Aš lankausi "Senojoj pelėdoj"

ir esu labai patenkinta ten dirbančiais gydytojais. Konsultacijų kainos tikrai didelės

(118 lt, o jei ekstrinė- 60 lt), bet kadangi turiu rimtų problemų su akim, man svarbiausia kokybė. Šiaip esu be galo dėkinga šios klinikos gydytojams, kai jie prieš pusmetį, kai mano akispūdis dėl alergijos pasiekė 50 mmHg ir aš jau vaivorykštes mačiau ir pan., nes spaudė regos nervą ir grėsė apakimas, suteikė greitą ir kvalifikuotą pagalbą,- ko, deja, nesulaukiau "Regoj" (nes jiems vaivorykštės akyse kažkodėl neekstrinė situacija ir pasiūlė konsultacijos palaukt pora mėnesių) ir Lazdynų greitosios pagalbos ligoninėj (nes ten gydytojas apskritai sakė, jog čia nieko ekstrinio nėra, tiesiog akinių stiklų stipresnių reikėtų

). Tai gerai, kad po šitų pasikonsultavimų ir "patarimų" dar nuvažiavau į "Senają pelėdą", kur būtent skubiai ir buvo suteikta EKSTRA pagalba, suteikti vaistai ir dar tris valandas buvo stebima mano būklė, po to visą savaitę kiekvieną dieną vėl turėjau važinėt tikrintis akispūdį, o ir dabar nuolat stebima mano akių būklė. Ir tik šios klinikos gydytojams galiu dėkot, kad matau, nes jie mane be kalbų, tik paminėjus, jog matau vaivorykštes, labai silpna ir skauda galvą, priėmė iš karto.