QUOTE(lituanita23 @ 2007 10 26, 13:21)
kalbu apie zymiaja Malvina,apie kuria cia buvo daug kalbeta.abejoju ar mane pazysti,nes as ten isdirbau tik menesi ir isejau savo noru.kai isejau tai buvau pasikalbeti su direktore siuo klausimu,nes tikrai buvo graudu ziuret kaip dirba su vaikais si aukletoja.tik nezinau ar buvo padarytos isvados.direktorei pasakiau,kad niekada nevesciau savo vaiko pas tokia aukletoja.manoji eina i ta pati darzeli,bet i kita grupe.

keista

negaliu pasakyti nieko blogo apie sia aukletoja, priesingai man ji labai patiko, aisku nezinau kaip ji elgiasi, bet niekada negirdejau nieko panasaus

Mano

su malonumu eidavo i darziuka ir tik atejus lekdavo tiesiai pas Malvina, ir jai ten taip baisiai ji su vaikais dirba kaip tu sakai tai nemanyciau, kad vaikai taip noriai eitu i darzely

Ir del pedagoginio laipsnio kaip sakai man tai labai keista, nes labai daug ko visko ismokino, todel as labai patenkinta

Be to kiek teko matyti, ji lauke su vaikiukais visad budavo salia, ne taip kaip kitos neziuri o tik plepa savais reikalais it t.tt
Vaikiukai visad priziureti, na net nezinau, galiu pasakyti, kad keista man ir tiek