Įkraunama...
Įkraunama...

Emiliuko gimimas

QUOTE(Erika-amerika @ 2008 05 06, 19:10)
Nu va kaip viskas čiotkai baigėsi 4u.gif O atsimeni kaip pergyvenai pirmus nėštumo mėnesius ax.gif Sakiau gi, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Aš dar pagalvojau kaip ten tau sekasi, o tu jau pagimdei bigsmile.gif ŠAUNUOLĖ clap.gif  clap.gif  clap.gif

oi, prisimenu as tave, kai mane palaikei 4u.gif wub.gif . ir dabar net paciai keista, kad jau leliukas ant mano ranku, o tiek strioko buvo doh.gif
Atsakyti
ir juokiaus ir verkt norėjosi:) aukit didučiai 4u.gif o tai tavęs nenuskausmino kai siuvo??? blink.gif kad rašei ,kad rėkei,cypei. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2008 05 07, 13:37)
ir juokiaus ir verkt norėjosi:) aukit didučiai 4u.gif  o tai tavęs nenuskausmino kai siuvo??? blink.gif kad rašei ,kad rėkei,cypei. blink.gif

mane nuskausmino pries kerpant. o kai siuvo nuskausminimas jau buvo isgaraves, o antrakart sake nagalima leisti tu nuskausminamuju verysad.gif
Atsakyti
Laba grazu smile.gif
Atsakyti
4u.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai faina ir linksma istorija thumbup.gif prajuokino hihihi.gif
Emiliukas toks fainuolis wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif linksmai gimdei hihihi.gif smagu kad viska prisimeni su humoru, nors tuo momentu tai verkti norisi. bet viskas greitai pasimirsta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2008 06 01, 12:04)
bigsmile.gif linksmai gimdei hihihi.gif smagu kad viska prisimeni su humoru, nors tuo momentu tai verkti norisi. bet viskas greitai pasimirsta  blush2.gif

aga, nors sakiau, kad daugiau gyvenime nebegimdysiu, bet po savaites skausmas pasimirso, o dabar jau noreciau antro ax.gif
Atsakyti
Saunuole Mildute! 4u.gif wub.gif
Sauniai papasakojai, man juokas eme biggrin.gif
Laimingo gyvenimo ir grazios seimyneles wub.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Gimė tą pačią diena kaip ir mano mama drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip grazu... Man nedaug liko iki tos stebuklingos akimirkos... Ir as laaaabai bijau!!! blink.gif
Atsakyti