Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

Renovos tonikas labai labai patinka ir tinka. Renovos kremas taip pat. Oda sausa jautri.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2011 01 07, 11:34)
Turėjau Tender eye countour cream. Įdomus toks buvo... tikrai standino odą aplink akis, gal kiek dilgčiojo oda, taip pat kiek pašviesindavo paakius. Sakyčiau vienas geresnių paakių kremų.

o jis patempia, liftinguoja ar ir palygina is vidaus?
man reiketu, kad palygintu mano mimikos rauksles po akimis
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 01 08, 12:13)
o jis patempia, liftinguoja ar ir palygina is vidaus?
man reiketu, kad palygintu mano mimikos rauksles po akimis

Sakyčiau, kad palygina. Na natūraliai maitina, drėkina odą dėl to ji ir tampa lygesnė. Na ne vienkartinis liftingo efektas...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2011 01 08, 23:28)
Sakyčiau, kad palygina. Na natūraliai maitina, drėkina odą dėl to ji ir tampa lygesnė. Na ne vienkartinis liftingo efektas...

bandysiu:))
jadzka, o gal dar ka rekomenduoti galite is toniku, kremu? pries rauksles preveniskai ir mazinancio jau esamas
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 01 09, 10:07)
bandysiu:))
jadzka, o gal dar ka rekomenduoti galite is toniku, kremu? pries rauksles preveniskai ir mazinancio jau esamas

Nelabai ką prieš raukšles ir naudojau... Dabar man patinka Liposominis kremas. Jis taip gerai minkština odą. Ypač kai šalčiai, tai oda atsigauna. Dar patiko ir auskinių lašų serija, bet ji daugiau drėkinanti. O toniko nesu bandžiusi AL. Dabar hidrolatus naudoju...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2011 01 09, 13:28)
Nelabai ką prieš raukšles ir naudojau... Dabar man patinka Liposominis kremas. Jis taip gerai minkština odą. Ypač kai šalčiai, tai oda atsigauna. Dar patiko ir auskinių lašų serija, bet ji daugiau drėkinanti. O toniko nesu bandžiusi AL. Dabar hidrolatus naudoju...

o hidrolatus AL?
as hidrolatus pirkau bio-kosmetika parduotuvej, bet nzn, man kazkaip grauzia oda kai uzpurskiu g.gif

is AL dabar pabandymui paemiau tonika sausai odai (nors mano misri) - patinka
gelis paakiams drekinantis - patiko
kremas barbadosa - dar nesupratau kokie mano ispudziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 01 09, 17:48)
o hidrolatus AL?
as hidrolatus pirkau bio-kosmetika parduotuvej, bet nzn, man kazkaip grauzia oda kai uzpurskiu g.gif

is AL dabar pabandymui paemiau tonika sausai odai (nors mano misri) - patinka
gelis paakiams drekinantis - patiko
kremas barbadosa - dar nesupratau kokie mano ispudziai biggrin.gif

ne AL, Iš kvapų namų perku hidrolatus, nes su tonikais nesusidraugavau kažkaip.

O Barbadosas man labai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2011 01 09, 22:54)
O Barbadosas man labai nepatiko.

na, isitikinau, kad man irgi nepatinka - atsikeliau ryte riebiu ir blizgiu veidu..
Atsakyti
kuris kremas tiktu misriai, taciau ziemos metu gan issausejusiai odai ?? man taip issausejo, kad net kakta pleiskanoti pradejo..
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 01 10, 10:36)
na, isitikinau, kad man irgi nepatinka - atsikeliau ryte riebiu ir blizgiu veidu..

Barbadoso serijos yra labai fainas ir visai neriebus dalykas, kazkaip vadinasi raminamasis balzamas-putos,negaliu atsidziaugt... Dar naudoju is barbados pure balzam,tai irgi fainas,bet kiek riebesnis.... Riebus tik pats Barbados kremas,yra is sitos serijos neriebiu alternatyvu.... Nieks man taip nesutvarko riebios odos ,kaip Ana Lotan si serija ir uz mineralini muila tinkamesnio prausiklio nesu radus smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti