Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Čia renkasi linksmos, draugiškos naujosios vairuotojos mirksiukas.gif Palaikome vienos kitas ir dalinamės patarimais 4u.gif

user posted image

Naujosios vairuotojos maloniai priimamos į raliuotojų būrį mirksiukas.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 01 gegužės 2008 - 19:53
Kokia grazi temute,fantastika thumbup.gif Kaip tik raliuotojoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 05 01, 21:04)
Kokia grazi temute,fantastika thumbup.gif Kaip tik raliuotojoms drinks_cheers.gif

pritariu drinks_cheers.gif Labai grazi thumbup.gif Aciu mergaites uz palaikyma, labai dziaugiuosi atradusi si puslapiuka, nes dabar zinau, kad galiu cia ateiti pasiklausti patarimu, pasidziaugti ar pasiguosti thumbup.gif
Atsakyti
kaip miela prisijungti i naujus jau namucius
Aciu Nestta 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o kas jums pirko masinytes 4u.gif .. ?

as turesiu visa tai pati iveikti - issirinkt, nuvaziuot ir atsivezt. Kaip jus manot, uz 5000 lt (12-14 m senumo) masina butu gera ar nelabai unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Amannda @ 2008 05 02, 00:49)
Mergaites, o kas jums pirko masinytes  4u.gif .. ?

as turesiu visa tai pati iveikti - issirinkt, nuvaziuot ir atsivezt. Kaip jus manot, uz 5000 lt (12-14 m senumo) masina butu gera ar nelabai  unsure.gif ?

man tai tetis padejo issirinkti... Mes taip pat zadejom iki 5000 kazka nusipirkti, bet vistiek pamokejom daugiau, nes apvazinejom daug kur ir nieko gero uz tuos 5000 neradom... bet gal tau ir pasiseks rolleyes.gif jei ne paslaptis, kokios zvalgaisi?
Atsakyti
aš savo tačkutę paveldėjau iš senelio rolleyes.gif
Atsakyti
o as tai pradedu jamti draugo masina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 05 01, 21:04)
Kokia grazi temute,fantastika thumbup.gif

QUOTE(Kitty23 @ 2008 05 01, 21:50)
pritariu drinks_cheers.gif  Labai grazi thumbup.gif 

QUOTE(Snowdrop @ 2008 05 01, 22:04)
Aciu Nestta  4u.gif

dėkui, mergaitės 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Amannda @ 2008 05 01, 23:49)
Mergaites, o kas jums pirko masinytes  4u.gif .. ?

aš su sm važiavau parsivaryti savo pirmojo mašiniuko smile.gif jis žiūrėjo ar geras, o aš- ar man patogus. man patiko ir sakau "jamam" biggrin.gif antrą mašiniuką tai visai netikėtai taip nusipirkom, o pirmąjį tada jau teko parduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirma masiniuka tai man parvare vieno pazistamo pazistamas,taip sakant,o antra jau pati susimedziojau,is Kauno parsivariau.Su pirma nei metu neisvazinejau...Siaip tai cia loterijos reikalas,pasiseks arba ne. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 05 02, 18:34)
Siaip tai cia loterijos reikalas,pasiseks arba ne. cool.gif

aga drinks_cheers.gif nes tie mašinų turginiai tiek visko prigalvoja ir pridaro mašiniukams, kad veikia kaip ledas.. niu o po kiek laiko pradeda visos bėdos lįsti doh.gif mes kai perkam kokią mašiną tai pasiimam draugą, kuris pats mašinas varinėja pardavimui.. jis tai viską žino ką ir kur patikrinti biggrin.gif o ir mb mašinistas.. turi akį gerą.. pati viena tai tikrai niekada nesirinkčiau mašinos, nes kaip dieną aišku, kad išdurs turginiai pamatę mergičką besidominčią kokia auto doh.gif doh.gif
Atsakyti
nuo mb gavau dovaną bigsmile.gif užtamsino mano mašiniuko langus ir net nuplovė jį biggrin.gif neatpažinau net savo mašiniuko kieme ax.gif
Atsakyti