QUOTE(apsikabinkim @ 2008 05 12, 23:13)
Mano ex mane išstūmė iš savo gyvenimo, kai patyriau persileidimą po sumušimo. Kažkaip jam buvo vienodai, kad tai buvo bendras kurinys, neberūpėjo ir mano savijauta. Tik vėliau, suuostęs, kad mane palaiko pažįstami ir vienas draugas, jame pabudo pavydas ir pradėjo prašyti, kad viską pradėtume iš naujo. Manyje vis dar rusena šilti jausmai, bet protas sako visai ką kitą.

as apakes...

Kodel moterys myli tik tai tuos kurie musa.. Skriaudzia... Palieka...
O anie nevertina sito! Juk jeigu vyrai idetu pastangu i seima su tokia moterim cia butu ideali garmonija...
Bet kai pasiziuri kad pats negali surasti normalios moters nors tu nieko nemusi o atvirksciai stengies rupintis tave vistiek palieka!
Kazkos nesamoningas gyvenimo paradoksas...
Mano nuomone, kad cia laikinas pavydas... Tokio vyro pavyda vertinu 0.
Meile ir pavydas yra skirtingi dalykai man. Nors istikruju labai glaudziai susije
Papildyta:
QUOTE(mirksiuke @ 2008 05 12, 23:15)
gal.bet taip nepadaris.kaškaip šituo atveju mamos nuskriaustos

o tevas jei ir pasiruodis,tai nemažai teisiu turi.kaškaip nežiurima i tai-kad mama vaika auklejo,gide.nemažai nervu ir ašaru praliejo.pasirode ir mes visi turim dekot kad jis skire mums demesio.bent taip sako instancijose

kaškaip neteisinga
Kazka ne taip suzinojai... Tikrai kreipeis nepagal adresa!
Tu gali atimti teises is jo gal ne vienu smugiu, bet padarius nedideli combo!
Tad manau kad reiketu tau viska gerai suzinoti, ir tikra negali buti jokio tokio aspekto kad jis nemates vaiko galetu ji is taves atimti
Petriukas, grįžęs iš mokyklos, pareiškia:
-Viskas, į mokyklą daugiau neisiu!
-Kodėl? - paklausia mama.
-Skaityti nemoku, rašyti nemoku, o šnekėti man draudžia.