Olaiva ,super sijonukas
Dovyda ,sijonukas labai dailiai nunertas grazus
Olaiva ,super sijonukas
Gelytes graziai pavyko sunerti.O del spalvos tai viskas gerai, kiek daug spalvu bliuzeliu gales priderinti
O ta isemima dideli galesi sukti i visas puses ,pagal nuotaika
Olaiva ,super sijonukas
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 13, 14:55)
na va,islyginau,tik neturiu juosteles virsuj iverti,tai parodau be virsaus
po atostogu ir su manekene sijonas pasivaidens
tik turbut ta rasta su didesniu isemimu suksiu ant sono,na ziuresiu,kaip graziau atrodys mano kanopom
siaip ziuriu,kad tas sijonas tokios spalvos,kaip kad buna seni pagelte mociuciu neriniai. toks retro

siaip ziuriu,kad tas sijonas tokios spalvos,kaip kad buna seni pagelte mociuciu neriniai. toks retro

nuostabu
fantastiska
buvau primirsus jau kad as irgi noriu sito sijonuko
aciu kad priminei
Olaiva, gražus sijonukas!
Jau ir aš gundausi ant tokio.., esu pradėjusi nerti iš baltų siūlų, bet tik juosmuo dar yra...
, tik man tas gėlyčių sunėrimas, tai iš fantastikos srities atrodo..., nors gal pabandžius kitaip atrodytų?
Na ką, pabaigsiu nerti suknelę ir imsiuos sijonuko.., jei ką tai žinau į ką kreiptis!
Jau ir aš gundausi ant tokio.., esu pradėjusi nerti iš baltų siūlų, bet tik juosmuo dar yra...
Na ką, pabaigsiu nerti suknelę ir imsiuos sijonuko.., jei ką tai žinau į ką kreiptis!
Olaiva, labai gražu!
Aš beskaitinėdama jūsų temą pamačiau žaliuką sijonuką (tokį tik juoda Ingriduška ir dar kažkas nėrė) ir taip užsimaniau
Padirbėjau po keletą valandėlių per deną ir jau įpusėjau
Aš beskaitinėdama jūsų temą pamačiau žaliuką sijonuką (tokį tik juoda Ingriduška ir dar kažkas nėrė) ir taip užsimaniau
dekui visoms uz grazius zodzius
o del greitumo....savaitele pasedejau po kelias valandas ir va - yra
dekui uz pagyrimus 
Papildyta:
kuriuos pasiuvineti taskelius? nes gelyciu visi viduriukai pasiuvineti
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2008 06 13, 13:57)
Olaiva - nekomentuojama
spartuole greituole tu 
ten kur fotiko palikti taskeliai - pagalvojau, kad karoliukais issiuvineti gelyciu viduriukai
as siuvinejau savaji - tai labai labai tiko - pabandyk ir tu
ten kur fotiko palikti taskeliai - pagalvojau, kad karoliukais issiuvineti gelyciu viduriukai
[quote=naiste777,2008 06 13, 21:48]
O aš turiu va tokį sijoną. Iš tikrųjų tai ten yra visas kostiumėlis, tik mama dabar "nureketavo" jį.
O kaip grazu
grazus sijonukas -kostiumas
O siuliukai gal lininiai ,nes pagal spalva taip atrodo
O aš turiu va tokį sijoną. Iš tikrųjų tai ten yra visas kostiumėlis, tik mama dabar "nureketavo" jį.
O kaip grazu
QUOTE(Olaiva @ 2008 06 13, 22:51)
dekui uz pagyrimus 
Papildyta:
Papildyta:
geras - reiskias nedazlibinau gerai
QUOTE(Peperoni @ 2008 06 14, 10:00)
geras - reiskias nedazlibinau gerai
kazkaip galvojau, kad ten fotiko efektai tie taskiukai ant sijono - o ten pasirodo jau issiuvineta...

Olaiva, labai puikus tavo sijonukas