Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Oi tikrai thumbup.gif temukė. Nestta, te baliona 4u.gif Geriau du 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Nestta @ 2008 05 02, 23:16)
nuo mb gavau dovaną bigsmile.gif  užtamsino mano mašiniuko langus ir net nuplovė jį biggrin.gif  neatpažinau net savo mašiniuko kieme ax.gif

Gal man tokio B dovanų norėt mastau.gif lotuliukas.gif Maniškis tai tik sniegą nuo mano mašiniuko žiemom nuvalo, nes anksčiau už mane į darbą išvažiuoja. Bet jei per tas dvi valandas dar pasninga, tai aš dar pabambu, kad nenuvalyta buvo lotuliukas.gif Nu ir remontuoja, aišku. O kad nuplautų jau nebepamenu kada tas buvo; turbūt teks gimtadienio laukt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 05 02, 23:31)
Oi  tikrai thumbup.gif  temukė. Nestta, te baliona 4u.gif Geriau du  4u.gif  4u.gif

dėkui, mergyt ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Snowdrop @ 2008 05 02, 10:52)
man tai tetis padejo issirinkti... Mes taip pat zadejom iki 5000 kazka nusipirkti, bet vistiek pamokejom daugiau, nes apvazinejom daug kur ir nieko gero uz tuos 5000 neradom... bet gal tau ir pasiseks  rolleyes.gif jei ne paslaptis, kokios zvalgaisi?

Aciu mergaites 4u.gif !

DAirausi neidideles, pvz Alfa Romeo.
Pati viena ir nepirkciau masinos, o pasamdyciau zmogu, kuris gali padet masinos pirkime ir mato jas 'kiaurai' smile.gif .

oj kaip reikia masiniuko doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 05 02, 23:16)
nuo mb gavau dovaną bigsmile.gif  užtamsino mano mašiniuko langus ir net nuplovė jį biggrin.gif  neatpažinau net savo mašiniuko kieme ax.gif

o užtamsinti langai ar nedraudžiami? g.gif
Atsakyti
Draudziama tik priekinius tamsinti,o galinius tai tamsink kiek tik nori,kad ir aklinai uzsiklijuok biggrin.gif
Atsakyti
aaa, aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amannda @ 2008 05 01, 23:49)
as turesiu visa tai pati iveikti - issirinkt, nuvaziuot ir atsivezt. Kaip jus manot, uz 5000 lt 12-14 m senumo) masina butu gera ar nelabai  unsure.gif ?

na nezinau Amannda kokia masinyte gera (bet jau tvarkinga) uz tokia suma galima butu rasti g.gif tuo labiau tokios masinos, jau yra per senos, detales visos susidevejusios. Pirkt tokia masinele neapsimoka, nes "sukisi" daug pinigeliu i remonta. Mes galvojom man pirkt kazkur apie 10 000 Lt., bet ir tai nieko gero neradom...Nusipirkom uz dvigubai brangiau. Jei neturi pinigeliu, geriau pasitaupyk, nes 12-14 m. labai jau senos masinytes, nesaugos. Man rodos 8 m. senumo dar dar galima ziuret, o senesniu tai nesiulyciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 05 03, 23:00)
na nezinau Amannda kokia masinyte gera (bet jau tvarkinga) uz tokia suma galima butu rasti  g.gif  tuo labiau tokios masinos, jau yra per senos, detales visos susidevejusios. Pirkt tokia masinele neapsimoka, nes "sukisi" daug pinigeliu i remonta. Mes galvojom man pirkt kazkur apie 10 000 Lt., bet ir tai nieko gero neradom...Nusipirkom uz dvigubai brangiau. Jei neturi pinigeliu, geriau pasitaupyk, nes 12-14 m. labai jau senos masinytes, nesaugos. Man rodos 8 m. senumo dar dar galima ziuret, o senesniu tai nesiulyciau  schmoll.gif

O aš su tuo nenorėčiau sutikt. Nes tikrai nenorėčiau ne važinėt teises išlaikiusi, o pinigus taupyt. Pataupius, gali tekti ir dar šiek tiek pataupyti papildomom pamokom su instruktorium, nes pamiršusi viską bus mirksiukas.gif .

O ir už tuos 5 tūkstančius pirmai pradžiai mašiniuką, padedant žinovui galima visai žmonišką išsirinkt. Juk neaišku, kaip dar vairuoti seksis, kaikurie naujokai neišvengia įv. nežymių įbrėžimų ar net sankabos suvarymo. O jei taip su gera mašina, juk gaila... Parduot ir nusipirkt kitą jau vairavimo įgūdžių įgijus, o ir pinigėlių pasitaupius, visada gi galima rolleyes.gif
Papildyta:
MB už mano 95 m. Astrą nė 5 tūkst nemokėjo. O esu visai ja patenkinta: mašina visiškai niekur neparūdijus, tvarkinga, važiuoja kuo puikiausiai. Keitė tik filtrus kažkokius (labiau profilaktiškai) ir pečiuką, nes žiemą langai rasojo (bet irgi ne tiek, kad tai būtų būtina, o tiesiog jį turėjo, tai ir įdėjo kitą).
Gali juk ir 20 tūkst. sumokėjus, toookie defektai išlysti, kad už remontą dar ne vieną tūkstanį sukiši. Čia, kaip pasiseks jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 03 gegužės 2008 - 23:29
12-14m. auto tai ne riba tongue.gif ir as tikrai nesutinku su BEGIKES nuomone ,pati dabar vairuoju AR(alfaromeo 94m. )bet ji dar turi jegos nepasiduoti kitiems auto, vairavau ir audi 80, mazda 626, honda civic, nissan terano(dzipą), dabar AR 94m.
tagi kaip ir vyru ,taip auto tarpe (senas arklys vagos negadina), arba kuo vyresnem moterim, tuo jaunesni patinka, ir atviksciai-ir kuo jaunesnem tai vyresni patinka cia ir apie automobilius hihihi.gif
Atsakyti
o mano masinytei 15 metu blush2.gif Ji su remontu man nekainavo nei 1500 Lt (pirkau truputi dauzta, draugas man ja sutvarke)ax.gif Ir vaziuoja kuo puikiausiai, aisku reikejo keisti stabdziu kaladeles ir pan., bet ir naujesnems tenka keisti kokia detale. Kartais naujesne masina gali buti daug prastesnes bukles, nei sena tongue.gif Be to pradziai net ir nenoreciau brangios masinos, nes butu gaila. Galvoju pasivazineti su dabartine masina, o kai jau daugiau igudziu turesiu ir pasitaupysiu pinigeliu, pirksiu naujesne mirksiukas.gif
Atsakyti
mano tačkutė 1990 metų - varo kaip golfukas ar noškė 3310. remontas tikrai aukso kalnų nekainuoja, o kadangi yra biški karvinė man išvis pats tas - visi man bijo kely šposus krėst, nes grėsmingai atrodo. aišku ilgesingom akim nulydžiu žalius poliukus, bet nesutinku, kad sena tačkutė = prasta ir nesaugi tačkutė ax.gif
Atsakyti
Naujos genda lygiai taip kaip ir senos,kita karta dar net daugiau,o remontas naujesniu kainuoja nepalyginamai brangiau,nes mechanizmai sudetingesni,daug elektronikos,tuo paciu ir masinos lepesnes,labiau saugoti reikia.Anksciau masinas tvirtesnes gamino,ilgam,o dabar yra tendencija kad zmogus daugiau kaip mazdaug 5 metus su ta pacia nevazines,taigi ir kokybe atitinkama...Taigi masinos yra apdroziamos gerai ir atvezamos lietuvaiciams ax.gif
Papildyta:
QUOTE(insi @ 2008 05 04, 15:43)
mano tačkutė 1990 metų - varo kaip golfukas ar noškė 3310. remontas tikrai aukso kalnų nekainuoja, o kadangi yra biški karvinė man išvis pats tas - visi man bijo kely šposus krėst, nes grėsmingai atrodo. aišku ilgesingom akim nulydžiu žalius poliukus, bet nesutinku, kad sena tačkutė = prasta ir nesaugi tačkutė ax.gif

Nelydek ilgesingom akim poliuku,zinok pakankamai nesaugi masina ir aplamai kibiras,nors ir simpatiskas,tavo karvine tikrai geresne mirksiukas.gif
Atsakyti