jau tuokiasi) ir keli trumpalaikiai (deja, nes nemėgstu trumpalaikių)..

doh.gif mjooo
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2011 01 05, 02:40)
Valdingumas yra nesubrendimo požymis? biggrin.gif Tai va, mielos damos, valdingumas pas mane su amžium atsiranda ir stiprėja smile.gif nesakau, kad bruožas geras, bet amžius tikrai ne tiesiogiai proporcingas šiai savybei ir norui įsakinėti - ne lietuvė esu, tai temperamentas skiriasi.. Bet pakėlėt nuotaiką: jei pamąstymai nesubrendę, o jie atsiranda ir stiprėja su amžium, reiškia jaunėju, liux  thumbup.gif Įdomu ar kas čia pastebėjo bent, kad aš toleruoju visas nuomones (išskyrus netoleravimą kitų nuomonių), o mane "kitokią" puola... Va jums kaip tik ryškus nesubrendimo požymis, kai "kitokie" žmonės yra netoleruojami.. Kita vertus aš sau neatrodau kitokia, tik dažnai iš kitų tai girdžiu  schmoll.gif

Ne valdingumas nesubrendimo pozymis,o jusu mastymas,kad kitas zmogus turi,privalo ar dar kt. pakeisti jusu elgesi...na jei skaityciau kokios penkiolikines visa sia "barabadaika",tai pasijuokciau,na jauna....,bet kai tai masto vyresne,tai jau nekelia juoko,o tik... blink.gif
Atsakyti
O kas cia tokio baisaus, kad kitas zmogus gali itakoti salimais esanti pokyciams... Mes visi esame itakojami asmenu, kurie mums yra autoritetas. Kas yra blogo tame, kad tarkim vyras yra autoritetas?
Atsakyti
Kai buvau jaunesnė, man visada patikdavo vyrai, kuriuos laikydavau sau pavyzdžiu - išmintingi, išprusę, savo elgsena, būdu parodantys "gražią" laikyseną ir kai visu tuo jie netiesiogiai mane įtakodavo teigiamiems pokyčiams (mano atveju, tai visada būdavo vyresni vyrai). Tame nematau jokio blogio ir jokio savęs užgožimo. Priešingai, teigiami pokyčiai yra sveikintini ir padeda save pozityviai brandinti. O galimybė iš tokio vyro pasisemti žinių ir išminties leisdavo pasiraškyti tai, kas man tinka ir patinka ir taip vis augti, pasitempti ir vėl augti.
Todėl ir vyrą sau išsirinkau, mano galva, protingesnį už mane. Paslapčiomis mokausi iš jo žingeidumo, stengiuosi tobulėti, su juo nereikia ir nesigauna stoviniuoti vietoje ar tempti už rankos. Nesutinku su ta nuomone, kad tai savęs praradimas ar užgožimas. Taip, aš pasikeičiau, bet greičiau ne praradau, o atradau save, savo teigiamas puses, savo galimybes ir potencialą, kurių net nemaniau turinti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 11:43)
O kas cia tokio baisaus, kad kitas zmogus gali itakoti salimais esanti pokyciams... Mes visi esame itakojami asmenu, kurie mums yra autoritetas. Kas yra blogo tame, kad tarkim vyras yra autoritetas?

Nematau nieko blogo del vyro kaip autoriteto,bet jis turetu neuzgozti,leisti moteriai tureti savo nuomone,tureti savo as...ir kad ji nebijotu kartais ir parodyti savo charakteri(su savo trukumais)...Site atveju,toks ispudis,kad ji bijo pasirodyti savo zmogui tokia kokia ji yra...delto ir kai kurios tvirtina,kad jos valdingumas kazkada prasivers...manau zmogu myleti reikia ne tik su geromis jo charakterio savybemis,bet ir su jo trukumais,o cia ispudis kitoks... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 01 05, 20:28)
Nematau nieko blogo del vyro kaip autoriteto,bet jis turetu neuzgozti,leisti moteriai tureti savo nuomone,tureti savo as...ir kad ji nebijotu kartais ir parodyti savo charakteri(su savo trukumais)...Site atveju,toks ispudis,kad ji bijo pasirodyti savo zmogui tokia kokia ji yra...delto ir kai kurios tvirtina,kad jos valdingumas kazkada prasivers...manau zmogu myleti reikia ne tik su geromis jo charakterio savybemis,bet ir su jo trukumais,o cia ispudis kitoks... doh.gif

Gal aš ne taip suprantu, bet man pasirodė, kad Site vyras nei moko, nei bara, nei kitaip pirštu grūmoja. Ji pati mokosi ir keičiasi būdama šalia jo. Jeigu taip yra, pilnai tokį vyksmą suprantu. Pvz: mano vyras tolerancijos, supratingumo įsikūnijimas ir turi geležinę kantrybę. Aš šių savybių daug neturėjau. Ir buvau šalia jo tokia, kokia buvau. Jis nei pusę žodžio dėl to nepasakė. Bet aš, besižavėdama tokiomis jo savybėmis, pati iš jo pradėjau mokytis ir visai neblogai kai ką išmokau. Pajutau, kad pasikeičiau į gerą. Tai tik padėjo man tobulintis. Gal Site išgyvena būtent tokią situaciją.
Atsakyti
QUOTE(*Mėnulis* @ 2011 01 04, 09:57)

O, kad santykiuose nėra konflikto - negerai. Kur išsiliejate, kaip sprendžiate problemas? Juk būti amžinai nugesintai kažkieno protingesnio, gudresnio, anokia laimė.

Kodėl santykiuose turi būti konfliktas, kokie dar išsiliejimai? Kodėl kalbate apie nugesinimus? Jei su savo antra puse nepamiršti kalbėtis, tai ir konfliktams dažniausiai nebelieka preteksto atsirasti, atitinkamai ir dėl ko lietis nelabai yra, ir tai niekaip nesusiję su kvailesniųjų ar protingesnių nugesinimais.

QUOTE(biziukas @ 2011 01 05, 23:45)
Gal aš ne taip suprantu, bet man pasirodė, kad Site vyras nei moko, nei bara, nei kitaip pirštu grūmoja. Ji pati mokosi ir keičiasi būdama šalia jo.

Gal ir klystu, bet ir man taip pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 01 05, 23:45)
Gal aš ne taip suprantu, bet man pasirodė, kad Site vyras nei moko, nei bara, nei kitaip pirštu grūmoja. Ji pati mokosi ir keičiasi būdama šalia jo. Jeigu taip yra, pilnai tokį vyksmą suprantu. Pvz: mano vyras tolerancijos, supratingumo įsikūnijimas ir turi geležinę kantrybę. Aš šių savybių daug neturėjau. Ir buvau šalia jo tokia, kokia buvau. Jis nei pusę žodžio dėl to nepasakė. Bet aš, besižavėdama tokiomis jo savybėmis, pati iš jo pradėjau mokytis ir visai neblogai kai ką išmokau. Pajutau, kad pasikeičiau į gerą. Tai tik padėjo man tobulintis. Gal Site išgyvena būtent tokią situaciją.

Labai grazus postas 4u.gif Mano mylimasis uz mane 11 metu vyresnis ir daug kr yra man autoritetas. Noreciau, kad ilgainiui jo ramumas, principingumas ir kantrybe ir mane kiek pakeistu.
Atsakyti
O jūsų manymu, kai merginai 24m, o vyrui 84m. ir jie susituokia, tai normalu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksoPieva @ 2011 01 06, 22:49)
O jūsų manymu, kai merginai 24m, o vyrui 84m. ir jie susituokia, tai normalu?  ax.gif

Taip, kiekvienas gauna, ko nori - vienas pinigus, kitas jauną kūną. Dalybos, taip sakant.
Atsakyti
QUOTE(jellg @ 2011 01 07, 00:22)
Taip, kiekvienas gauna, ko nori - vienas pinigus, kitas jauną kūną. Dalybos, taip sakant.

kam vyniot į vatą? PROSTITUCIJA taip sakant. ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 07, 09:48)
kam vyniot į vatą? PROSTITUCIJA  taip sakant. ir tiek.

Pritariu. Kokia čia "meilė" dar gali būti??? blink.gif
Atsakyti