Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Simre - gražus sijonukas! 4u.gif
Merginos.., vat būtent simrės sijonuko raštelis labai tiktu tam rudajam sijonukui! mirksiukas.gif
Atsakyti
simre- šaunuolė thumbup.gif

o kodėl raštas būtent iš kepurytės nukopijuotas? g.gif (čia kažkas taip sakė) aš kaip tik mačiau žurnale tokio rašto sijoną tongue.gif čia iš įpročio turbūt matyt tokio tipo kepurytes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 05 29, 11:31)
Simre - gražus sijonukas!  4u.gif
Merginos.., vat būtent simrės sijonuko raštelis labai tiktu tam rudajam sijonukui!  mirksiukas.gif

nemanau,kad tiktu sitas rastas schmoll.gif ir per retas pats nerimas,o ir rastelis labai kepuriskas,kaip visos rasot smile.gif
as pabandziau kelis rastus,bet nezinau...kazkaip kiauro visai nesinori rasto.norisi,kad visas sijonas tankus butu,o apacia jau reta.bet tas tankus vien stulpeliais su 1 uzmetimu man negrazu schmoll.gif reiks dar kuistis doh.gif jau i nevilti varo.atrodo norisi,kad graziau butu,idomiau,bet kai tokia daugybe tu schemu,rastu,tai ir pasimeti zmogus unsure.gif

user posted image
Atsakyti
mergaites maciau aiskinotes to rudojo sijono rasta - tai va galiu parodyt kaip jis atrodo:

user posted image

user posted image

user posted image

Bandziau as ji nert - bet reik turet idealiai figura - nes labai storina... blush2.gif

finale gavosi stai kas biggrin.gif :

user posted image
Atsakyti
Na va, Peperoni atsakė už mane! Būtent Simrės sijono raštelis čia ir yra, tik siūlai pas Simre storesni ir tarpeliai didesni, o raštelis tai tas pats!
O tai, kad kažkas tokiu raštu neria kepures, tai dar nepretekstas atsisakyti nerti sijoną... ax.gif Pasirinkit tik tinkamus siūlus ir vąšęlio dydį... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bielra: 29 gegužės 2008 - 13:06
Peperoni,dekui 4u.gif
ale finale tikrai kad "labai panasus" gavosi cool.gif kazkaip nemanau,kad ta manekene butu labai jau jis pastorines rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 29, 14:04)
Peperoni,dekui  4u.gif
ale finale tikrai kad "labai panasus" gavosi  cool.gif kazkaip nemanau,kad ta manekene butu labai jau jis pastorines rolleyes.gif  mirksiukas.gif

jo gavos panasus nerealiai biggrin.gif doh.gif man kazkaip dazniausiai taip gaunas - pradedu viena, o pabaigiu jau visai kita biggrin.gif

o moniekene gavaus del to blush2.gif - kad nemezgiau ano varianto (is tikro tai toli grazu ne moniekene blush2.gif biggrin.gif ) hihihi.gif

turejau jau puse sijono nunerus - ale ziurejau ziurejau - nu bais negraziai unsure.gif (taip skant "bobina" labai hihihi.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 gegužės 2008 - 13:10
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 29, 13:56)
nemanau,kad tiktu sitas rastas schmoll.gif ir per retas pats nerimas,o ir rastelis labai kepuriskas,kaip visos rasot smile.gif
as pabandziau kelis rastus,bet nezinau...kazkaip kiauro visai nesinori rasto.norisi,kad visas sijonas tankus butu,o apacia jau reta.bet tas tankus vien stulpeliais su 1 uzmetimu man negrazu schmoll.gif reiks dar kuistis doh.gif jau i nevilti varo.atrodo norisi,kad graziau butu,idomiau,bet kai tokia daugybe tu schemu,rastu,tai ir pasimeti zmogus unsure.gif

user posted image

Man tas pats dešinysis thumbup.gif
Papildyta:
Na dar įkeliu kelis raštelius Olaivai pasirinkimui ir daugiau "nebespaminsiu" lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2008 05 29, 13:59)
mergaites maciau aiskinotes to rudojo sijono rasta - tai va galiu parodyt kaip jis atrodo:

O jau to sijonuko ir kojų grožis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 05 29, 13:09)
jo gavos panasus nerealiai biggrin.gif  doh.gif  man kazkaip dazniausiai taip gaunas - pradedu viena, o pabaigiu jau visai kita  biggrin.gif 

o moniekene gavaus del to  blush2.gif  - kad nemezgiau ano varianto (is tikro tai toli grazu ne moniekene  blush2.gif  biggrin.gif ) hihihi.gif

turejau jau puse sijono nunerus - ale ziurejau ziurejau - nu bais negraziai  unsure.gif  (taip skant "bobina" labai hihihi.gif)

o tu is maxi siulu ar storesniu ji nerei?na ta ,kur puse nunerus negraziai pasirode ax.gif
Atsakyti
Smire gražus darbas:)

Peperoni jei ta figūra yra negera, tai jau tada nežinau kokia tiktųsmile.gif Sijonas ,kad ir nutolęs nuo orginalo, be galo gražus ir puošnus:)
Atsakyti

QUOTE(Olaiva @ 2008 05 29, 16:15)
o tu is maxi siulu ar storesniu ji nerei?na ta ,kur puse nunerus negraziai pasirode ax.gif

aha, is Maxi jis... As Maxi fanatike biggrin.gif man jei geriausiai suderina kaina ir kokybe... thumbup.gif

QUOTE(mimka @ 2008 05 29, 14:51)
O jau to sijonuko ir kojų grožis  thumbup.gif

QUOTE(ingriduska @ 2008 05 29, 18:55)
Peperoni jei ta figūra yra negera, tai jau tada nežinau kokia tiktųsmile.gif Sijonas ,kad ir nutolęs nuo orginalo, be galo gražus ir puošnus:)

aciu aciu jums 4u.gif
nu net susgedau, mergaites... blush2.gif ax.gif matyt esu kompleksu kratinys... blush2.gif ax.gif reik ko gero kazkaip ismokt save mylet labiau... biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
o as zinokit kai pasiklydau tam rastu klane,tai neriu ta sijonuko pagrindini rasta lygiai,vien tik su 1 uzmetimu cool.gif aj,kaip bus,taip,nes ziuriu,kad daugiau laiko sugaistu ant pabandymu,galvos sukimu,o nieko nedirbu doh.gif
Atsakyti