QUOTE(begike @ 2008 05 03, 23:00)
na nezinau Amannda kokia masinyte gera (bet jau tvarkinga) uz tokia suma galima butu rasti

tuo labiau tokios masinos, jau yra per senos, detales visos susidevejusios. Pirkt tokia masinele neapsimoka, nes "sukisi" daug pinigeliu i remonta. Mes galvojom man pirkt kazkur apie 10 000 Lt., bet ir tai nieko gero neradom...Nusipirkom uz dvigubai brangiau. Jei neturi pinigeliu, geriau pasitaupyk, nes 12-14 m. labai jau senos masinytes, nesaugos. Man rodos 8 m. senumo dar dar galima ziuret, o senesniu tai nesiulyciau
O aš su tuo nenorėčiau sutikt. Nes tikrai nenorėčiau ne važinėt teises išlaikiusi, o pinigus taupyt. Pataupius, gali tekti ir dar šiek tiek pataupyti papildomom pamokom su instruktorium, nes pamiršusi viską bus

.
O ir už tuos 5 tūkstančius pirmai pradžiai mašiniuką, padedant žinovui galima visai žmonišką išsirinkt. Juk neaišku, kaip dar vairuoti seksis, kaikurie naujokai neišvengia įv. nežymių įbrėžimų ar net sankabos suvarymo. O jei taip su gera mašina, juk gaila... Parduot ir nusipirkt kitą jau vairavimo įgūdžių įgijus, o ir pinigėlių pasitaupius, visada gi galima
Papildyta:
MB už mano 95 m. Astrą nė 5 tūkst nemokėjo. O esu visai ja patenkinta: mašina
visiškai niekur neparūdijus, tvarkinga, važiuoja kuo puikiausiai. Keitė tik filtrus kažkokius (labiau profilaktiškai) ir pečiuką, nes žiemą langai rasojo (bet irgi ne tiek, kad tai būtų būtina, o tiesiog jį turėjo, tai ir įdėjo kitą).
Gali juk ir 20 tūkst. sumokėjus, toookie defektai išlysti, kad už remontą dar ne vieną tūkstanį sukiši. Čia, kaip pasiseks jau.