Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 18, 14:23)
nemaloni ši vieta...... prieš grįžtant į darbą, labai bijojau šito,  bet kolegos supratingi - neklausė. Kita vertus - kokio atsakymo jie galėtų tikėtis ( buvo praėję tik  2 mėn.  kai grįžau ).
1. Pagal amžių tai turėtum būti vienmetė su tokia Gintare Š. ( tėtis direktorius m-klos buvo ( gal dar ir tebėra ).

2. Man visai gražu sprigės kai išsikeroja. Aišku, kai pačiai reikės ieškoti, tai bus taip pat, kaip tau - nerasiu.
Vyras grįžo ryte iš budėjimo - avarija Kaune, važiavo į tą vietą - išpjaustė mašiną - žuvo jauna šeima, liko vaikiukas 1 metų......  verysad.gif

Kaip gaila mažučio, kaip jo gyvenimas susiklostys be mamos... verysad.gif

Labutis bice, malonu vėl tavęs sulaukus. 4u.gif

Rugsėje nekaltink savęs dėl to ko tu nežinojai. Man per dukrytės budynę norėjosi ant durų parašyti :"Čia mirties namai, gyvenimo džiaugsmas nepageidaujamas", kai mamos atsivedė savo panašaus amžiaus vaikučius, aš negalėjau į juos žiūrėti, bet vistiek girdėjau juos. Bet manau kad jos to nepadarė specialiai, papračiausiai nepagalvojo. Manau kad ta moteris suprato kad tu netyčia pasakei, o be to ant nėščių moterų pykti negalima biggrin.gif
Atsakyti
merginos noriu paklaust ar jusiskiai vyrai nesiruosia vaziuot paziuret drifto cempionato pirmo etapo, kuris vyks Kaune, Urmo bazes teritorijoj geguzes 31d?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 18 gegužės 2008 - 14:52
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 18, 15:51)
merginos noriu paklaust ar jusiskiai vyrai nesiruosia vaziuot paziuret drifto cempionato pirmo etapo, kuris vyks Kaune, Urmo bazes teritorijoj geguzes 31d?

Manasis turbūt nei nežino, reiks užklaust. smile.gif

O kas ten darysis? blush2.gif
Atsakyti
nu ten masinos skersos ciuzines, daug triuksmo dulkiu ir tt. viskas vyks aikstelej nuo 20val iki 1val nakties. kiti etapai dar bus kas menesi
cia smulkiau http://www.drifting.lt/
maniskis turetu dalyvaut tai jau kaip ir priklauso but uz palaikymo komanda
jei ka duokit zinia but galima susimatyt
Papildyta:
http://www2.videogag...twleebjvwgndzuc
va kaiptik mb pirmas vaziuoja gryba supjove wink.gif
Atsakyti
labas rytas! na susergau tai nejokais, kosciu labai stiprei baigiu plaucius iskosit!
Atsakyti
labukas
bim gal kokiu antibjotiku jau reik g.gif
mano mazius ir pakosi, atrodo kad susivems, bet cia jau amzinos problemos, nes gerkle uztinus, bet temp neturi, paveldejo is musu abieju polinki sirgt angina, pas mane ispjauta kai buvau 7metu
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 19, 10:14)
labukas
bim gal kokiu antibjotiku jau reik g.gif
mano mazius ir pakosi, atrodo kad susivems, bet cia jau amzinos problemos, nes gerkle uztinus, bet temp neturi, paveldejo is musu abieju polinki sirgt angina, pas mane ispjauta kai buvau 7metu

nelabai as noriu tos antibijotikus, dar tik triacia diena, tai jai iki trieciadienio nepageres tai nuvaziosiu pas gyd. seip ingaliacijas darau, mikstura geriu gerkle papurskau, tai jau sendien atsikostau nors, nera tokio grauzimo! tai dar siandien pakartosiu visas proceduras ai gal ir isgisiu!
Atsakyti
ko taip tuscia cia? kur visos dingusios?
ajuka ar jau grizai? kaip laika praleiduot?
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 05 19, 09:57)
nelabai as noriu tos antibijotikus, dar tik triacia diena, tai jai iki trieciadienio nepageres tai nuvaziosiu pas gyd. seip ingaliacijas darau, mikstura geriu gerkle papurskau, tai jau sendien atsikostau nors, nera tokio grauzimo! tai dar siandien pakartosiu visas proceduras ai gal ir isgisiu!

labas. sirguliuoji verysad.gif . jo gerai darai, garinimai visada padeda. dar daug siltu skyciu ir gal be antibijotiku pasveiksi.
kaip vyras laikos?
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 05 19, 12:35)
labas. sirguliuoji  verysad.gif . jo gerai darai, garinimai visada padeda. dar daug siltu skyciu ir gal be antibijotiku pasveiksi.
kaip vyras laikos?

sveikute! vyras normalei, jau priprato ir visai nieko, tik aisku sniuriokus uzryst ir kelnes uzsekt su marskineis tenka man, bet visumoj tikrai geriau, kietvertadieni siules nuims, ir reikes langete gal jau uzsakyt ir po kokios savaites pusantros, gipsa nuims ir langete tik nesios kazkur 4 savaites!
svarbu dabar kad nuo manes neapsikriestu mazulka mano ir vyras irgi!
o kaip tu? kiaip nuotaikos?
Atsakyti
Labukas, visoms! Ko cia dangus isisisiojo g.gif as vos gyva taip prie zemes traukia unsure.gif visa nakti nezinau ar miegojau verysad.gif , aciu dievui mano aukselis tai parpia wub.gif
oi mergaites sergat SVEIKIT 4u.gif aisku kad nereik skubet su tais antibijotikais, nes nuo ju kitos problemos
as noriu pasiguost blush2.gif as vis verkslenu tikra zyzi lotuliukas.gif mano vyras sianakt grizo sesta ryto g.gif ir jau nepirma karta doh.gif gal ka turi g.gif sako kazino su draugu jau kaip mane nervina tai ne tas zodis! ir ka man daryt kaip man elgtis, jis puikiai zino kad as nemoku pykt tai ir naudojas anasyk tai isgrudau miegot i kita kambari, bet matau nepadejo schmoll.gif tai toks liudnumas atrodo taip gerai viskas batc ir sugadina viska unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif
nu bim, toks geras oras savaitgali buvo, o Tu apsirgai unsure.gif gerk arbatu daug ir linkiu pasveikt greit mirksiukas.gif dabar pas jus namie du ligoniukai, Tu ir vyras, tai matyt dabar Noryte jumis rupinas laugh.gif
mes tai labai smagiai laika praleidom bigsmile.gif ir Arielytei patiko, netgi maudem, pradzioj nedrisau, bet pamaciau kaip kitos mamos maziuliukus plukdo ir as pabandzau, tai labai ptenkinta mazoji buvo bigsmile.gif tik pradzoj buvo sustresavus kai tik atvaziavom, nepripazino seneliu, naujos vietos, verke labai, bet apsiprato greit rolleyes.gif jau buvau issigandus, kad jai ankstyva svetimu baime atsirado doh.gif
Atsakyti