Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip paaiskinti vaikui is kur atsiranda vaikai?

QUOTE (Kalinka @ 2004 02 20, 14:44)
vakare linkedamas labos nakties prideda: nei tylaus, nei garsaus žodzio nei krepšt, ir nekrutėkit!! rolleyes.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Pas mus tai kazkaip irgi nuo senu laiku biggrin.gif zino kad vaikiukus pagimdo mama thumbup.gif tik anksciau galvojo kad berniukus pagimdo teciai o mergaites -mamos smartass.gif laugh.gif ,tai vis prasydavo, kad as pagimdyciau jam sese bet mes greit viska sudestem i vietas ir daba jau viskas aisku, kad mama turi buti stora ir tada pagimdo vaikuti

Ai ir dar atsiminiau vis klausia pas mociute sako "mociute tu gal gimdysi vaikuti kad tokia stora" cool.gif
Atsakyti
maniškės viską žino, ne ginekologiškais terminais, bet... rolleyes.gif juo labiau, kad mato kasdien elementarų tikrą pavyzdį, mamytės augantį pilvelį, savijautą, studijuojam knygas, rodau vaiko ir motinos knygoj paveikslėlius, aiškinu, kur ir kaip vystosi vaikutis, gimdymo pačio nerodžiau, ale kipšiukai, maniškės pačios pasigavusios knygą pasistudijavo laugh.gif , dar man patarinėja, diskutuoja biggrin.gif , žodžiu, man aiškint nieko nebereikia rolleyes.gif , žino, kur auga ir per kur gimsta wink.gif
Atsakyti
[QUpradziai, as viena is jusu[/QUOTE]OTE]
Labas, Mima, mano sunui irgi tuoj bus 7.Tai, zinok, jis mums viska paaiskina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pagalvuoju, o gal ir tau pabandyti paklausti: o ka tu manai? o kaip tu galvuoji? ir tada atitinkamai nukreipti pokalbi, naudojant juos pacios terminologija ir kas butent- kokie momentai jai neaiskus...pakalbekit klausymais...O del spardymosi: kaip ten su Edipo kompleksu?Ar jau tokio amziaus buna praeitas etapas?Neatsimenu...
Papildyta @ [mergetime]1089463665[/mergetime]
Oi, ne ta nuskenavau, norejau sita:
Susiduriau su problema
Mano dukrai greitai bus septyneri

Atsiprasau...--Resize_Images_Alt_Text--[Automated by GetSmile][/IMG]
Atsakyti
clap.gif gerai kad radau sita tema mano mergisciai 4,5 metuku bet ji jau klausineja okaip vaikuciai atsiranda. Kalbejom kaip gelyte is seklytes isauga o ji ir sako o vaikutis mamos pilvely irgi is seklytes o kas ja paseja unsure.gif oi oi o as tokiems klausimams dar nepasiruosusi , nukreipiau kalba kitur o dabar noriu kuo greiciau suzinoti kaip tokio amziaus vaikui suprantamai paaiskinti, kazkur skaiciau kad reikia viska teip ir aiskint visais ginekologiniais terminais , ( varpa , makstis) . Na man atrodo kad tokio amziaus vaikui dar nereikia tu visu terminu , kazkaip paprasciau reiktu turbut paaskinti... vaikiskai kazkaip unsure.gif
Atsakyti
as maciau laida per televizoriu kai vaikiukai sako is kur vaikai atsiranda,vieni sake kad is gerai zinomu zodziu kaip kopustas,gandras atnesi,kiti sake aiskiau (labai grazioj formoj biggrin.gif bet labai graziai pateikdami .manau kaip pasakysit taip nepagadinsit . 4u.gif
Atsakyti