Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Dovyda ,sijonukas labai dailiai nunertas grazus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Olaiva ,super sijonukas clap_1.gif clap_1.gif Gelytes graziai pavyko sunerti.O del spalvos tai viskas gerai, kiek daug spalvu bliuzeliu gales priderinti 4u.gif O ta isemima dideli galesi sukti i visas puses ,pagal nuotaika biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 13, 14:55)
na va,islyginau,tik neturiu juosteles virsuj iverti,tai parodau be virsaus ax.gif po atostogu ir su manekene sijonas pasivaidens smile.gif tik turbut ta rasta su didesniu isemimu suksiu ant sono,na ziuresiu,kaip graziau atrodys mano kanopom  doh.gif

siaip ziuriu,kad tas sijonas tokios spalvos,kaip kad buna seni pagelte mociuciu neriniai. toks retro  cool.gif

user posted image

nuostabu
fantastiska thumbup.gif
buvau primirsus jau kad as irgi noriu sito sijonuko
aciu kad priminei wub.gif

Atsakyti
Olaiva, gražus sijonukas! thumbup.gif
Jau ir aš gundausi ant tokio.., esu pradėjusi nerti iš baltų siūlų, bet tik juosmuo dar yra... blush2.gif , tik man tas gėlyčių sunėrimas, tai iš fantastikos srities atrodo..., nors gal pabandžius kitaip atrodytų?
Na ką, pabaigsiu nerti suknelę ir imsiuos sijonuko.., jei ką tai žinau į ką kreiptis! mirksiukas.gif
Atsakyti
Olaiva, labai gražu!
Aš beskaitinėdama jūsų temą pamačiau žaliuką sijonuką (tokį tik juoda Ingriduška ir dar kažkas nėrė) ir taip užsimaniau doh.gif Padirbėjau po keletą valandėlių per deną ir jau įpusėjau blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
dekui visoms uz grazius zodzius 4u.gif o del greitumo....savaitele pasedejau po kelias valandas ir va - yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš turiu va tokį sijoną. Iš tikrųjų tai ten yra visas kostiumėlis, tik mama dabar "nureketavo" jį.
user posted image
Atsakyti
dekui uz pagyrimus wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2008 06 13, 13:57)
Olaiva - nekomentuojama  wub.gif wub.gif  wub.gif  spartuole greituole tu  thumbup.gif

ten kur fotiko palikti taskeliai - pagalvojau, kad karoliukais issiuvineti gelyciu viduriukai  biggrin.gif  as siuvinejau savaji - tai labai labai tiko - pabandyk ir tu  mirksiukas.gif

kuriuos pasiuvineti taskelius? nes gelyciu visi viduriukai pasiuvineti wink.gif
Atsakyti
[quote=naiste777,2008 06 13, 21:48]
O aš turiu va tokį sijoną. Iš tikrųjų tai ten yra visas kostiumėlis, tik mama dabar "nureketavo" jį.

O kaip grazu thumbup.gif grazus sijonukas -kostiumas 4u.gif O siuliukai gal lininiai ,nes pagal spalva taip atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 06 13, 21:48)
user posted image

kiek darboooooooooo! labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 13, 22:51)
dekui uz pagyrimus wink.gif

Papildyta:

kuriuos pasiuvineti taskelius? nes gelyciu visi viduriukai pasiuvineti wink.gif

geras - reiskias nedazlibinau gerai biggrin.gif blush2.gif kazkaip galvojau, kad ten fotiko efektai tie taskiukai ant sijono - o ten pasirodo jau issiuvineta... biggrin.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 06 14, 10:00)
geras - reiskias nedazlibinau gerai  biggrin.gif  blush2.gif  kazkaip galvojau, kad ten fotiko efektai tie taskiukai ant sijono - o ten pasirodo jau issiuvineta...  biggrin.gif  thumbup.gif  wub.gif

smile.gif i kiekvienos gelytes viduri isiuvau.nors turejau ju daugiau nusipirkusi,gal dar kur reiks pasiuvineti.spalva kaip sijono siulu,tai mazai jie ir matosi tie akmenukai cool.gif
Atsakyti
Olaiva, labai puikus tavo sijonukas thumbup.gif
Atsakyti