QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 18, 14:23)
nemaloni ši vieta...... prieš grįžtant į darbą, labai bijojau šito, bet kolegos supratingi - neklausė. Kita vertus - kokio atsakymo jie galėtų tikėtis ( buvo praėję tik 2 mėn. kai grįžau ).
1. Pagal amžių tai turėtum būti vienmetė su tokia Gintare Š. ( tėtis direktorius m-klos buvo ( gal dar ir tebėra ).
2. Man visai gražu sprigės kai išsikeroja. Aišku, kai pačiai reikės ieškoti, tai bus taip pat, kaip tau - nerasiu.
Vyras grįžo ryte iš budėjimo - avarija Kaune, važiavo į tą vietą - išpjaustė mašiną - žuvo jauna šeima, liko vaikiukas 1 metų......
1. Pagal amžių tai turėtum būti vienmetė su tokia Gintare Š. ( tėtis direktorius m-klos buvo ( gal dar ir tebėra ).
2. Man visai gražu sprigės kai išsikeroja. Aišku, kai pačiai reikės ieškoti, tai bus taip pat, kaip tau - nerasiu.
Vyras grįžo ryte iš budėjimo - avarija Kaune, važiavo į tą vietą - išpjaustė mašiną - žuvo jauna šeima, liko vaikiukas 1 metų......

Kaip gaila mažučio, kaip jo gyvenimas susiklostys be mamos...

Labutis bice, malonu vėl tavęs sulaukus.

Rugsėje nekaltink savęs dėl to ko tu nežinojai. Man per dukrytės budynę norėjosi ant durų parašyti :"Čia mirties namai, gyvenimo džiaugsmas nepageidaujamas", kai mamos atsivedė savo panašaus amžiaus vaikučius, aš negalėjau į juos žiūrėti, bet vistiek girdėjau juos. Bet manau kad jos to nepadarė specialiai, papračiausiai nepagalvojo. Manau kad ta moteris suprato kad tu netyčia pasakei, o be to ant nėščių moterų pykti negalima