Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Pupciukai dailus sijonėlis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
RIFE,sijonas super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai labai grazus 4u.gif Kiek gramu sunaudojai angoros blush2.gif

Pupciuk,dailus sijonelis 4u.gif
Avijacija,saunus ir grazus sijoneliai. 4u.gif VS ir mano planuose ax.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz pagyrimus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif Na galima sakyti pirmas blynas neprisviles yu.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 06 21, 20:22)
RIFE,sijonas super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Labai labai grazus 4u.gif Kiek gramu sunaudojai angoros blush2.gif

Pupciuk,dailus sijonelis 4u.gif
Avijacija,saunus ir grazus sijoneliai.  4u.gif VS ir mano planuose ax.gif

Sunaudojau 300 gr.
Atsakyti
nerealus sijonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupciukas @ 2008 06 21, 22:52)
Aciu merginos uz pagyrimus  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  Na galima sakyti pirmas blynas neprisviles  yu.gif

Pupciuk.., gražus sijonukas! O tos tašikės ir pačios gamintos? Man jos labai patiko... ax.gif
Atsakyti
Visas su šventėmis 4u.gif ,
na jūs čia visos tikros auksarankės wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 06 24, 12:03)
Visas su šventėmis  4u.gif ,

ACIU aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 24, 09:53)
Pupciuk.., gražus sijonukas! O tos tašikės ir pačios gamintos? Man jos labai patiko...  ax.gif

Bielra, aciu uz pagyrimus blush2.gif . O tasytes mezgiau draugems, raudona -Lauriukui, o melyna - Kelly, na o marga tai mano, kuria jau beveik sunesiojau ax.gif
Atsakyti
sveikos, pasirodau beveik baigta sijoneli vienai supermamytei http://public.fotki....i/spa53268.html Dar neriu juosmeni ir naisivaizduoju, kaip ji uzbaigti... mastau.gif ar tiesiog pora virsutiniu eiliu paprastais stulpeliais padaryt ar kaip graziau galima? ax.gif
Atsakyti
aš tai tipo neriu tą melsvą sijonuką.per vyro atostogas nebelieka laiko sijonui doh.gif bet nusinersiu,pažadu sau smile.gif o paskui jau lauks mezginiai iš kitos "operos":reikia vokelio naujagimiui,sau šilto sijono...
darbuojatės,neriat sijonukus,prisižiūrėjau grožybių thumbup.gif
o čia paskutinis jau matytas sijonas,bet ant storokoko "modelio" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Olaiva, labai gražiai jau tas "modelis" atrodo! thumbup.gif
Atsakyti