Įkraunama...
Įkraunama...

Akių gydytojai

QUOTE(faticha @ 2005 10 30, 16:38)
sveiki, padekite surrender.gif
mano sunui 15 metu ir dabar tik pastebetas zvairumas.kaip jis gydomas? Ar dar galima visa tai atstatyti?Ar liks jis visa laika zvairas?

nu mes ne gydytojos ax.gif

nereikia dejuoti, o imtis priemonių 4u.gif

iš pradžių nueikit į valstybinę įstaigą ( vdrug pasitaikys gera gydytoja)
o po to - privačiai

galėsit patikrinti abiejų gydytojų žodžius (nes gydytojai irgi tik žmonės) - o čia rimtas atvejis

šiandien eisiu pas vieną akių gydytoją - papasakosiu (bet aš tik patikrinimui - esu trumparegė)
Atsakyti
Dekui Bajm, as ne is tu kuriuos dejuoja....
Vakar buvome pas privacia akiu gydytoja, nudziuginti tikrai niekuo nenudziugino.Priskyre akinius, vaistu, vitaminu ir sekantis apsilankimas pries atostogas ziemos, ruostis kelionei i kauna, tyrimams...
Pirmadieni keliausime i poliklinika, pas akiu gydytoja valstybine privaciai, paziuresime ka pasakys...Prasysiu siuntimo i siaulius pas Strabologa, paziuresime ka jis paskys...
nemazai informacijos sia tema yra ir internete....
Tiesiog pasidare man baisu ir as parasiau visa tai....Zinai kartais yra lengviau kai pradedi saukti visa gerkle.....
Atsakyti
QUOTE(faticha @ 2005 11 03, 20:50)
Zinai kartais yra lengviau kai pradedi saukti visa gerkle.....

čia ko gero ne kartais o visada
tiesiog lengviau, kai daug kalbi apie savo problemą - tada aiškesnė pasidaro situacija 4u.gif

bet kokiu atveju malonu bus, jeigu nepatingėsi ir dalinsies patirtimi ir čia

gal kuriai mamai prirektų info smile.gif
Atsakyti
keliose temose skundžiausi, kad dešinėje akyje atsirado kažkoks judantis sidabrinis taškelis verysad.gif

ir nepraeina verysad.gif

nuėujau į Basanavičiaus g. po remonto atsidariusioje optikoje

gydytoja iš karto pasakė, kad nėra aparatūros ir nieko labai konkretaus negalės pasakyti

apžiūrėjo akis, sako, kad nieko nemato

bet pasakė, jog rimtai išsitirti akis (kad tikrai nėra beprasidedančių ligų) reikia važiuoti į Santariškių polikliniką
arba į Greitosios pagalbos ligoninę (Lazdynuose)

ten geriausia aparatūra

gerai, kad bent nekabino makaronų ir išrašė akių lašus ala vitaminus - 10 ml 6,93 Lt

tai va

reikės ruoštis šturmuoti Santariškes verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2005 06 03, 17:05)
Kauno klinikose dirba labai faina gyd. Sologubienė, su siuntimu nieko nekainuoja.Dar ji dirba vienoje Kauno optikoje, vizitas berods apie penkiolika litų.Aš savo sūnų pas ją vedžioju nuo šešių mėnesių smile.gif Daugiau nei viena nepasitikiu, tik ja drinks_cheers.gif Mano vaikui įgimtas žvairumas g.gif

Sologubienė tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , bet ji vaikučių gydytoja. O gal žinot gerą suaugusių okulistą?
Atsakyti
QUOTE(žirniukas @ 2005 05 05, 16:33)
KMUK prieš porą metų dirbo gydytoja pavarde Lu.
Tai jos vyras tuo ir užsiėmė.
Dabar jų kontaktų neturiu.  verysad.gif

QUOTE(Bajm @ 2005 05 05, 16:42)
Žiūrėjau tinklapį, nesuradau tokios pavardės Lu  cry.gif
Šiaip aš vilnietė, bet pasitikrinti akis nuvaryčiau ir į Kauną, gal žinai Kauno klinikose gerų akių gydytojų ????????????

gydytoja Liu (o ne Lu) išėjo į pensiją, dabar užsiima privačia praktika.
QUOTE(Crazy @ 2005 06 03, 18:05)
Kauno klinikose dirba labai faina gyd. Sologubienė, su siuntimu nieko nekainuoja.Dar ji dirba vienoje Kauno optikoje, vizitas berods apie penkiolika litų.Aš savo sūnų pas ją vedžioju nuo šešių mėnesių smile.gif Daugiau nei viena nepasitikiu, tik ja drinks_cheers.gif Mano vaikui įgimtas žvairumas g.gif

gyd. Sologubienė yra vaikų oftalmologė (pagal specializaciją ir klinikinę praktiką), o ne suaugusiųjų.
QUOTE(faticha @ 2005 11 03, 20:50)
Dekui Bajm, as ne is tu kuriuos dejuoja....
Vakar buvome pas privacia akiu gydytoja, nudziuginti tikrai niekuo nenudziugino.Priskyre akinius, vaistu, vitaminu ir sekantis apsilankimas pries atostogas ziemos, ruostis kelionei i kauna, tyrimams...
Pirmadieni keliausime i poliklinika, pas akiu gydytoja valstybine privaciai, paziuresime ka pasakys...Prasysiu siuntimo i siaulius pas Strabologa, paziuresime ka jis paskys...
nemazai informacijos sia tema yra ir internete....
Tiesiog pasidare man baisu ir as parasiau visa tai....Zinai kartais yra lengviau kai pradedi saukti visa gerkle.....

reiktų žinoti, kad žvairumas greitai nesigydo.
pradžioje jis gydomas akiniais, vaistais, akių mankštom. vėliau, jei tai nepadėjo, operacija. visa gydymo taktika priklauso nuo žvairumo kampo, sindromo ir akių (vienos ar abiejų)
QUOTE(Bajm @ 2006 01 16, 11:34)
keliose temose skundžiausi, kad dešinėje akyje atsirado kažkoks judantis sidabrinis taškelis verysad.gif

sidabrinis ar blykčiojantis, kartais žaibuojantis taškas, gali reikšti tinklainės atšoką.
QUOTE(Ladute @ 2006 04 05, 15:03)
O gal žinot gerą suaugusių okulistą?

KMUK Akių klinikoje pažįstu visus okulistus. galėčiau rekomenduoti, bet turiu žinoti, koks yra susirgimas, nes ne visi žiūri visas ligas, visi "išsispecializavę per ligas" (sorry už išsireiškimą)
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2006 04 19, 17:56)
KMUK Akių klinikoje pažįstu visus okulistus. galėčiau rekomenduoti, bet turiu žinoti, koks yra susirgimas, nes ne visi žiūri visas ligas, visi "išsispecializavę per ligas" (sorry už išsireiškimą)

aš esu iš Vilniaus, bet norėčiau išsitirti akytes Kaune
mano trumparegystė -8
blykčiojantis sidabrinis taškelis dingęs, spėju, kad tai buvo dėl nuovargio - dabar kartais atsiranda, kai būna daug darbo

parekomenduok pas ką galėčiau išsitirti (apžiūrėtų akis ir pasakyti, kas gerai, kas blogai)

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 04 20, 08:20)
aš esu iš Vilniaus, bet norėčiau išsitirti akytes Kaune
mano trumparegystė -8
blykčiojantis sidabrinis taškelis dingęs, spėju, kad tai buvo dėl nuovargio - dabar kartais atsiranda, kai būna daug darbo

parekomenduok pas ką galėčiau išsitirti (apžiūrėtų akis ir pasakyti, kas gerai, kas blogai)

Ačiū smile.gif

Šiaučiūnas, Mazurkevičienė dažniausiai dirba su miopais, yra ir kitų gydytojų. Šie gydytojai dirba poliklinikoj. Stacionaro gydytojai taip pat kartais dirba poliklinikoj, tai būtų Gumbelevičius, Karaliūnaitė (aš bent savus vesčiau pas šiuos gydytojus).Pasakysiu tiek, kad reikia iš anksto registruotis (suprantama turėti siuntimą), skambinant į registratūrą (326986) reikia pasakyti kokia diagnozė ant siuntimo parašyta.
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Atsakyti
visada prašom
Atsakyti
gal dar kam kokių patarimų apie KMUK akių gydytojus reikia?
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2006 04 26, 21:55)
gal dar kam kokių patarimų apie KMUK akių gydytojus reikia?

o ten atlieka regėjimo sutrikimų korekcijas lazeriu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 27 balandžio 2006 - 07:15