QUOTE(lituanita23 @ 2007 11 20, 12:15)
kodel taip skaudziai reaguojate?mano orumas irgi buvo pazeistas vienos is cia rasanciu mamu ir ka?taip pat paviesintas mano vardas,vaikas ir mano asmeninis gyvenimas,bet nei viena is Jusu nepuole teigti,kad pazeistos mano teises ar orumas
manau,kad aukletojai nederetu reiksti taip garsiai savo nuomones,bet kita vertus jei tai tiesa,kodel tyleti.tik Jus norite buti visur teisios ir pateisinti savo poelgius vesdamos vaikus i darzeli su sloga ar buti pripazintos pacios geriausios mamos.
vienas kas man neaisku,ar cia raso tos pacios grupes aukletoja kur ir vyko garsusis susirinkimas?ar tiesiog kalbos greitai sklinda?manau antras variantas,nes tai patyriau savo kailiu,jog viena is mamu ar net ne viena,zino mano gyvenimo subtilybes.is kur?gal paklauskim aukletoju?
QUOTE(Peperoni @ 2007 11 12, 13:17)
Tokius asmeninius dalykus butu geriau aiskintis privacioje erdveje - t.y. per az...

nemanau, kad jie turi ka nors bendro su temos pavadinimu...
Pakartoju savo sena zinute
Man tikrai nemalonu skaityti tokius dalykus - jau minejau, kad tai asmenine informacija ir ja sitaip skelbti viesai yra mazu maziausiai negrazu...
Su aptariama grupe nieko bendro neturiu - iskyrus tai, kad mano mazoji yra panasaus amziaus... bet mes sekmingai keliaujam i kita grupe...
realiai su niekuo nereikia pasikalbet, norint ka nors suzinot - jus gi pacios visus pletkus cia surasot
Manau reiktu pradet nuo saves - t.y. susitaikyt visoms ir nebepilti vienai ant kitos purvo
----
o reaguoju taip skausmingai del to - kad nezinau, kas tas zmogus, kuris prisistato darzelio darbuotoju ir raso tokias zinutes... tikrai nenoreciau, kad mano vaikas su tokiu zmogum susidurtu...